- 10 Nisan 2014
- 43.983
- 116.740
- 798
- Konu Sahibi Heytttt be
-
- #4.881
tmmm bu tedaviler çok masraflı zaten biliyorsundur o yüzden sordum ama kimi doktorlar daha insaflı bu konuda kimi tamamen ticarete dökmüş işi.yarın sorarım tanıdığım doktorlaraÖzel hastane ve Özel doktor canım
Hem de gece 3’te az insaf yavVallaha çıldırdı
Bende gaza getirdim tabi az değilimne jony sins filan istaha getiriyorsun bekar kızı
Tabi şlops şlopsve aleykümselam dıye karsılık verır artık,
seni uyarmıştımmmmHem de gece 3’te az insaf yav
olurmu elının altında dursun ne olur ne olmazKeşke böyle olsa beğenmeyince de kargoyu geri postalasak ehehe
Utandım bak şimdiHem de gece 3’te az insaf yav
Allahtan bu gece hayırlı olmuş sana ve topiğine yazmak senden haber bekliyorum canım.çok teşekkür ederimtmmm bu tedaviler çok masraflı zaten biliyorsundur o yüzden sordum ama kimi doktorlar daha insaflı bu konuda kimi tamamen ticarete dökmüş işi.yarın sorarım tanıdığım doktorlara
Oh be artık burada kimse masum değilseni uyarmıştımmmm
Ben akıllanmamseni uyarmıştımmmm
Ne tedavisi ? Neyi kaçırdım ben yine ?tmmm bu tedaviler çok masraflı zaten biliyorsundur o yüzden sordum ama kimi doktorlar daha insaflı bu konuda kimi tamamen ticarete dökmüş işi.yarın sorarım tanıdığım doktorlara
leylekler getırdı..Bebek nasıl oldu pekihatırlamak istermisin
Ay cok fenasiniz yaaa valla :))) bekarlar da var burada kocalarinizi ovup durmayin :)Oh be artık burada kimse masum değil
Bebek nasıl oldu pekihatırlamak istermisin
[/QUOTE karanlık bır geceydi. doye baslayayım konuya.............
Aaa kocamdan hiç bahsetmedimmmm . Tamamen kendi kuduruklugumu sicratiyorum burayaAy cok fenasiniz yaaa valla :))) bekarlar da var burada kocalarinizi ovup durmayin :)
Ahahaah saf değiliz okadar . Öpüsüyosun sonrada bebek oluyor işte . Bunu herkes bilirBebek nasıl oldu pekihatırlamak istermisin
Sen az degılsın anamAaa kocamdan hiç bahsetmedimmmm . Tamamen kendi kuduruklugumu sicratiyorum buraya
Tabi .sadece öpüşmek için evlendik sonuçtaAhahaah saf değiliz okadar . Öpüsüyosun sonrada bebek oluyor işte . Bunu herkes bilir
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?