geyik bizim işimiz

Kim kitlenmek isterki

Teşekkürler , bir dua bile öyle bir azim veriyormuski bunu son bir senedir daha iyi anladım. Geçen gece bir hastanın evinden dönüyorduk , zira her hastayım diyeni hastaneye alamıyoruz . Aynı mahallede oturan komşularla karşılaştık. Bizi görür görmez hemen çikolatayla koştular . “ Size minnet borçluyuz , bu saatte bile zor şartlarda çalışıyorsunuz , teşekkürler vs vs. . ” Dedikleri zaman tüm yaşadığımız zorluklar bir anda yok oldu

Hangi kurumda çalışıyorsun? Neresi bu kadar yoğun yahu?

doktor bılmıyor dese yıne ıyı yaa ona da razıydım

haberın olsun doktor senı kandırmıs bosuna amelıyat olmussun oyle bırsey yok kı amelıyatı olsun demısdı bırde kadın dogum hastanesınde sehrımızın o zaman ki jınekolojı baskanı da olan op.doktor samet bayrak yapmıstı amelıyatımı ve cıkardıkları hymenı de prosedur oyleymıs patolojıye gondermıslerdı kahverengı lekelı doku parcası dıye ayrıntılı gecıyor raporda da cm bıle yazıyor çapı falan sıvının ıcınde yuzen dokuyu bızzat da gordum o kabı gorevlıye ben verdım sahıdım bızzat sahıt

Hangi kafa zar yok diyor anlamıyorum. 2000 küsür yıldır var olan şey bir kaç sene içinde mi yok oldu ? İlk ilişkiden kanayan şey ne o zaman ? Yok kasların gerilmesiymiş falan falan. Ben ilk gecemde sarhoştum hiçte öyle gergin falan değildim , ama yinede kamama oldu. Diğer ilişkide çok daha gergindim ama kanama olmadı . Bu neyin nesi ozaman?
Bu arada o Samet beyi bende tanıyorum, süper bir doktordur kendisi .

Şöyle, arya gurbetçi bir üye olduğundan mecaz ya da söylediğimiz şeyleri tam karşılığında anlamlandıramıyor.

Kızlık zarını zihninde bekaretle özdeşleştiren bir kesim olduğundan ve dünyanın hiçbir yerinde böyle bir karşılık olmadığından anlaşmada sıkıntı yaşanmıştır.
Atıyorum bizim ülkede kızlık zarı deniyor, çince bambaşka bir şey ama anatomik olarak bir isim olabilir.
Latince tıbbi adı neyse o şekilde kullanılıyordur dolayısıyla ‘kızlık zarı’ yoktur gibi beyan edenlen olabilir.

Zaten eskilerden beri cok nadiren görülen bir durum da olsa kızlık zarının esnekliği konuşulur. Bu kişilerin zarları doğum sırasında yırtılıyormus. Burda ki konu şu olmalı ozaman. Cinsellik yaşayan kesim yada hiç yaşamayan kesim. Yani bakire yada değil . Her kızlık zari olan bakire sayılmıyor maalesef . Sanırım bunu anlatmak istemiş

Hangi kurumda çalışıyorsun? Neresi bu kadar yoğun yahu?
Yoğun degiliz yaa ben herkesin yedegiyim ama kimse benim yerime bakmaz zaten iznimin yanma sebebi de korona, idari izinde evde yattın gerek yok! Acikca denmese de imalar bu yönde
Izin istedim reddedildi, tekrar aralikta istedim.isler kitlendi bunlari bitir öyle dendi 30unda bitti isler o da benden kaynaklı değil yani sonuc izinler yandı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…