- 17 Ocak 2020
- 28.164
- En iyi cevaplar
- 1
- 40.912
- 598
- Konu Sahibi Heytttt be
-
- #4.901
eminim mısın sadece onun olduguna. aaa ben el ele tutusunca oluyor sayınıyordumAhahaah saf değiliz okadar . Öpüsüyosun sonrada bebek oluyor işte . Bunu herkes bilir
öpüşüyoruz hatta yumurta ve spermlerimizde öpüşüyor ama yokTabi .sadece öpüşmek için evlendik sonuçta
Yok bide koca parası yemek için evlenilirTabi .sadece öpüşmek için evlendik sonuçta
Sus sus. kendinı belle etme
Çocuk olunca da epey bı zaman hiç biseyiniz opusemeyecek. baştan söyleyimöpüşüyoruz hatta yumurta ve spermlerimizde öpüşüyor ama yok
Hadi ya öyledemi oluyormuseminim mısın sadece onun olduguna. aaa ben el ele tutusunca oluyor sayınıyordum
Ne kadar masum dusunuyorsunnYok bide koca parası yemek için evlenilir
tmm haber vereceğim.Allahtan bu gece hayırlı olmuş sana ve topiğine yazmak senden haber bekliyorum canım.çok teşekkür ederim
benim kadar kuduruk değilsin tabiiAaa kocamdan hiç bahsetmedimmmm . Tamamen kendi kuduruklugumu sicratiyorum buraya
Bende olamayanları başkalarında hayal ediyorumNe kadar masum dusunuyorsunn
Ha sen ondan sinirlisiiiiiiinbenim kadar kuduruk değilsin tabii
aaaa tabı ben biliyorum sen caktırma hatta montunu bıle atsa uzerıne bebıs oluyor ayolHadi ya öyledemi oluyormusbende bu üç çocuk nasıl oldu diye düşünüyodum. Demek o kısmı atlamışım
leylekler getirdi tabiki de ne kadar da cahilsinnnnnBebek nasıl oldu pekihatırlamak istermisin
Bak ya Ceycey gitti polo geldi asayiş sağlamayakızlar ben Rahıbe teresayım lutfen bu tarz konular konuşmayalım
Ayy kız nerden bildin . Valla aynen öyleaaaa tabı ben biliyorum sen caktırma hatta montunu bıle atsa uzerıne bebıs oluyor ayol
hah işte gözüme girdinnnkızlar ben Rahıbe teresayım lutfen bu tarz konular konuşmayalım
polo benim sağ kolumdurBak ya Ceycey gitti polo geldi asayiş sağlamaya
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?