geyik bizim işimiz

Ceycey niye banlandı
Emin olmamakla birlikte bence yasam koçu konusundan. Çünkü burada girgir şamata yaparken bir anda gri oldu
Öyle konu hatırlıyorum da aylaaar önce idi o.
Kiz daha yeni geçen hafta degil miydi o konu
Bende geçenlerde saçma sapan bişeyden banlandım . Kadın koca bulma duası istedi , bende hayrıma bir iki dua verdim . Sonra bi baktım banlanmısım
Ah ah dua vermek, hayra vesile olmak da yassah bacim kendi ipini cekmissin
Boşver kimseye karışmayalim

Aaa sey aklima geldi, acaba ceycey bana kuzenini ayarlicakti ya, acep banlanma sebebi o mu ki? o da hayra vesile olacaktı yaaa

Sanada mı ayarlayacaktı forumdaki tüm kızlara mavi boncuk dağıtmış desene

Zorla morla uyandım bastım kahveyi ayıldım kankssen calısmıyo musun bugun
Bende sabah nöbetten geldim hemen yatağa girdim. Sonra saat 11 olmuş , benim çocuklar gelmiş 10 gibi . Sonra tekrar vurdum kafayı 14.30 gibi kızım kahve yapmış uyandırdı beni . Bu gün izinliyim . Salı aksamı tekrar iş başı

Aman işte sıradan bir corona pazarıydı sıkıcıydı. Kös kös bakıştık herifilen
Ahahah ilahi
Bu korona aile.baglarini kuvvetlendirir diye dusunurdum ama kazin ayagi oyle degil.herhalde?
Zaten kendini begenmişin biri . Boşver sen sana erkek mi yok
Heee elimizi salladik birine carpamadik adamı tanimiyorum ama doktor olduguna göre kimseyi begenmeme durumu olabiler tabiikisi

Ahahah ilahi
Bu korona aile.baglarini kuvvetlendirir diye dusunurdum ama kazin ayagi oyle degil.herhalde?

Heee elimizi salladik birine carpamadik adamı tanimiyorum ama doktor olduguna göre kimseyi begenmeme durumu olabiler tabiikisi
Niye öyle diyorsun. Sende okusaydın sende doktor olurdun. Hem iki doktor karı koca çok sıkıcı olurdu bence . Düşünsene sürekli evde hastaların şunundan bunundan konuştuklarını . Zira biz iş arkadaşlarıyla öyleyiz. Yemekte bile bagırsaktan dışkıdan , Coronadan vs konuşuyoruz . Tabi bunu bilinçsiz yapıyoruz , haliyle sıkıcı bir ortam haline geliyor

Lily meslegın neydi senin cevremden bakim sana kısmet
Kiz meslek ne alaka :).memurum ben ama ben memurum.diye degil sevdigi icin yanimda olan birini istiyorum ((
Bir iki.muhabbetle adamın ne mal.oldugunu anliyorum o yuzden olmuyor zaten. Herseye tamam ben bilmem boyun egerim.deseydim on kere evlenirdim

Mesleğin nedir kuzum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…