- Konu Sahibi Heytttt be
-
- #5.061
Aynen benim de yok bilemedim neden uzun? Onceden ban yemekten dolayi miBu ban olayları nasıl oluyor süre uzunluğu falan hiçbir bilgim yok ya
Yaa eglenilmez beni bugun buraya ceycey aldi onsuz olmaz :)Arka arkaya alirsan uzuyor ilk ban 1 gun sonra katlama gidiyor yani
Evet 2011 den beri uyesin hic ban yemedin mi nasil bilmiyosun kiAynen benim de yok bilemedim neden uzun? Onceden ban yemekten dolayi mi
Aaa aklıma ne geldi bdv konularını yazmıştı ceycey acaba ondan mı oldu birisi şu konuyu açtı falan diye. Bu gizemli durumu çözmek istiyorumEvet 2011 den beri uyesin hic ban yemedin mi nasil bilmiyosun ki
Yemedim uslu uslu takildim.hepEvet 2011 den beri uyesin hic ban yemedin mi nasil bilmiyosun ki
Vallaha bravo.Yemedim uslu uslu takildim.hep
Ben de bdvden diye düşündüm baya tartismalar döndü bir tarhana konusunda bir de yasam.kocu muhabbetindeAaa aklıma ne geldi bdv konularını yazmıştı ceycey acaba ondan mı oldu birisi şu konuyu açtı falan diye. Bu gizemli durumu çözmek istiyorum
Aaaa yaşam koçu muhabbeti o muydu acabaBen de bdvden diye düşündüm baya tartismalar döndü bir tarhana konusunda bir de yasam.kocu muhabbetinde
Ben tartismada bile uslubuma dikkat ederimVallaha bravo.
Ben bakıyorum bdv de tartışmaya dönüyor konular bazen helal olsun diyorum
Ben tartismada bile uslubuma dikkat ederimVallaha bravo.
Ben bakıyorum bdv de tartışmaya dönüyor konular bazen helal olsun diyorum
Ceycey orada kotu bir sey yazmadı ama is geyige doner gibi olmustu belki ondandir zaten konu sahibesi de saydirdi herkeseAaaa yaşam koçu muhabbeti o muydu acaba
Hahaha en güzeliBen tartismada bile uslubuma dikkat ederim
Salon kadini cizgimden cikamiyorum
O konuyu hiç okumadım burada yazması mı problem diye düşündüm şu an hiç sebep göremediğimden banlanması için sebep arıyorumBen tartismada bile uslubuma dikkat ederim
Salon kadini cizgimden cikamiyorum
Ceycey orada kotu bir sey yazmadı ama is geyige doner gibi olmustu belki ondandir zaten konu sahibesi de saydirdi herkese
Yok burada konusmak degil o konuda biraz geyik muhabbeti de dönmüştü yasam koclugunu tiye almak gibiO konuyu hiç okumadım burada yazması mı problem diye düşündüm şu an hiç sebep göremediğimden banlanması için sebep arıyorum
Evet mantıklı belki de arada kaynadılarYok burada konusmak degil o konuda biraz geyik muhabbeti de dönmüştü yasam koclugunu tiye almak gibi
Ceycey de yorum yaptı ama geyik yapanlar arasinda miydi emin olamadim cok kisi yazdi konuya çünkü
Belki oradaki yorumlardan banlanmis olabilir gibi dusundum
Gunaydin bacımGünaydınnnnnnnnnnnn. Ben geldim bizimkiler mi gitmiş
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?