geyik bizim işimiz

Bdvde bile baksana kac kadini manipule etmeye calisiyorlar. Hem işte calistrip hem kartini alip hem cocuk baktrip hem ana evini temizleten var. Ee ne demisler. Okumak cehaleti alir eşşeklik baki kalir.
Öyle haklsın ki hep bi manipüle hep tahakküm. Ya okumus meslek sahıbı olmussun misler gıbı para kazanıyorsun neden kartın sende durmasın? Eve aynı saatlerde gırıyorsun neymıs kadının göreviymiş. Bunlar hep annelerin öğretileri aman paşa oglum yorulmasjn.

+1 ve herkesin sosyal ortamdaki rolü sıfatına göre değişiyor kimi arkadaşken çok iyi ama berbat bir sevgili mesela. Ya da çok iyi sevgili berbat bir arkadaş.
Arkadaşlar övüyor genelde sen yanlış anlıyorsun diye hayır arkadaşım yanlış anlamıyorum sen başka türlü tanıyorsun ben başka türlü

Bdvde bile baksana kac kadini manipule etmeye calisiyorlar. Hem işte calistrip hem kartini alip hem cocuk baktrip hem ana evini temizleten var. Ee ne demisler. Okumak cehaleti alir eşşeklik baki kalir.
Gerçi doğru benim ablamın kocası da ablama bu saydiklarini yapıyor

Tabi ya ablama hatta bı arkadaşı sen histerik karı olabilir misin o öyle biri değil çünkü de .

Demiş aracı olduğu kişi hakkında.

Yani o kadar inanamis o kadar kefilmis

Yahuu anası baksın sen ne kendini yoruyorsun
anasında iş yok anca ev süpürür yemek yapar.kimse ona yap demez bu arada huyu böyle.diğerine dedem bulmuştu buna ömrü yetmedi ben bulacağım kararlıyım.kendime göre bir kız bulayımda evine istedğim zaman çörekleneyim değil mi?

Cok kötü degil mi?
Bence aşırı sinir bozucu.
Bazen uzuluyormus esimi is yaparken gorunce alışkın degilmis çünkü onun bu hallerine tuhaf geliyormus
Ya bu erkekleri nasıl görüyorlar da böyle hislere kapılıyorlar kıyamam falan ahahaha nasıl bir kafa bu ya erişmek istiyorum. Biz erkek kardeşime hiç acımıyoruz veriyoruz eline süpürgeyi toz bezini sildiriyoruz her yeri bulaşık makinesini boşalttırıyoruz işinin adı ne

Acuk gülelim dedük ayrıca balık etli değilim . Aksine çiroz diyorlar. O fotoda spor yapıyodum
Senin fotonu kim ne zaman gördü ya.ben kacirmisim aaaaa başka yerden mi konuşuyorsunuz

evetttt nisanda 40 olacak daha mı bakmayalımmm
40 kere maşallah o zaman :)
Ilh sifirsa orda duracaksin zaten evlenince evdi , gecimdi, calismakti bir tik daha düşüyor genelde ilgi kismi hayat galesinden.
Boyle ana kuzusu olunca da sozu cok dinlenir o kv denin kaos yani
Annesinin kaynanalik yapacagini dusunmedim ama evli olsak herhalde bana annemle oturalim ya da her aksam anama ugrayayim derdi kesin
Baba da olmadığından ben birbirlerine kari koca modunda bağımlı olduklarini dusundum yani cinsel anlamda degil de psikolojik olarak oedipus kompleksi mi ne o tarz bisey
Valla kestirip.attim bana ozur dilemek yerine aricam.seni dedi gerek yok dedim peki israr etmiyorum dedi kaldi oyle
Kizma sebebim de mesajima cevap vermemesi aramamasi sormamasiydi

Gerçekten gene kadin devreye giriyor. Ben çalışırken esim yardim edince bile ay ben hem calistim hem kendim isimi yaptım demisti kvdem. Benim isim degil evin isi dedim. Ben emek harcarsam evde ikimizn. Ki paramı eve vermedim zaten ama öyle yani. Zaten ben kadar aktif iş yapamaz bu yastan sonra ogretmek beni yorar o da yorulur ama elinden geleni yapacak. Asil mutlu olmalari lazim. Bize bir sey olsa ayrilsak ya da ana evine donseler en azindan yardim edecek iste oglun sana. Bos muhabbet. He baksan tencir pilavı gibi aynı yemekler, hamurisi yapmak yok, bilmem ne yapmaz kvde ben yaparim.
Ama oglusu yardim ederse eksilir

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…