geyik bizim işimiz

daha daha nasılsınız. havalar nasıl. ev nasıl coluk cocuk nasıllar sohbet bu artık
Gelmiyorum diye edeplenmişsiniz, hayırdır
Ceycey havuç ve sopa mı uyguladı size, yardır gitsin hazır mürebbiye yok.
Geyiğinizin kalitesini düşürmemek adına gelmiyorum bu arada, malum edepsiz ilan edildim.

Gelmiyorum diye edeplenmişsiniz, hayırdır
Ceycey havuç ve sopa mı uyguladı size, yardır gitsin hazır mürebbiye yok.
Geyiğinizin kalitesini düşürmemek adına gelmiyorum bu arada, malum edepsiz ilan edildim.
Kendileri banlanmıslar . Ama ben demiştim başını yakacaklar diye

Ay aksam patir patir dokulduler noluyoruz yaa dedik bi baktik ban yemisler
Once ceycey sonra zorunlunick ki birbirimizi alintiliyorduk en son
Benimde nöbetim vardı . Arada girip yazıyordum ama haliyle dönen muhabbetlere bir türlü yetişemiyodum. Hatta ara ara sordum ne konuşuyorsunuz diye

Seninki şu şekil benimki şu şekildir herkeşler istediği zarı takmakta özgürdür
Bide istediği kadar kayganlaşmayıp kanıyorlar falan diyorlar. Yahu sanki tek kadın o, musluk gibi aksa da esnek değilse kanıyor.

N nscckts vardı ameliyat olmuştu zarından doktoru için bilmiyor falan demişlerdi zamanında dkföflflf

zaten benimde zarım yok , o yüzden her defasında “gerdek” olayı yaşıyorum , dermişim

zaten benimde zarım yok , o yüzden her defasında “gerdek” olayı yaşıyorum , dermişim
Valla varlığını kabul etmek ve kendisiyle barışmak daha doğru bence. Yoksun yoksun diyince o da kırılıyordur. Zarların da kalbi var

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…