geyik bizim işimiz

Kızlar , İki hafta sonra yogaya başlıyorum . Daha önce hiç denetimim olmamıştı . Yoga yapan ve yapmayı seven varmı ?
Ben yapıyorum hadi bea

Ve gerçekten çok severek yapıyorum
Bir hocan var mı takip edeceğin
Ben Amerika askeriyesinde egitimler vermiş bı adamin videosu eşliğinde yapıyorum biraz zorlayıcı kendisi ..

Ben yapıyorum hadi bea

Ve gerçekten çok severek yapıyorum
Bir hocan var mı takip edeceğin
Ben Amerika askeriyesinde egitimler vermiş bı adamin videosu eşliğinde yapıyorum biraz zorlayıcı kendisi ..
Bende kursuna başlayacağım.hatta yazın ormanda temiz havada yapıyorlarmış

evet aldırıyor ameliyat öncesi de sonrası da çok kullandım hala kullanıyorum zayıflardım ama hep evdeyim virüs korkusundan yoksa yüzmeye gidecektim
Ben 14 sene kullandim kilo vermeye çalıştıkça aldim şu an baya kiloluyum vermeye çalışıyorum şu 20 senedir yediklerime hep dikkat ettim hala ediyorum herseyden mahrum yasadim yine de verilecek 30 kilo var

Cok zarif bir kiz o da
Yaa ben genelde istanbulluyum.diyorum aslen nere deniyor ailem de egede köyde yasadigi icin oyle yazdim
muğla köyüyse bayılırımmmm.gımıldannn gımıldann gımıldanıverrrrrrr en favori türküm bu aralarrrr elvan a bayılıyorummm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…