- 23 Aralık 2012
- 7.921
- 53.067
- 748
- Konu Sahibi Heytttt be
-
- #4.841
Uladaydık ıkı yıl önce orda karabörtlen diye bi kasaba var tam olarak böyleler ceymuğla köyüyse bayılırımmmm.gımıldannn gımıldann gımıldanıverrrrrrr en favori türküm bu aralarrrr elvan a bayılıyorummm
1 aya hamsi gibimm olacağummmmmmmPaluk etlisun yani
Sadece 6 kişi alıyorlar derslere . Mesafe Li oluyorsun zaten .Nasıl olacak ama pandemi döneminde ?
Evden takip ediyorum ben
Niye bir aya ?1 aya hamsi gibimm olacağummmmmmm
Bebek sorunları miyaa bir kızım olsa bebişim olsa ne güzel olurdu.Adamda tedavi sürecinde strese girdi.kendinide benide heder etti.
Sevecegine eminim.Sadece 6 kişi alıyorlar derslere . Mesafe Li oluyorsun zaten .
e anca 1 haftada 8 kilo nasıl vereyimmmNiye bir aya ?
laylon çoraplarını çıkarmayı unutma .gece kaşıntı yapar.iyi uykularrrrLaylon kaçarr. İyi uykular
Bu abimizin kadınlara pek nazik olmadığını düşünmekteyimNeden Justin .neden Jony sins degil
Evet ondan kaynaklı sorun var.işlerin yoğunluğundan bana da kendinede zaman ayırmadı.şimdi yeni bir tedavi süreci için uğraşıyoruz.Bebek sorunları mi
Allah kolaylık versin çözümsüz bı durum değildir tedaviye baslandigina göre .
Erkekler bebek konusunda biraz huysuz oluyorlar galibaa spermleriyle ilgili bı sıkıntıı varsa. Sizdeki mevcut durum böyle mi
polo33 gelir tatlı rüyalarLaylon kaçarr. İyi uykular
iyi uykular canımLaylon kaçarr. İyi uykular
Ha sen romantik pompis seviyosun.tammmmammBu abimizin kadınlara pek nazik olmadığını düşünmekteyim
normal kadın doğum uzmanımı infertilite konusunda ya da tüp bebek uzmanımı ?ben sorarım tanıdıklara en iyisiniEvet ondan kaynaklı sorun var.işlerin yoğunluğundan bana da kendinede zaman ayırmadı.şimdi yeni bir tedavi süreci için uğraşıyoruz.
Ankara iyi bir Doktor bakıyoruz
Hoşgeldinpolo33 gelir tatlı rüyalar
İyi uykularLaylon kaçarr. İyi uykular
Ne mazolar sadolar var sen de pehhj. Sonra neden sistit oldum kskskskHa sen romantik pompis seviyosun.tammmmamm
infertilite konusunda ya da tüp bebek uzmanı.gerçekten sorarmısın vallaha bana çok iylik edersinnormal kadın doğum uzmanımı infertilite konusunda ya da tüp bebek uzmanımı ?ben sorarım tanıdıklara en iyisini
hımmmmm laylon uyusunnnn hommmmmmmmmmmNe mazolar sadolar var sen de pehhj. Sonra neden sistit oldum ksksksk
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?