- 23 Ağustos 2020
- 6.758
- 12.731
- 248
- Konu Sahibi Heytttt be
-
- #5.141
Ceycey ve zorunlunickKim ban yemiş elekra ve bibi yok başka kim
İyiyiz çok şükür züloşla bugün küsüm benAy sorma , ottan b....ktan yemişler . İyiyiz sen nasılsın ? Züloş nasıl ?
HemşireyimMesleğin nedir kuzum
Aaa annesini mi üzdü yoksa ?İyiyiz çok şükür züloşla bugün küsüm ben
Cerrah hemşiresiyim de lütfenHemşireyim
Doktorlarla iyi anlasirim hastane ortamini bilirim de is yerinde de evet benzer mevzular dönüyor ister istemezNiye öyle diyorsun. Sende okusaydın sende doktor olurdun. Hem iki doktor karı koca çok sıkıcı olurdu bence . Düşünsene sürekli evde hastaların şunundan bunundan konuştuklarını. Zira biz iş arkadaşlarıyla öyleyiz. Yemekte bile bagırsaktan dışkıdan , Coronadan vs konuşuyoruz . Tabi bunu bilinçsiz yapıyoruz , haliyle sıkıcı bir ortam haline geliyor
Evet Ellerimi isirdi sinirlendi deAaa annesini mi üzdü yoksa ?
Maalesef değilimCerrah hemşiresiyim de lütfen
Kiz ceyceyle zorunlunick gittiler yaKim ban yemiş elekra ve bibi yok başka kim
Annesi kızma daha minnacık o , zamanla öğrenecek herseyiEvet Ellerimi isirdi sinirlendi de
O cinsler tükendi lily büyük bi meteor düşmesi sonıcu acılan devasa cukura düştüler kalanları da cani kadınlar kaptılarKiz meslek ne alaka :).memurum ben ama ben memurum.diye degil sevdigi icin yanimda olan birini istiyorum((
Bir iki.muhabbetle adamın ne mal.oldugunu anliyorum o yuzden olmuyor zaten. Herseye tamam ben bilmem boyun egerim.deseydim on kere evlenirdim
Neden yauwKiz ceyceyle zorunlunick gittiler ya
Olsun hemşire hemşiredirMaalesef değilimambulans arada da kadro boşluğundan yoğun bakımda görev yapıyorum
Hayırlısı olsun. Sonuçta işin var , zorda olsa sıkıcıda olsa işsiz olmaktan iyi bence . Sen istifa edersin o ayrı şey ...Doktorlarla iyi anlasirim hastane ortamini bilirim de is yerinde de evet benzer mevzular dönüyor ister istemez
Ben doktor olmayi cok istemistim ama hastaliklar tasinmalar vs olmadi simdi mühendislik kazanıyorum isten izin alip.okuyamiyorum. 2019 izinlerim bile yandi düşün. Bazen memuriyetten bile istifa edesim geliyor onca sene oku atan sonra milletin egosunu cek!
Tartışılan şey o değildi ama onların kanamanın şiddetini arttıracagına kknın %90ı zaten hemfikirdir oradaki konu ısrarla “yok” demesiAryaya kısmen katılıyorum. Zar var. O dediği şeyler kanamanın şiddetini artırır sadece.
Cocuklarla oynamak istedi cocukları çok seviyor. Emine ablanın kızı ile oyun oynadıkları için diğer çocuklar da oynayacak sandı herhalde peşlerinden gezdi cocuklar yanında istemediği için bende yanlarından aldım, gitmek istiyor tutmayınca yerine koydum kapasını kilitlerken sinirlendi elimi ısırdıAnnesi kızma daha minnacık o , zamanla öğrenecek herseyi
Ben de meslegini soracaktim.saglikci oldugun belli valla bu süreçte en cok size ihtiyaç var Allah hepinizden razı olsun iyi ki varsinizBende sabah nöbetten geldim hemen yatağa girdim. Sonra saat 11 olmuş , benim çocuklar gelmiş 10 gibi . Sonra tekrar vurdum kafayı 14.30 gibi kızım kahve yapmış uyandırdı beni. Bu gün izinliyim . Salı aksamı tekrar iş başı
Ay evet maalesef o yuzden biz de kendi basimizin caresine bakiyoruz isteO cinsler tükendi lily büyük bi meteor düşmesi sonıcu acılan devasa cukura düştüler kalanları da cani kadınlar kaptılar
Bilmiyoruz ki. Gelince anlatırlarNeden yauw
Bu konuda hak veriyorum. Romantik aşıklar tarih oldu. Şimdi fitne fücurla koca bulunuyorO cinsler tükendi lily büyük bi meteor düşmesi sonıcu acılan devasa cukura düştüler kalanları da cani kadınlar kaptılar
Sakın sakın bırakma öyle dandirik bir zamandayız kı suan iş bulmak atanmak imkansızı başarmak gıbıDoktorlarla iyi anlasirim hastane ortamini bilirim de is yerinde de evet benzer mevzular dönüyor ister istemez
Ben doktor olmayi cok istemistim ama hastaliklar tasinmalar vs olmadi simdi mühendislik kazanıyorum isten izin alip.okuyamiyorum. 2019 izinlerim bile yandi düşün. Bazen memuriyetten bile istifa edesim geliyor onca sene oku atan sonra milletin egosunu cek!
Bilmiyorum.isteHayırlısı olsun. Sonuçta işin var , zorda olsa sıkıcıda olsa işsiz olmaktan iyi bence . Sen istifa edersin o ayrı şey ...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?