- 13 Kasım 2020
- 1.912
- 3.046
- 83
- Konu Sahibi Heytttt be
-
- #4.821
Benim hiç yok da ondanHadı ben kocaya sinirlenip uyumuyorum ya siz neden uyumuyonuz
Gözlemlerim olucaktı gözlemlemelerim ne ayol iyice yaşlandım beÇok acıktım galiba.
Gözleme görüyorum yazıda
Ben yapıyorum hadi beaKızlar , İki hafta sonra yogaya başlıyorum . Daha önce hiç denetimim olmamıştı . Yoga yapan ve yapmayı seven varmı ?
Cok zarif bir kiz o daKöken Ege deyince ege kökenliyi getirdin aklima
Bende çok hareketsizim son zamanlarda . Evde bile doğru düzgün hareket etmiyorumevet aldırıyor ameliyat öncesi de sonrası da çok kullandım hala kullanıyorum zayıflardım ama hep evdeyim virüs korkusundan yoksa yüzmeye gidecektim
Oyyy gel sarilayim sana .kiyamaaaam uzuldun mu sennnnnBenim hiç yok da ondan
yakın olsak batak partisi düzenlerdikkkk.üniversitede sabaha kadar oynardık kızlarlaaaBenim hiç yok da ondan
Bende kursuna başlayacağım.hatta yazın ormanda temiz havada yapıyorlarmışBen yapıyorum hadi bea
Ve gerçekten çok severek yapıyorum
Bir hocan var mı takip edeceğin
Ben Amerika askeriyesinde egitimler vermiş bı adamin videosu eşliğinde yapıyorum biraz zorlayıcı kendisi ..
Yapayalnızım sarılın banaaa bir tane bile justinim bieberım yokOyyy gel sarilayim sana .kiyamaaaam uzuldun mu sennnnn
vallaha benimde var olup yok olanlardanBenim hiç yok da ondan
Hemşom anlamıyor bu öküzler
Ben 14 sene kullandim kilo vermeye çalıştıkça aldim şu an baya kiloluyum vermeye çalışıyorum şu 20 senedir yediklerime hep dikkat ettim hala ediyorum herseyden mahrum yasadim yine de verilecek 30 kilo varevet aldırıyor ameliyat öncesi de sonrası da çok kullandım hala kullanıyorum zayıflardım ama hep evdeyim virüs korkusundan yoksa yüzmeye gidecektim
51 oynayalım ben de gelıyımyakın olsak batak partisi düzenlerdikkkk.üniversitede sabaha kadar oynardık kızlarlaaa
Of bu erkekler ne işe yararlar hiç bilemenko benvallaha benimde var olup yok olanlardan
Bence acikmissin sendeGözlemlerim olucaktı gözlemlemelerim ne ayol iyice yaşlandım be
muğla köyüyse bayılırımmmm.gımıldannn gımıldann gımıldanıverrrrrrr en favori türküm bu aralarrrr elvan a bayılıyorummmCok zarif bir kiz o da
Yaa ben genelde istanbulluyum.diyorum aslen nere deniyor ailem de egede köyde yasadigi icin oyle yazdim
Nasıl olacak ama pandemi döneminde ?Bende kursuna başlayacağım.hatta yazın ormanda temiz havada yapıyorlarmış
yaa bir kızım olsa bebişim olsa ne güzel olurdu.Adamda tedavi sürecinde strese girdi.kendinide benide heder etti.neden aranız bozuldu bugün ?
zeka fışkırıyorAaa bu kız o kız miii.konusuna girmiştim onun .
Kafası pırıl pırıl
Neden Justin .neden Jony sins degilYapayalnızım sarılın banaaa bir tane bile justinim bieberım yok
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?