- 17 Ocak 2020
- 28.164
- En iyi cevaplar
- 1
- 40.912
- 598
- Konu Sahibi Heytttt be
-
- #4.961
Allah koruyor prezervatif koruyor Yasmin koruyor .Siz korunuyor musunuz
Zaten gece full çalışıyorum ek işi nereye sığdıracağımek iş bak o zamannnn ex den tırtıkla çareler çokkkk
Şimdi çocuk olunca tık yok öncesinde tık yok dediniz ya muhakeme yapıyorum kafamda ne zaman tık var diye
benim niye haberim yok varlığından ama 1 tektaş 3 de elmas kolyem var 2 si kızın çeyiziiiibacım caktırma senin gerdanlık vardı yw
Tik yok degil yani olmayan da var ama zaten eskisi gibi asiri hareketli bekleyemezsin can var sonucta icinde nasil olsunŞimdi çocuk olunca tık yok öncesinde tık yok dediniz ya muhakeme yapıyorum kafamda ne zaman tık var diye
kraliyet ailesinden zengin manita yap o zamanZaten gece full çalışıyorum ek işi nereye sığdıracağım
Bazen cehalet mutluluktur derler.Allah koruyor prezervatif koruyor Yasmin koruyor .
Şuan komboyum
Yuh ankarada nasil duymazsınkraliyet ailesinden zengin manita yap o zamanmanita lafını da burdan öğrendim geçen hafta
Kim kaybetmiş ben bulayımkraliyet ailesinden zengin manita yap o zamanmanita lafını da burdan öğrendim geçen hafta
Çocuk çok zor bi olay valla saygım sonsuz bence o yoğunluktan aklına bile gelmiyordur kimsenin tık tık iyi günlerTik yok degil yani olmayan da var ama zaten eskisi gibi asiri hareketli bekleyemezsin can var sonucta icinde nasil olsunoncesinde yap iste bol bol arkq arkaya cocuk yapanlar nasil dayaniyo bilmiyorum
ben elit bir semtteyim amaaa bizim apartman görevlisi bile eldivenli fraklı ve papyonluYuh ankarada nasil duymazsıngörende cok kibar bir ildesin sanar
Bence o eskidenmiş yakimi kadınlar cabuk hamıle kalıyorlar.
bekar kızlar bu konularda konuşmazzzz çok ayıppppp cısssss cıssssssÇocuk çok zor bi olay valla saygım sonsuz bence o yoğunluktan aklına bile gelmiyordur kimsenin tık tık iyi günler
dusun artık nekadar elın vır yerde oturuyor gacıben elit bir semtteyim amaaa bizim apartman görevlisi bile eldivenli fraklı ve papyonlu
Keşke biri kaybetse de bulsakKim kaybetmiş ben bulayım
Selamün aleyküm desen bitti gittikimi kadınlar cabuk hamıle kalıyorlar.
Bananey bananeybekar kızlar bu konularda konuşmazzzz çok ayıppppp cısssss cıssssss
şuan bıle var. benle aynı ayda evlenenler 2cıye hamıleler. hatta 3 ve 4dude dusunuyorlarBence o eskidenmiş ya
Elimde elektrik elektronik mühendisi var istersen 31 years oldKeşke biri kaybetse de bulsak
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?