- 8 Mart 2015
- 25.150
- En iyi cevaplar
- 1
- 81.392
- 798
- Konu Sahibi Heytttt be
-
- #5.101
Gelmiyorum diye edeplenmişsiniz, hayırdırdaha daha nasılsınız. havalar nasıl. ev nasıl coluk cocuk nasıllarsohbet bu artık
Iyiyiz cok sukur ama coluk cocuk yok bekar evim de iyidir iste azicik bakim istiyordaha daha nasılsınız. havalar nasıl. ev nasıl coluk cocuk nasıllarsohbet bu artık
Wayyy iyiymiş , kıskanmadım desem yalan olurIyiyiz cok sukur ama coluk cocuk yok bekar evim de iyidir iste azicik bakim istiyorama ben evi bosverdim kendime bakım yaptim
Kendileri banlanmıslarGelmiyorum diye edeplenmişsiniz, hayırdır
Ceycey havuç ve sopa mı uyguladı size, yardır gitsin hazır mürebbiye yok.
Geyiğinizin kalitesini düşürmemek adına gelmiyorum bu arada, malum edepsiz ilan edildim.
Ay aksam patir patir dokulduler noluyoruz yaa dedik bi baktik ban yemislerKendileri banlanmıslar. Ama ben demiştim başını yakacaklar diye
Benimde nöbetim vardı . Arada girip yazıyordum ama haliyle dönen muhabbetlere bir türlü yetişemiyodum. Hatta ara ara sordum ne konuşuyorsunuz diyeAy aksam patir patir dokulduler noluyoruz yaa dedik bi baktik ban yemisler
Once ceycey sonra zorunlunick ki birbirimizi alintiliyorduk en son
Bide istediği kadar kayganlaşmayıp kanıyorlar falan diyorlar. Yahu sanki tek kadın o, musluk gibi aksa da esnek değilse kanıyor.Seninki şu şekil benimki şu şekildir herkeşler istediği zarı takmakta özgürdür
Ceycey niye banlandıAy aksam patir patir dokulduler noluyoruz yaa dedik bi baktik ban yemisler
Once ceycey sonra zorunlunick ki birbirimizi alintiliyorduk en son
Yokluğunda bunlar oluyorne olduysa gece sızı bırakıp ruyalara dalarken oldu kızceler..
BilmiyoruzCeycey niye banlandı
zaten benimde zarım yok , o yüzden her defasında “gerdek” olayı yaşıyorum , dermişim
Valla varlığını kabul etmek ve kendisiyle barışmak daha doğru bence. Yoksun yoksun diyince o da kırılıyordur. Zarların da kalbi varzaten benimde zarım yok , o yüzden her defasında “gerdek” olayı yaşıyorum , dermişim
Nerde kız o? Onu nasıl görmem? Nasıl?Kızlık zarı yok diyen üyeye var dediğim için banlanmışım.... özür dilerim hepinizin zarından
Ay konuyu hatırlamıyorum ama üye arya starktı galiba. Israrla yok yok diyoNerde kız o? Onu nasıl görmem? Nasıl?
Öyle konu hatırlıyorum da aylaaar önce idi o.Ay konuyu hatırlamıyorum ama üye arya starktı galiba. Israrla yok yok diyo
Evliler daha iyi fikir verir diye düşündüm işte buradaki mesajdan banlandımÖyle konu hatırlıyorum da aylaaar önce idi o.
Yasak yavrumBende geçenlerde saçma sapan bişeyden banlandım . Kadın koca bulma duası istedi , bende hayrıma bir iki dua verdim . Sonra bi baktım banlanmısım
Aryaya kısmen katılıyorum. Zar var. O dediği şeyler kanamanın şiddetini artırır sadece.Evliler daha iyi fikir verir diye düşündüm işte buradaki mesajdan banlandım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?