- 23 Ağustos 2020
- 6.758
- 12.731
- 248
- Konu Sahibi Heytttt be
-
- #5.121
baksana oyle oluyormuş.. sıpa 21. 00da uyuyacak. gece 00.00da burdayım.Yokluğunda bunlar oluyor
Sıpa derken ? Senin oğlan mı ?baksana oyle oluyormuş.. sıpa 21. 00da uyuyacak. gece 00.00da burdayım.
Emin olmamakla birlikte bence yasam koçu konusundan. Çünkü burada girgir şamata yaparken bir anda gri olduCeycey niye banlandı
Kiz daha yeni geçen hafta degil miydi o konuÖyle konu hatırlıyorum da aylaaar önce idi o.
Ah ah dua vermek, hayra vesile olmak da yassah bacim kendi ipini cekmissinBende geçenlerde saçma sapan bişeyden banlandım . Kadın koca bulma duası istedi , bende hayrıma bir iki dua verdim . Sonra bi baktım banlanmısım
Sanada mı ayarlayacaktıEmin olmamakla birlikte bence yasam koçu konusundan. Çünkü burada girgir şamata yaparken bir anda gri oldu
Kiz daha yeni geçen hafta degil miydi o konu
Ah ah dua vermek, hayra vesile olmak da yassah bacim kendi ipini cekmissin
Boşver kimseye karışmayalim
Aaa sey aklima geldi, acaba ceycey bana kuzenini ayarlicakti ya, acep banlanma sebebi o mu ki?o da hayra vesile olacaktı yaaa
İyi haber ! Senden naber ? Uyanabildin mi bari ?Pısst naber
Hosgeldin laylon nabersinPısst naber
Ahahaha hadi yaSanada mı ayarlayacaktıforumdaki tüm kızlara mavi boncuk dağıtmış desene
Zorla morla uyandım bastım kahveyi ayıldım kanksİyi haber ! Senden naber ? Uyanabildin mi bari ?
Aman işte sıradan bir corona pazarıydı sıkıcıydı. Kös kös bakıştık herifilenHosgeldin laylon nabersin
Ahahaha hadi yazaten adam kkdan birini istemiyormus amannn olursa olur olmazsa cani sagolsun ne diyelim
Zaten kendini begenmişin biri . Boşver sen sana erkek mi yokHosgeldin laylon nabersin
Ahahaha hadi yazaten adam kkdan birini istemiyormus amannn olursa olur olmazsa cani sagolsun ne diyelim
Bende sabah nöbetten geldim hemen yatağa girdim. Sonra saat 11 olmuş , benim çocuklar gelmiş 10 gibi . Sonra tekrar vurdum kafayı 14.30 gibi kızım kahve yapmış uyandırdı beniZorla morla uyandım bastım kahveyi ayıldım kankssen calısmıyo musun bugun
Ahahah ilahiAman işte sıradan bir corona pazarıydı sıkıcıydı. Kös kös bakıştık herifilen
Heee elimizi salladik birine carpamadikZaten kendini begenmişin biri . Boşver sen sana erkek mi yok
Lily meslegın neydi senin cevremden bakim sana kısmetHosgeldin laylon nabersin
Niye öyle diyorsun. Sende okusaydın sende doktor olurdun. Hem iki doktor karı koca çok sıkıcı olurdu bence . Düşünsene sürekli evde hastaların şunundan bunundan konuştuklarınıAhahah ilahi
Bu korona aile.baglarini kuvvetlendirir diye dusunurdum ama kazin ayagi oyle degil.herhalde?
Heee elimizi salladik birine carpamadikadamı tanimiyorum ama doktor olduguna göre kimseyi begenmeme durumu olabiler tabiikisi
Kim ban yemiş elekra ve bibi yok başka kimNasılsınız gül bahçelerimbizim kuzular neden ban yedi?
Kiz meslek ne alaka :).memurum ben ama ben memurum.diye degil sevdigi icin yanimda olan birini istiyorumLily meslegın neydi senin cevremden bakim sana kısmet
Ay sorma , ottan b....ktan yemişler . İyiyiz sen nasılsın ? Züloş nasıl ?Nasılsınız gül bahçelerimbizim kuzular neden ban yedi?
Mesleğin nedir kuzumNiye öyle diyorsun. Sende okusaydın sende doktor olurdun. Hem iki doktor karı koca çok sıkıcı olurdu bence . Düşünsene sürekli evde hastaların şunundan bunundan konuştuklarını. Zira biz iş arkadaşlarıyla öyleyiz. Yemekte bile bagırsaktan dışkıdan , Coronadan vs konuşuyoruz . Tabi bunu bilinçsiz yapıyoruz , haliyle sıkıcı bir ortam haline geliyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?