- 9 Eylül 2020
- 5.504
- 7.717
- 118
- 29
- Konu Sahibi Heytttt be
-
- #4.941
aaa bacım ben bilirim. cek foto gonder de olan olduguna sevınsın olmayanda erısıngerdanlığımı nerden gördün henüz onu yayınlamadım yahuuuu
Ne acı bı tecrube .Allah'ım çok korkuyorumOlmadan once de eski haşinlik olmayacak
az ye biriktir dünürüm acelesi yokkkkkkkKız dünür hazır para demişken bak ne geldi aklıma . Hani senin kıza hediye alayım diyorum. Ama gel görki hesapta hiç para kalmadı . Diyorum ki sen bana biraz borç versen de bende gelinimi sevindirsem
cıksssss artık resim mesim yokkkk.munenin bile diline düştümm ama sana özelden atarım yarınn bunlara anlatırsınnnnnaaa bacım ben bilirim. cek foto gonder de olan olduguna sevınsın olmayanda erısın
Bilmem ki acı mı yani hard gidiyorsan yoklugunu hissediyorsun daNe acı bı tecrube .Allah'ım çok korkuyorum
evett en onemli konu bana cok lazım. evın ıcıde pijamayla dolanıyorumbakım demek ben demek etiketle hemen sen beni yarın oraya.size gençlik sırlarımı vereyimmmm
Kolay gelsin
Kız az yiyorum zaten . Hatta yemiyorum sürekli misafirliğe gidiyorum param gitmesin diye ama Yinede yok işteaz ye biriktir dünürüm acelesi yokkkkkkk
Çünkü : Anayım ben anaaa.Bilmem ki acı mı yani hard gidiyorsan yoklugunu hissediyorsun daolsun be de diyorsun yani.
sen onu baba birak. auy ne gerdanlıktı ayol. bayıldım. bayıldım.cıksssss artık resim mesim yokkkk.munenin bile diline düştümm ama sana özelden atarım yarınn bunlara anlatırsınnnnn
iş zaten pijamayla güzel olmak da.ben günde 2 maske yaparım cihazlarımda var evde bakım içinevett en onemli konu bana cok lazım. evın ıcıde pijamayla dolanıyorum
nerede ayol hemen alayımmmmmsen onu baba birak. auy ne gerdanlıktı ayol. bayıldım. bayıldım.
Maşallah valla sırları tüyoları bekliyorum ben deiş zaten pijamayla güzel olmak da.ben günde 2 maske yaparım cihazlarımda var evde bakım için
Siz korunuyor musunuzÇünkü : Anayım ben anaaa.
Şimdi çocuk olunca tık yok öncesinde tık yok dediniz ya muhakeme yapıyorum kafamda ne zaman tık var diye
ben hıc maske falan yapmıyorum ya cıttten kas desen almiş basını gıtmiş. konu oglan olunca sac trası. hemen konu ben olunca sonra diyorum hepiş zaten pijamayla güzel olmak da.ben günde 2 maske yaparım cihazlarımda var evde bakım için
ek iş bak o zamannnn ex den tırtıkla çareler çokkkkKız az yiyorum zaten . Hatta yemiyorum sürekli misafirliğe gidiyorum param gitmesin diye ama Yinede yok işte
bacım caktırma senin gerdanlık vardı ywnerede ayol hemen alayımmmmm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?