- 17 Ocak 2020
- 28.164
- En iyi cevaplar
- 1
- 40.912
- 598
- Konu Sahibi Heytttt be
-
- #4.761
Dünür demisken bu sitede lexacommander vardı bende onunla dünür oluyordum.biz dünür olacağız ondan samimiyiz
Ne kadar bagrındanDeğilim canım iç Anadolu'nun bağrından koptum da geldim
Toto önemli daha nolsunnnArkadan gördü , dövmeli resimdi . Totom hariç bişey yok
yeni gelenlere hep soruyoruz medeni durum çocuk ve çalışıp çalışmadığımerhaba canım
Onlarin arasina girince oyle bir yapardi ki40 kere maşallah o zaman :)
Annesinin kaynanalik yapacagini dusunmedim ama evli olsak herhalde bana annemle oturalim ya da her aksam anama ugrayayim derdi kesin
Baba da olmadığından ben birbirlerine kari koca modunda bağımlı olduklarini dusundum yani cinsel anlamda degil de psikolojik olarak oedipus kompleksi mi ne o tarz bisey
Valla kestirip.attim bana ozur dilemek yerine aricam.seni dedi gerek yok dedim peki israr etmiyorum dedi kaldi oyle
Kizma sebebim de mesajima cevap vermemesi aramamasi sormamasiydi
AnkaraNe kadar bagrından
totoyu beğendimmmToto önemli daha nolsunnn
Önce anasına bak oğlunu al demişler . Dünür sıra sende . Gönder bakem 90.60.90 resminide gözlerimiz bayram etsinbiz dünür olacağız ondan samimiyiz
oyyyy gurbannnn angara bebemmm benimmm gel sarılalımmmmmAnkara
Dövme mi ohşşşArkadan gördü , dövmeli resimdi . Totom hariç bişey yok
Yok kız oda yok valla. O kadar da spor yapıyordum azcık çıksın diye . O hariç her bişey çıktı maasallahToto önemli daha nolsunnn
Hadi tüm Ankaralılar kucaklassinoyyyy gurbannnn anara bebemmm benimmm gel sarılalımmmmm
Habire squat başka yolu yokYok kız oda yok valla. O kadar da spor yapıyordum azcık çıksın diye . O hariç her bişey çıktı maasallah
7 göbek angaralıyımmmmmmHadi tüm Ankaralılar kucaklassin
çalışmıyorum,koca parasını israf ediyorumyeni gelenlere hep soruyoruz medeni durum çocuk ve çalışıp çalışmadığı
Cok severim Karanfil Sokakta cok gezindim salep içerken sogugunuzda ahhh genclık başımda dumanAnkara
Göbeğini yerim ayva göbek mi7 göbek angaralıyımmmmmm
Ohhh sefam olsunçalışmıyorum,koca parasını israf ediyorumHamilelik için kocayı sömürüyorum lakin spermler nazlı çıktı
en iyisi ben de aynını yapıyorum.evlilikde ilk senelerse acele etme bebek için nasılsa vakti gelince olurçalışmıyorum,koca parasını israf ediyorumHamilelik için kocayı sömürüyorum lakin spermler nazlı çıktı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?