geyik bizim işimiz

Doktorlarla iyi anlasirim hastane ortamini bilirim de is yerinde de evet benzer mevzular dönüyor ister istemez
Ben doktor olmayi cok istemistim ama hastaliklar tasinmalar vs olmadi simdi mühendislik kazanıyorum isten izin alip.okuyamiyorum. 2019 izinlerim bile yandi düşün. Bazen memuriyetten bile istifa edesim geliyor onca sene oku atan sonra milletin egosunu cek!

O cinsler tükendi lily büyük bi meteor düşmesi sonıcu acılan devasa cukura düştüler kalanları da cani kadınlar kaptılar

Hayırlısı olsun. Sonuçta işin var , zorda olsa sıkıcıda olsa işsiz olmaktan iyi bence . Sen istifa edersin o ayrı şey ...

Aryaya kısmen katılıyorum. Zar var. O dediği şeyler kanamanın şiddetini artırır sadece.
Tartışılan şey o değildi ama onların kanamanın şiddetini arttıracagına kknın %90ı zaten hemfikirdir oradaki konu ısrarla “yok” demesi

Annesi kızma daha minnacık o , zamanla öğrenecek herseyi
Cocuklarla oynamak istedi cocukları çok seviyor. Emine ablanın kızı ile oyun oynadıkları için diğer çocuklar da oynayacak sandı herhalde peşlerinden gezdi cocuklar yanında istemediği için bende yanlarından aldım, gitmek istiyor tutmayınca yerine koydum kapasını kilitlerken sinirlendi elimi ısırdı

Ben de meslegini soracaktim.saglikci oldugun belli valla bu süreçte en cok size ihtiyaç var Allah hepinizden razı olsun iyi ki varsiniz tum saglikcilar nezdinde diyorum
Bir de ambulans vs cok riskli sekilde çalışmak... Rabbim kolaylik versin
O cinsler tükendi lily büyük bi meteor düşmesi sonıcu acılan devasa cukura düştüler kalanları da cani kadınlar kaptılar
Ay evet maalesef o yuzden biz de kendi basimizin caresine bakiyoruz iste
Bilmiyoruz ki. Gelince anlatırlar

Sakın sakın bırakma öyle dandirik bir zamandayız kı suan iş bulmak atanmak imkansızı başarmak gıbı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…