- 10 Nisan 2014
- 43.983
- 116.740
- 798
- Konu Sahibi Heytttt be
-
- #4.801
ben kortizonlu ilaç kullanıyorum ondan aldımBeraber zayıflayalalım cey ben de alıyorum suan nedensız
Ben de öyle. Bir de kadınların görevi diye bir şey yok ki hep beraber yiyip içip kalıyoruz bu evde valla sorumluluksa herkes alacak o sorumluluğu.Benim kardesim evi supurur birlikte temizlik yapardık evlendi esine destek oluyor o bebege bakarken kadin yemegini yapiyor is bölümü yapıyorlar
Diger kardesim.annemin yanina döndü okul bitince, bulasik.makinesini annem boşaltmayi sevmez kardesime kitlemis o isi de :) kardeslerimin ikisi de erkek. Bizde oyle erkek çocuğu ayrimi yapılmadığı icin erkegin is yapmasını tercih ederim yani :)
Benimki gececiHadı ben kocaya sinirlenip uyumuyorum ya siz neden uyumuyonuz
kızlarrr bizi sevmiyormuş lily i eledim just e göz kırpıyorum artıkBen de Ankaralilari soguk buldum
Koken ege ben istanbulda büyüdüm bir de kibar naif büyüdük Ankara insanı o yuzden garip geldi bana
Kocaya sinirlenince kocayı uyutma sen niye yalnız başına uyaniksin onuda uyandır kalk .bu konu çözülmeden uyumayacaksin diye vur komidine eliniHadı ben kocaya sinirlenip uyumuyorum ya siz neden uyumuyonuz
Köken Ege deyince ege kökenliyi getirdin aklimaKoken ege ben istanbulda büyüdüm bir de kibar naif büyüdük Ankara insanı o yuzden garip geldi bana
Hemşom anlamıyor bu öküzlerKocaya sinirlenince kocayı uyutma sen niye yalnız başına uyaniksin onuda uyandır kalk .bu konu çözülmeden uyumayacaksin diye vur komidine elini
Annemde çok zayıftı . Kortizon kullanmaya başlayınca balon gibi şişmeye başladı kadın. Gerçekten kilo aldırıyormuşben kortizonlu ilaç kullanıyorum ondan aldım
koca boşattıran cinsten arkadaş.arkadaşı dinleme yenii arkadaşşşşşş.Kocaya sinirlenince kocayı uyutma sen niye yalnız başına uyaniksin onuda uyandır kalk .bu konu çözülmeden uyumayacaksin diye vur komidine elini
Ben samsunluyum 6 senem izmirde gecti ablalarım orda manitam ankaralıydı gözlemlemelerim bu sekıldeydı ama tabi işin aslını yaşayan bilir. Ha ben deniz ve güneş ve özgürlük kadını oldugum için kesınlıkle izmir.Ben de Ankaralilari soguk buldum
Koken ege ben istanbulda büyüdüm bir de kibar naif büyüdük Ankara insanı o yuzden garip geldi bana
İçine mi atsınkoca boşattıran cinsten arkadaş.arkadaşı dinleme yenii arkadaşşşşşş.
Çok acıktım galiba.gözlemlemelerim bu sekıldeydı
kocaları baş tacı edin.koca boşattıran cinsten arkadaş.arkadaşı dinleme yenii arkadaşşşşşş.
Yani mantikli. Es anne agzina bakarsa problem olur ki senin ornek oyleymis gibi. Anne ne derse desin o takmiyorsa annesi ne derse desin anca sinir bozarBenim kardesim evi supurur birlikte temizlik yapardık evlendi esine destek oluyor o bebege bakarken kadin yemegini yapiyor is bölümü yapıyorlar
Diger kardesim.annemin yanina döndü okul bitince, bulasik.makinesini annem boşaltmayi sevmez kardesime kitlemis o isi de :) kardeslerimin ikisi de erkek. Bizde oyle erkek çocuğu ayrimi yapılmadığı icin erkegin is yapmasını tercih ederim yani :)
Ben icime sinmeyen hic bir seyi istemiyorum artik
Omur boyu yalniz kalmayi ittire kaktira iliski yürütmeye tercih ediyorum
kızlarrr bizi sevmiyormuş lily i eledim just e göz kırpıyorum artık
evet aldırıyor ameliyat öncesi de sonrası da çok kullandım hala kullanıyorum zayıflardım ama hep evdeyim virüs korkusundan yoksa yüzmeye gidecektimAnnemde çok zayıftı . Kortizon kullanmaya başlayınca balon gibi şişmeye başladı kadın. Gerçekten kilo aldırıyormuş
Benim uyku düzenim degisti 3-4ten once yatmiyorumHadı ben kocaya sinirlenip uyumuyorum ya siz neden uyumuyonuz
Çünkü kadinlar hem iste çalışıyor hem evde, erkeklerin sorumluluklarini da ustleniyor onlar da astarini istiyor olay buBen de öyle. Bir de kadınların görevi diye bir şey yok ki hep beraber yiyip içip kalıyoruz bu evde valla sorumluluksa herkes alacak o sorumluluğu.
Erkekler evrimleşip gelişimlerini daha üste taşıyacakları yerde son zamanlarda daha da ayılaşma sezmekteyim çevremden falan da
Kiz ask olsun sevmedim demedim soguk buldum dedim ama sen hic oyle degilsinkızlarrr bizi sevmiyormuş lily i eledim just e göz kırpıyorum artık
kuzenlerde aynı benim gibidir ama dayım soğuk nevaledir bilesinnnnBenim uyku düzenim degisti 3-4ten once yatmiyorum
Çünkü kadinlar hem iste çalışıyor hem evde, erkeklerin sorumluluklarini da ustleniyor onlar da astarini istiyor olay bu
Kiz ask olsun sevmedim demedim soguk buldum dedim ama sen hic oyle degilsin
Yaa ben bir kere gittim hic bilmediğim bir yer karsilayan olmadıgi gibi buz gibi sogukta bekledim saatlerce bana soylenen şuraya gel seklindeydi
Seni cok sevdim ceyceyben yasadigima gore yorumladim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?