- 9 Eylül 2020
- 5.504
- 7.717
- 118
- 29
- Konu Sahibi Heytttt be
-
- #4.921
kızceler sakın olun. ne ıctınız dogru soyleyın. hepsiniz aynı anda koca koca dıye tutturdunuzBak ya Ceycey gitti polo geldi asayiş sağlamaya
aynen sinirliyim Allahtan geldi gönlümü almayaHa sen ondan sinirlisiiiiiiin
Yapmaz diyemiyorum , yapabilir . Sen dikkatli ol bence
sen boşver bunları fakirler ya ondan hep .gel biz paracıklarımızı sayalımmmmmkızceler sakın olun. ne ıctınız dogru soyleyın. hepsiniz aynı anda koca koca dıye tutturdunuz
tabı bebek. bundan sonra boyle kocamın ceketıyle ıs olmayacagına gore. rahıbe teresa gıbı takılaxagım mecburhah işte gözüme girdinnn
evett kuzum hele o gerdanlıga bayıldımsen boşver bunları fakirler ya ondan hep .gel biz paracıklarımızı sayalımmmmm
Salgınkızceler sakın olun. ne ıctınız dogru soyleyın. hepsiniz aynı anda koca koca dıye tutturdunuz
Olmadan once de eski haşinlik olmayacakÇocuk olunca da epey bı zaman hiç biseyiniz opusemeyecek. baştan söyleyim
aç tabiyaaaa hahhh işteee esasss konuya dönünnnnn
2020 de bitti amaSalgın
Oooo hadi kolay gelsiinaynen sinirliyim Allahtan geldi gönlümü almaya
Hommm açlık hommm diyorum benaç tabiyaaaa hahhh işteee esasss konuya dönünnnnn
gerdanlığımı nerden gördün henüz onu yayınlamadım yahuuuuevett kuzum hele o gerdanlıga bayıldım
ben bilirim ben Rahıbe teresayımAyy kız nerden bildin . Valla aynen öyle
Vay be ceyceye de sırtımızı donemeyeceksekYapmaz diyemiyorum , yapabilir . Sen dikkatli ol bence
Kız dünür hazır para demişken bak ne geldi aklıma . Hani senin kıza hediye alayım diyorum. Ama gel görki hesapta hiç para kalmadı . Diyorum ki sen bana biraz borç versen de bende gelinimi sevindirsemsen boşver bunları fakirler ya ondan hep .gel biz paracıklarımızı sayalımmmmm
bakım demek ben demek etiketle hemen sen beni yarın oraya.size gençlik sırlarımı vereyimmmmBakımlı Olma Topiği :) biz bakımlı olmak için sizden tüyoda alalım kızlar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?