- 9 Eylül 2020
- 5.504
- 7.717
- 118
- 29
- Konu Sahibi Heytttt be
-
- #5.081
aman onlar parayı harvuruo harmana savurlmak ıcın ugrasıyorlar bosverYasam kocu konusunda uzun uzun yazdık üstüne azar yedik
Aaa ask olsun ben de ne paralar döktüm egitimlere :) guzel uğraşlar ama oyle danisan alabilmek kolay degil bence. Hem zaten ben memurum ikinci bir seye kafa yoramiyorumaman onlar parayı harvuruo harmana savurlmak ıcın ugrasıyorlar bosver
egıtım farklı. ben şimdı oglum ılerde saglı bırey olsun dıye neler yapıyorum keza kendım için bıle. ama bunlar bosa harcıyorlarAaa ask olsun ben de ne paralar döktüm egitimlere :) guzel uğraşlar ama oyle danisan alabilmek kolay degil bence. Hem zaten ben memurum ikinci bir seye kafa yoramiyorum
Elbette sirf sertifika icin verilmez işi ozumsemen lazim icinden gelmesi lazimegıtım farklı. ben şimdı oglum ılerde saglı bırey olsun dıye neler yapıyorum keza kendım için bıle. ama bunlar bosa harcıyorlar
HosgeldinNeyapsamkisimdi hoşgeldin, çok sevindim iyileşmene.
Biz her türlü internet ağını kestiler sandık bir daha girememen adına, nasıl ban yahu o
Nereye gittim de geldimHosgeldin
Kesinlikle yaptıgın işi seveceksinizElbette sirf sertifika icin verilmez işi ozumsemen lazim icinden gelmesi lazim
Mesela is yerinde bana istemedigim bilmediğim bir is kitlendi sevmeden yapiyorum sirf yapmis olmak icin ama isterdim ki sevdigim ve bilgimin tecrübemin oldugu isi yapsam daha verimli olurdum. Yani calisma hayatı sevmeden cekilmiyor
Ay herkes gidince gelene hemen hoşgeldin diyesim.geldiNereye gittim de geldim
O teresa benim aslindaBen burdayım ceycey0406 gelene kadar rahıbe teresa ben sizi korurum merak etmeyın ama baska konulara bısey yazmayın tamam
artık kendimi bu yollara adayan kişi oldum sen yarın öburgun gıdersınO teresa benim aslindahanim.hanimcik.takiliriz şurada
Kızlık zarı yok diyen üyeye var dediğim için banlanmışım.... özür dilerim hepinizin zarındanNeyapsamkisimdi hoşgeldin, çok sevindim iyileşmene.
Biz her türlü internet ağını kestiler sandık bir daha girememen adına, nasıl ban yahu o
Kiz bi de etiket yapmışsın mune abla daha bi dikkatle takip eder artikkızlar gunduzlerı hanım hanımcık olun gece 00.00da kopabılırsın merak etmeyin ben gozetlerım etrafıMune hanim geldıgınde eskı masumiyete geri donerız
Ahahaha ben de buradayım hem ben evli de degilim hanim hanimcik takiliyorum isteartık kendimi bu yollara adayan kişi oldum sen yarın öburgun gıdersın
gız ben onu bilemedim yaslılıktanKiz bi de etiket yapmışsın mune abla daha bi dikkatle takip eder artikresmen gozune sokmussun biz burada kaynatiyoruz diye
daha daha nasılsınız. havalar nasıl. ev nasıl coluk cocuk nasıllarKiz bi de etiket yapmışsın mune abla daha bi dikkatle takip eder artikresmen gozune sokmussun biz burada kaynatiyoruz diye
Seninki şu şekil benimki şu şekildir herkeşler istediği zarı takmakta özgürdürKızlık zarı yok diyen üyeye var dediğim için banlanmışım.... özür dilerim hepinizin zarından
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?