- 23 Aralık 2012
- 7.922
- 53.068
- 748
- Konu Sahibi Heytttt be
-
- #4.781
Ceyceu kac kilosun cıddenGöbeğini yerim ayva göbek mi
KestaneCok severim Karanfil Sokakta cok gezindim salep içerken sogugunuzda ahhh genclık başımda duman
asil bir ankaralıyım diyorummm yavvvvv sonradan gelme değilllllGöbeğini yerim ayva göbek mi
Benim kardesim evi supurur birlikte temizlik yapardık evlendi esine destek oluyor o bebege bakarken kadin yemegini yapiyor is bölümü yapıyorlarYa bu erkekleri nasıl görüyorlar da böyle hislere kapılıyorlar kıyamam falan ahahaha nasıl bir kafa bu ya erişmek istiyorum. Biz erkek kardeşime hiç acımıyoruz veriyoruz eline süpürgeyi toz bezini sildiriyoruz her yeri bulaşık makinesini boşalttırıyoruz işinin adı ne
Ben icime sinmeyen hic bir seyi istemiyorum artikOnlarin arasina girince oyle bir yapardi ki
Evet boyle bir bagimlilik turu var bence de katılıyorum.
Ben dogru yaptığını düşünüyorum senin
Adnan Oktar mi ne onun evinin bahçesinde salep çeşmeleri varmış o geldi aklıma bak şimdiCok severim Karanfil Sokakta cok gezindim salep içerken sogugunuzda ahhh genclık başımda duman
orda oturuyor olabilir ama ankaralı
Ceycey görmez bu mesajıCeyceu kac kilosun cıdden
Ankaradan sonra izmir sana zor mavişim nemlı sıcak insanlar kibarcık, ankara kuru ayaz insanları daha samimi anadolu insanıdırKestane
90 60 90 60 bu kızı kim daraltmisCeyceu kac kilosun cıdden
pandemi de çok kilo aldım bugün tam 65.5 tum tartıda 68 e çıkmıştım rejimdeyim artık 58 e ineceğim çok zayıflığı sevmemCeyceu kac kilosun cıdden
Ben anlamak istediğim gibi anlarım kocam iş de çünküasil bir ankaralıyım diyorummm yavvvvv sonradan gelme değilllll
sondaki 60 nerenin ölçüsü oluyor peki ?90 60 90 60 bu kızı kim daraltmis
Beraber zayıflayalalım cey ben de alıyorum suan nedensızpandemi de çok kilo aldım bugün tam 65.5 tum tartıda 68 e çıkmıştım rejimdeyim artık 58 e ineceğim çok zayıflığı sevmem
İiih İzmirAnkaradan sonra izmir sana zor mavişim nemlı sıcak insanlar kibarcık, ankara kuru ayaz insanları daha samimi anadolu insanıdır
biz evlendik evleneli sinirliyiz adamlaraHadı ben kocaya sinirlenip uyumuyorum ya siz neden uyumuyonuz
Paluk etlisun yanipandemi de çok kilo aldım bugün tam 65.5 tum tartıda 68 e çıkmıştım rejimdeyim artık 58 e ineceğim çok zayıflığı sevmem
Şarkıda öyle söylüyor nedense İsmail yksondaki 60 nerenin ölçüsü oluyor peki ?
Ben de Ankaralilari soguk buldumAnkaradan sonra izmir sana zor mavişim nemlı sıcak insanlar kibarcık, ankara kuru ayaz insanları daha samimi anadolu insanıdır
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?