- 9 Eylül 2020
- 5.504
- 7.717
- 118
- 29
- Konu Sahibi Heytttt be
-
- #4.981
almakta vermek ıyı pahalıya patlıyorSelamün aleyküm desen bitti gitti
Yoo geliyor ama işteÇocuk çok zor bi olay valla saygım sonsuz bence o yoğunluktan aklına bile gelmiyordur kimsenin tık tık iyi günler
sananeyyyy mi şurda ne kadar bekar yakışıkı kariyerli tanıdığı olan kadın var haberin var mı?kısmetlerini kaçırıyorsunnn bu azgın kadınlar yüzünden bilesinnnBananey bananey
Aaa şaşırdım valla millet de maşallah iyi cesaret var şu ekonomik durumda.şuan bıle var. benle aynı ayda evlenenler 2cıye hamıleler. hatta 3 ve 4dude dusunuyorlar
kız onlar aç aççç benim kocadan örnek işteee.doktor en iyisiiiiiiiiElimde elektrik elektronik mühendisi var istersen 31 years old
Baska yeriyle gülen bir emoji olmadigindanben elit bir semtteyim amaaa bizim apartman görevlisi bile eldivenli fraklı ve papyonlu
Hahaha gitti kısmetlersananeyyyy mi şurda ne kadar bekar yakışıkı kariyerli tanıdığı olan kadın var haberin var mı?kısmetlerini kaçırıyorsunnn bu azgın kadınlar yüzünden bilesinnn
hangi komiser?Baska yeriyle gülen bir emoji olmadigindanatiyorum.
O komiseri begenen sen duymazsan ohoo
Behzat çhangi komiser?
Yağıyor bugün maşallahElimde elektrik elektronik mühendisi var istersen 31 years old
Nasıl aç benim kocanin maaşı epey iyi bahsetmeyeyim miktarı ama kurumdan dolayı mı acaba . DHMİ de benimkikız onlar aç aççç benim kocadan örnek işteee.doktor en iyisiiiiiiii
Sen yeter ki he de .Yağıyor bugün maşallah
o başkaaaa.hem adamın kendisi de elit ilhan cavcavın yani gençlerbirliği kurucusunun yeğenidir.karısını da tanırım gerçek hayat da .şaka yani hepsiiiiBehzat ç
Google gelinlik modelleri enterSen yeter ki he de .evde hazır lojman İzmir
7 8 arası alıyorlar nesi çok ek işler yapıyoruz mecbur.ama kuzen ayda 30 40 a para demiyor kızlarrr duyurulurrrrNasıl aç benim kocanin maaşı epey iyi bahsetmeyeyim miktarı ama kurumdan dolayı mı acaba . DHMİ de benimki
Şu an aşırı ünlü dedikodum geldio başkaaaa.hem adamın kendisi de elit ilhan cavcavın yani gençlerbirliği kurucusunun yeğenidir.karısını da tanırım gerçek hayat da .şaka yani hepsiiii
Instagramda daha modernlerine ulasabilirsinGoogle gelinlik modelleri enter
Tam benlik, elit bunyeme cok iyi gelirdi senin kuzen de umarim oyle elit bir semttedirben elit bir semtteyim amaaa bizim apartman görevlisi bile eldivenli fraklı ve papyonlu
Evet bana rezerve ettin dimi onukız onlar aç aççç benim kocadan örnek işteee.doktor en iyisiiiiiiii
Dinliyoruz pleaseŞu an aşırı ünlü dedikodum geldi
ben çok ünlüyle tanıştım işim gereği .ünlüler beni hiç etkilemez o yüzdenŞu an aşırı ünlü dedikodum geldi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?