geyik bizim işimiz

Ben de Izmiri cok severim 10 sene olmus.mezun olali valla zaman ne cabuk geçiyor hatta bu sene tayini izmire mi aldirsam diyorum özledim
kuzenlerde aynı benim gibidir ama dayım soğuk nevaledir bilesinnnn
Ahahaha sen baya ciddisin
Bu arada avukatlar ciddi olur sıkıntı yok ben resmiyeti de severim :) zaten simdiki is yerimde haklarimi savunacagim.diye avukat gibi mevzuat okur oldum gecen bir dilekce yazdim arkadas sordu avukata mi yazdirdin sen mi yazdin diye :)
Yapayalnızım sarılın banaaa bir tane bile justinim bieberım yok
Ayyy gel sarılalım teletabiler gibi... big hugggg
muğla köyüyse bayılırımmmm.gımıldannn gımıldann gımıldanıverrrrrrr en favori türküm bu aralarrrr elvan a bayılıyorummm
Ay onun konuşmalarını ben de seviyorum diziyi annem izliyor
Evet mugla köyünde oturuyorlar ama bulundukları yer cok ıssız tam izole
Uladaydık ıkı yıl önce orda karabörtlen diye bi kasaba var tam olarak böyleler cey
Karabortlenden geceriz biz de hatta oradaki firindan ekmek almadan gecmeyiz
Ben dil konusunda merakliyimdir ve aksan da yapıyorum bazen. Insanlar sasiriyor hatta sasiriyorlar çünkü spiker gibi konusurum :) gelip durun deyince garipseniyor

Evet ondan kaynaklı sorun var.işlerin yoğunluğundan bana da kendinede zaman ayırmadı.şimdi yeni bir tedavi süreci için uğraşıyoruz.
Ankara iyi bir Doktor bakıyoruz
Neden İzmir değil
burada yaşamıyor musun

Allah kolaylık versin bir takım kürler var benden daha çok bilgilisindir bu konuda da.

Onları da denesin eşin bı yandan

Allah'ın izniyle asacaksiniz ona biraz anlayış göster bende de sorun olsa bende çok normal davranmazdim herkesin kabuğuna cekilme şekli farklı işte

Destek ol

izmirde gitmediğim,z doktor hastane kalmadı canım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…