- 9 Eylül 2020
- 5.504
- 7.717
- 118
- 29
- Konu Sahibi Heytttt be
-
- #4.861
Hosbulduk sekerHoşgeldin
sorarım ama devlet hastanesi mi özel hastane mi klinik mi tercihini bilmem lazımmmminfertilite konusunda ya da tüp bebek uzmanı.gerçekten sorarmısın vallaha bana çok iylik edersin
Ben de Izmiri cok severim 10 sene olmus.mezun olali valla zaman ne cabuk geçiyor hatta bu sene tayini izmire mi aldirsam diyorum özledimBen samsunluyum 6 senem izmirde gecti ablalarım orda manitam ankaralıydı gözlemlemelerim bu sekıldeydı ama tabi işin aslını yaşayan bilir. Ha ben deniz ve güneş ve özgürlük kadını oldugum için kesınlıkle izmir.
Ahahaha sen baya ciddisinkuzenlerde aynı benim gibidir ama dayım soğuk nevaledir bilesinnnn
Ayyy gel sarılalım teletabiler gibi... big huggggYapayalnızım sarılın banaaa bir tane bile justinim bieberım yok
Ay onun konuşmalarını ben de seviyorum diziyi annem izliyormuğla köyüyse bayılırımmmm.gımıldannn gımıldann gımıldanıverrrrrrr en favori türküm bu aralarrrr elvan a bayılıyorummm
Karabortlenden geceriz biz de hatta oradaki firindan ekmek almadan gecmeyizUladaydık ıkı yıl önce orda karabörtlen diye bi kasaba var tam olarak böyleler cey
Neden İzmir değilEvet ondan kaynaklı sorun var.işlerin yoğunluğundan bana da kendinede zaman ayırmadı.şimdi yeni bir tedavi süreci için uğraşıyoruz.
Ankara iyi bir Doktor bakıyoruz
biri benim kocadanmı bahsettNe mazolar sadolar var sen de pehhj. Sonra neden sistit oldum ksksksk
Benim sistitim çiş tutmaktan huylanmaktan falannn ama zorunlunick en baştan söylemişti zatenNe mazolar sadolar var sen de pehhj. Sonra neden sistit oldum ksksksk
izmirde gitmediğim,z doktor hastane kalmadı canımNeden İzmir değil
burada yaşamıyor musun
Allah kolaylık versin bir takım kürler var benden daha çok bilgilisindir bu konuda da.
Onları da denesin eşin bı yandan
Allah'ın izniyle asacaksiniz ona biraz anlayış göster bende de sorun olsa bende çok normal davranmazdim herkesin kabuğuna cekilme şekli farklı işte
Destek ol
Doktor da biraz daha narin olursanız sistit yaşamazsınız demiştiNe mazolar sadolar var sen de pehhj. Sonra neden sistit oldum ksksksk
Bir haftada 8 kilo mu ? Naptın sen kuzu , açlık grevinemi giriyorsun yoksae anca 1 haftada 8 kilo nasıl vereyimmm
Evlenince bunlar selamün aleyküm gibi gelecek sanaUtanıyoreee
1 ayda vereceğimmmmmBir haftada 8 kilo mu ? Naptın sen kuzu , açlık grevinemi giriyorsun yoksa
Hadi hemen gelsin o zaman hadiiiiEvlenince bunlar selamün aleyküm gibi gelecek sanaşimdilik utan tabi
Yinede çok hızlı. Ayda 2-4 kilo vermen daha ideal olur1 ayda vereceğimmmmm
ve aleykümselam dıye karsılık verır artık,Evlenince bunlar selamün aleyküm gibi gelecek sanaşimdilik utan tabi
Özel hastane ve Özel doktor canımsorarım ama devlet hastanesi mi özel hastane mi klinik mi tercihini bilmem lazımmmm
anam babam sakın nerde o adres ver kargolayalım sanaHadi hemen gelsin o zaman hadiiii
Vallaha çıldırdıHadi hemen gelsin o zaman hadiiii
Keşke böyle olsa beğenmeyince de kargoyu geri postalasak eheheanam babam sakın nerde o adres ver kargolayalım sana
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?