- 13 Kasım 2020
- 1.912
- 3.046
- 83
- Konu Sahibi Heytttt be
-
- #5.041
Kendileri akılsız olduğundan işteİşte bazı erkekler zeki kadınla da evlenmekten korkuyor bak .
Estagfurullah teşekkür ederimİşte bazı erkekler zeki kadınla da evlenmekten korkuyor bak .
Kim.gitti başka ceyceyden sonra göremedimMillet tek tek banlanıyor mu anlamadım
Neden ki acabaAa ne oluyor banlanmaya basladilar sira bize mi geliyorne oluyor ya
Aaa noluyor zorunlu nick de gitmişNeden ki acaba
EvetMillet tek tek banlanıyor mu anlamadım
Zorunlunick de gitti biz de gidiciyiz benceKim.gitti başka ceyceyden sonra göremedim
Aaa noluyor zorunlu nick de gitmiş
Bende anlamadimNeden ki acaba
Bilemedim valla insallah ban yemeyiz surada ilk kez bu kadar güldüm eglendim acep bel alti muhabbet mi valla ben girmedim o muhabbetlereZorunlunick de gitti biz de gidiciyiz bencene oldu anlamadım
Burasi geyik istedgin sohbeti edebiliyosun diye biliyorum kurallar haricinde ama niye gittiler hic anlamadim. Bence onlarda tahmin etmed hic demedilerZorunlunick de gitti biz de gidiciyiz bencene oldu anlamadım
Ben de geyik diye sohbetler serbest sanıyordum kavga da olmadı alla allaBurasi geyik istedgin sohbeti edebiliyosun diye biliyorum kurallar haricinde ama niye gittiler hic anlamadim. Bence onlarda tahmin etmed hic demediler
Bilemedim valla insallah ban yemeyiz surada ilk kez bu kadar güldüm eglendim acep bel alti muhabbet mi valla ben girmedim o muhabbetlere
Yani diger konularda da polemik ya da geyik yapilmadiysa buradan dolayi ban yenmemeli bence bilemedim kiBurasi geyik istedgin sohbeti edebiliyosun diye biliyorum kurallar haricinde ama niye gittiler hic anlamadim. Bence onlarda tahmin etmed hic demediler
Baska bir durum var belki de. Keske sorma kanalımız olsaydiBen de geyik diye sohbetler serbest sanıyordum kavga da olmadı alla alla
Yok baya eglendim bu yuzden ban yemeyim.dedim sizsiz eglence nasil.olacak ceycey zorunlunick ve sizler olmadan ne eglenecegim burada
Biz gidince eğlencksin yani hıh.
Sanmıyorum ya kufur mufur yok acik bir seyde yoktu
Eglenirsin eglenirsin. Hık diye gittiler ya valla. Cey in uzundur da simdi benimde baya uzun artik sifirlanmiyormus. Eskiden yeni yilda sifirliyorlarmis sanirimYok baya eglendim bu yuzden ban yemeyim.dedim sizsiz eglence nasil.olacak ceycey zorunlunick ve sizler olmadan ne eglenecegim burada
Bu ban olayları nasıl oluyor süre uzunluğu falan hiçbir bilgim yok yaEglenirsin eglenirsin. Hık diye gittiler ya valla. Cey in uzundur da simdi benimde baya uzun artik sifirlanmiyormus. Eskiden yeni yilda sifirliyorlarmis sanirim
Arka arkaya alirsan uzuyor ilk ban 1 gun sonra katlama gidiyor yaniBu ban olayları nasıl oluyor süre uzunluğu falan hiçbir bilgim yok ya
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?