- 10 Nisan 2014
- 43.983
- 116.740
- 798
- Konu Sahibi Heytttt be
-
- #5.021
adam 25 değil neredeyse 40 evi var zaten ama kiradaEe adam şu an bekar çalışan bir adam napsin kocaman evi? Evlenince 3+1e gecis yapılabilir tabiikisi
Ilk bulusmada giyceksin dmiGoogle gelinlik modelleri enter
Hani buldun muEn pahalısı neydi o neydi
Hehh
Berta modellerine bakıyorum
O zaman kaçar ama biz istemem yan cebime koy takilacagizIlk bulusmada giyceksin dmi
Tabi ki beyazlar içinde görsün beni belki bişeyler anıştırırım direkt söylemeyi hiç sevmemIlk bulusmada giyceksin dmi
Neler neler varHani buldun mu
Yani ben de 40 yasinda da olsa bekar oldugu icin kocaman eve ihtiyaç duymamistir diyorum.ben de 2+1 deyim ama bir odasi bos mesela.adam 25 değil neredeyse 40 evi var zaten ama kirada
Yaaa ben istemedim tabii ama aman evlenmeyeyim degil daha cok okuzluklere tahammulum.olmadigindanlily86 senin bu enerjiyle bu zamana kadar kader mahkumu olarak evlenmedigine inanmıyorum .kendin istemedin kesin
Bu saatte ne hamuruHerkeste sustu gidiyim de hamur yogurayim bari
Allahim.benim.de canim nasil börek corek cekiyor anlatamam ama 2 hafta daha diyetisyenleyiz, bitsin şöyle 2 kg daha vereyim kendime ödül olarak bir gün istediklerimi yeme hakkini verecegim :)Herkeste sustu gidiyim de hamur yogurayim bari
Resmen +1Ben genelde sevdigimde reddedilen taraf oldumsebebine gel, cok sevgi dolu ve dürüstmüşüm !!!
Diger tanistirildiklarim da olmadi ya anaci ya okuz ya ilgisiz ya kadinlara nasil davranacağını bilmiyor
Eşim sabah işten gelecek Allah kaza bela vermezseBu saatte ne hamuru
Sabah oluyor neredeyse kahvaltiya hamur kizartacaktir ya da pogaca acma falan :) malum.firinlar da bu saatlerde uretime geçiyorBu saatte ne hamuru
En çok neliiiiAllahim.benim.de canim nasil börek corek cekiyor anlatamam ama 2 hafta daha diyetisyenleyiz, bitsin şöyle 2 kg daha vereyim kendime ödül olarak bir gün istediklerimi yeme hakkini verecegim :)
Nasil da bildimEşim sabah işten gelecek Allah kaza bela vermezse
Kahvaltı için hamur yoğurup kizarticam
Pişi derler biliyorsundur da adı farklıdır sizde
Bizde de adı pişidir ohhh şimdiden afiyet olsunEşim sabah işten gelecek Allah kaza bela vermezse
Kahvaltı için hamur yoğurup kizarticam
Pişi derler biliyorsundur da adı farklıdır sizde
Bu iyiydi:) malum.firinlar da bu saatlerde uretime geçiyor
Valla bilemedim tvde bulent börek reklamlari dönüyor geçenlerde masterchefte baklava vardi agzim sulana sulana izledimEn çok neliiii
İşte bazı erkekler zeki kadınla da evlenmekten korkuyor bak .Nasil da bildim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?