- 23 Aralık 2012
- 7.922
- 53.068
- 748
- Konu Sahibi Heytttt be
-
- #4.741
Öyle haklsın ki hep bi manipüle hep tahakküm. Ya okumus meslek sahıbı olmussun misler gıbı para kazanıyorsun neden kartın sende durmasın? Eve aynı saatlerde gırıyorsun neymıs kadının göreviymiş. Bunlar hep annelerin öğretileri aman paşa oglum yorulmasjn.Bdvde bile baksana kac kadini manipule etmeye calisiyorlar. Hem işte calistrip hem kartini alip hem cocuk baktrip hem ana evini temizleten var. Ee ne demisler. Okumak cehaleti alir eşşeklik baki kalir.
+1 ve herkesin sosyal ortamdaki rolü sıfatına göre değişiyor kimi arkadaşken çok iyi ama berbat bir sevgili mesela. Ya da çok iyi sevgili berbat bir arkadaş.Valla neler neler ki bir cogu da tanıştırilma
Arkadaşlar sen kibarsin kulturlusun sana uyar yakistirdik diye tanistigim insanlar
Iclerindeki okuzu yakindan tanıyınca goruyorsun araci olanlar arkadas olarak uygun buluyor ama onlara bu yonlerini gostermiyorlar tabii ki
Cok kötü degil mi?Öfff uyuz uyuz uyuzzzz oluyorum
Gerçi doğru benim ablamın kocası da ablama bu saydiklarini yapıyorBdvde bile baksana kac kadini manipule etmeye calisiyorlar. Hem işte calistrip hem kartini alip hem cocuk baktrip hem ana evini temizleten var. Ee ne demisler. Okumak cehaleti alir eşşeklik baki kalir.
Tabi ya ablama hatta bı arkadaşı sen histerik karı olabilir misin o öyle biri değil çünkü de .Valla neler neler ki bir cogu da tanıştırilma
Arkadaşlar sen kibarsin kulturlusun sana uyar yakistirdik diye tanistigim insanlar
Iclerindeki okuzu yakindan tanıyınca goruyorsun araci olanlar arkadas olarak uygun buluyor ama onlara bu yonlerini gostermiyorlar tabii ki
anasında iş yok anca ev süpürür yemek yapar.kimse ona yap demez bu arada huyu böyle.diğerine dedem bulmuştu buna ömrü yetmedi ben bulacağım kararlıyım.kendime göre bir kız bulayımda evine istedğim zaman çörekleneyim değil mi?Yahuu anası baksın sen ne kendini yoruyorsun
Ya bu erkekleri nasıl görüyorlar da böyle hislere kapılıyorlar kıyamam falan ahahaha nasıl bir kafa bu ya erişmek istiyorum. Biz erkek kardeşime hiç acımıyoruz veriyoruz eline süpürgeyi toz bezini sildiriyoruz her yeri bulaşık makinesini boşalttırıyoruz işinin adı neCok kötü degil mi?
Bence aşırı sinir bozucu.
Bazen uzuluyormus esimi is yaparken gorunce alışkın degilmis çünkü onun bu hallerine tuhaf geliyormus
Acuk gülelim dedüksen de çirkin kadın görmemişsin bence
o beden değiliz işte kabul etAcuk gülelim dedükayrıca balık etli değilim . Aksine biroz diyorlar. O fotoda spor yapıyodum
Merhaba hemşehriHanımlar; izmir muhabbeti olunca izmirli biri olarak selam vereyim dedim.
iyi geceler
Senin fotonu kim ne zaman gördü ya.ben kacirmisim aaaaa başka yerden mi konuşuyorsunuzAcuk gülelim dedükayrıca balık etli değilim . Aksine çiroz diyorlar. O fotoda spor yapıyodum
40 kere maşallah o zaman :)evetttt nisanda 40 olacak daha mı bakmayalımmm
Annesinin kaynanalik yapacagini dusunmedim ama evli olsak herhalde bana annemle oturalim ya da her aksam anama ugrayayim derdi kesinIlh sifirsa orda duracaksin zaten evlenince evdi , gecimdi, calismakti bir tik daha düşüyor genelde ilgi kismi hayat galesinden.
Boyle ana kuzusu olunca da sozu cok dinlenir o kv denin kaos yani
Bana ne bana ne zayıfım ben zayıfo beden değiliz işte kabul et
Göcmensin degıl mı sen mavişMerhaba hemşehri
Değilim canım iç Anadolu'nun bağrından koptum da geldimGöcmensin degıl mı sen maviş
Gerçekten gene kadin devreye giriyor. Ben çalışırken esim yardim edince bile ay ben hem calistim hem kendim isimi yaptım demisti kvdem. Benim isim degil evin isi dedim. Ben emek harcarsam evde ikimizn. Ki paramı eve vermedim zaten ama öyle yani. Zaten ben kadar aktif iş yapamaz bu yastan sonra ogretmek beni yorar o da yorulur ama elinden geleni yapacak. Asil mutlu olmalari lazim. Bize bir sey olsa ayrilsak ya da ana evine donseler en azindan yardim edecek iste oglun sana. Bos muhabbet. He baksan tencir pilavı gibi aynı yemekler, hamurisi yapmak yok, bilmem ne yapmaz kvde ben yaparim.Öyle haklsın ki hep bi manipüle hep tahakküm. Ya okumus meslek sahıbı olmussun misler gıbı para kazanıyorsun neden kartın sende durmasın? Eve aynı saatlerde gırıyorsun neymıs kadının göreviymiş. Bunlar hep annelerin öğretileri aman paşa oglum yorulmasjn.
Arkadan gördü , dövmeli resimdi . Totom hariç bişey yokSenin fotonu kim ne zaman gördü ya.ben kacirmisim aaaaa başka yerden mi konuşuyorsunuz
biz dünür olacağız ondan samimiyizSenin fotonu kim ne zaman gördü ya.ben kacirmisim aaaaa başka yerden mi konuşuyorsunuz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?