- 10 Nisan 2014
- 43.983
- 116.740
- 798
- Konu Sahibi Heytttt be
-
- #5.001
1+1 de oturuyor henüz elit olmadı evlenince olacakTam benlik, elit bunyeme cok iyi gelirdi senin kuzen de umarim oyle elit bir semttedir
Evet bana rezerve ettin dimi onu
Olsun o da olur zamanla1+1 de oturuyor henüz elit olmadı evlenince olacak
Duuuur sen çalışıyor musun ?ben çok ünlüyle tanıştım işim gereği .ünlüler beni hiç etkilemez o yüzden
Sen çekip cevirirsin onu zatenOlsun o da olur zamanla
e ev hanımı doğmadım ya bir zamanlar çalıştım tabiki deDuuuur sen çalışıyor musun ?
En pahalısı neydi o neydiInstagramda daha modernlerine ulasabilirsin
Azmis ya .7 8 arası alıyorlar nesi çok ek işler yapıyoruz mecbur
Ahahaha adam gelmis 40ina kendi kendini cekip çeviriyordur yaa :)Sen çekip cevirirsin onu zaten
Dedikodu var mı pekiben çok ünlüyle tanıştım işim gereği .ünlüler beni hiç etkilemez o yüzden
borsa varAzmis ya .
ocakta biraz artar inşallah .
eskidi dedikoduları güncel olarak yokkkDedikodu var mı peki
Ooo zevkliyiz bideEn pahalısı neydi o neydi
Hehh
Berta modellerine bakıyorum
Bana o da yeter ahahahaeskidi dedikoduları güncel olarak yokkk
1+1 diyor belli ki çekip cevirememis bir kadın eli lazım .Ahahaha adam gelmis 40ina kendi kendini cekip çeviriyordur yaa :)
siz de ne kadar maaşlar 10 civarı mı?Azmis ya .
ocakta biraz artar inşallah .
dava açarlar bana delimiyim niye yazayımmmBana o da yeter ahahaha
rezidans ama zaten temizleniyorr1+1 diyor belli ki çekip cevirememis bir kadın eli lazım .
Ee adam şu an bekar çalışan bir adam napsin kocaman evi? Evlenince 3+1e gecis yapılabilir tabiikisi1+1 diyor belli ki çekip cevirememis bir kadın eli lazım .
Adami bilmem kendi ismiyle degil karakter ismiyle ve yagli saçlarıyla deyince benimde aklima geldi o oyle argolu konuşur ya ondan . Soylediklerimizin cogu saka takılıyoruz iste can sıkıntısıo başkaaaa.hem adamın kendisi de elit ilhan cavcavın yani gençlerbirliği kurucusunun yeğenidir.karısını da tanırım gerçek hayat da .şaka yani hepsiiii
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?