geyik bizim işimiz

Aaa ask olsun ben de ne paralar döktüm egitimlere :) guzel uğraşlar ama oyle danisan alabilmek kolay degil bence. Hem zaten ben memurum ikinci bir seye kafa yoramiyorum
egıtım farklı. ben şimdı oglum ılerde saglı bırey olsun dıye neler yapıyorum keza kendım için bıle. ama bunlar bosa harcıyorlar

egıtım farklı. ben şimdı oglum ılerde saglı bırey olsun dıye neler yapıyorum keza kendım için bıle. ama bunlar bosa harcıyorlar
Elbette sirf sertifika icin verilmez işi ozumsemen lazim icinden gelmesi lazim
Mesela is yerinde bana istemedigim bilmediğim bir is kitlendi sevmeden yapiyorum sirf yapmis olmak icin ama isterdim ki sevdigim ve bilgimin tecrübemin oldugu isi yapsam daha verimli olurdum. Yani calisma hayatı sevmeden cekilmiyor

Kesinlikle yaptıgın işi seveceksiniz

Neyapsamkisimdi hoşgeldin, çok sevindim iyileşmene.
Biz her türlü internet ağını kestiler sandık bir daha girememen adına, nasıl ban yahu o
Kızlık zarı yok diyen üyeye var dediğim için banlanmışım.... özür dilerim hepinizin zarından

kızlar gunduzlerı hanım hanımcık olun gece 00.00da kopabılırsın merak etmeyin ben gozetlerım etrafı Mune hanim geldıgınde eskı masumiyete geri donerız
Kiz bi de etiket yapmışsın mune abla daha bi dikkatle takip eder artik resmen gozune sokmussun biz burada kaynatiyoruz diye

Kiz bi de etiket yapmışsın mune abla daha bi dikkatle takip eder artik resmen gozune sokmussun biz burada kaynatiyoruz diye
daha daha nasılsınız. havalar nasıl. ev nasıl coluk cocuk nasıllar sohbet bu artık

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…