- 23 Ağustos 2020
- 6.758
- 12.731
- 248
- Konu Sahibi Heytttt be
-
- #5.161
Kim kitlenmek isterkiCocuklarla oynamak istedi cocukları çok seviyor. Emine ablanın kızı ile oyun oynadıkları için diğer çocuklar da oynayacak sandı herhalde peşlerinden gezdi cocuklar yanında istemediği için bende yanlarından aldım, gitmek istiyor tutmayınca yerine koydum kapasını kilitlerken sinirlendi elimi ısırdı
Teşekkürler , bir dua bile öyle bir azim veriyormuski bunu son bir senedir daha iyi anladım. Geçen gece bir hastanın evinden dönüyorduk , zira her hastayım diyeni hastaneye alamıyoruz . Aynı mahallede oturan komşularla karşılaştık. Bizi görür görmez hemen çikolatayla koştular . “ Size minnet borçluyuz , bu saatte bile zor şartlarda çalışıyorsunuz , teşekkürler vs vs. . ” Dedikleri zaman tüm yaşadığımız zorluklar bir anda yok olduBen de meslegini soracaktim.saglikci oldugun belli valla bu süreçte en cok size ihtiyaç var Allah hepinizden razı olsun iyi ki varsiniztum saglikcilar nezdinde diyorum
Bir de ambulans vs cok riskli sekilde çalışmak... Rabbim kolaylik versin
Ay evet maalesef o yuzden biz de kendi basimizin caresine bakiyoruz iste
Bilmiyoruz ki. Gelince anlatırlar
40 defa deyince yok oluyor heralde.Tartışılan şey o değildi ama onların kanamanın şiddetini arttıracagına kknın %90ı zaten hemfikirdir oradaki konu ısrarla “yok” demesi
Kimi?Katibin Ruhu habarın var mı katibem mıhfarı götürmüş jendermeler
Hangi kurumda çalışıyorsun? Neresi bu kadar yoğun yahu?Doktorlarla iyi anlasirim hastane ortamini bilirim de is yerinde de evet benzer mevzular dönüyor ister istemez
Ben doktor olmayi cok istemistim ama hastaliklar tasinmalar vs olmadi simdi mühendislik kazanıyorum isten izin alip.okuyamiyorum. 2019 izinlerim bile yandi düşün. Bazen memuriyetten bile istifa edesim geliyor onca sene oku atan sonra milletin egosunu cek!
doktor bılmıyor dese yıne ıyı yaa ona da razıydım
Mıhdarı mıhdar ceyceyi
Daha önce de konu açılmıştı, orda da var yok tartışması çıkmıştı.Kiz daha yeni geçen hafta degil miydi o konu
Neden gittiler ki.Mıhdarı mıhdar ceyceyi
Bilmiyorum ki kem gözlere geldi ha zaarNeden gittiler ki.
kk nın genel huyu 2 haftada bır duzenlı cıkıyor o tartısmaDaha önce de konu açılmıştı, orda da var yok tartışması çıkmıştı.
Sen bir ara rapor bile atacaktın, kimse inanmıyordu.kk nın genel huyu 2 haftada bır duzenlı cıkıyor o tartısma
Hangi kafa zar yok diyor anlamıyorum. 2000 küsür yıldır var olan şey bir kaç sene içinde mi yok oldu ? İlk ilişkiden kanayan şey ne o zaman ? Yok kasların gerilmesiymiş falan falan. Ben ilk gecemde sarhoştum hiçte öyle gergin falan değildim , ama yinede kamama oldu. Diğer ilişkide çok daha gergindim ama kanama olmadı . Bu neyin nesi ozaman?doktor bılmıyor dese yıne ıyı yaa ona da razıydım
haberın olsun doktor senı kandırmıs bosuna amelıyat olmussun oyle bırsey yok kı amelıyatı olsun demısdıbırde kadın dogum hastanesınde sehrımızın o zaman ki jınekolojı baskanı da olan op.doktor samet bayrak yapmıstı amelıyatımı ve cıkardıkları hymenı de prosedur oyleymıs patolojıye gondermıslerdı kahverengı lekelı doku parcası dıye ayrıntılı gecıyor raporda da cm bıle yazıyor çapı falan sıvının ıcınde yuzen dokuyu bızzat da gordum o kabı gorevlıye ben verdım sahıdım bızzat sahıt
Şöyle, arya gurbetçi bir üye olduğundan mecaz ya da söylediğimiz şeyleri tam karşılığında anlamlandıramıyor.Hangi kafa zar yok diyor anlamıyorum. 2000 küsür yıldır var olan şey bir kaç sene içinde mi yok oldu ? İlk ilişkiden kanayan şey ne o zaman ? Yok kasların gerilmesiymiş falan falan. Ben ilk gecemde sarhoştum hiçte öyle gergin falan değildim , ama yinede kamama oldu. Diğer ilişkide çok daha gergindim ama kanama olmadı . Bu neyin nesi ozaman?
Bu arada o Samet beyi bende tanıyorum, süper bir doktordur kendisi.
Zaten eskilerden beri cok nadiren görülen bir durum da olsa kızlık zarının esnekliği konuşulur. Bu kişilerin zarları doğum sırasında yırtılıyormus. Burda ki konu şu olmalı ozaman. Cinsellik yaşayan kesim yada hiç yaşamayan kesim. Yani bakire yada değil . Her kızlık zari olan bakire sayılmıyor maalesef . Sanırım bunu anlatmak istemişŞöyle, arya gurbetçi bir üye olduğundan mecaz ya da söylediğimiz şeyleri tam karşılığında anlamlandıramıyor.
Kızlık zarını zihninde bekaretle özdeşleştiren bir kesim olduğundan ve dünyanın hiçbir yerinde böyle bir karşılık olmadığından anlaşmada sıkıntı yaşanmıştır.
Atıyorum bizim ülkede kızlık zarı deniyor, çince bambaşka bir şey ama anatomik olarak bir isim olabilir.
Latince tıbbi adı nedirse o şekilde kullanılıyordur dolayısıyla ‘kızlık zarı’ yoktur gibi beyan edenler olabilir.
Yoğun degiliz yaa ben herkesin yedegiyim ama kimse benim yerime bakmaz zaten iznimin yanma sebebi de korona, idari izinde evde yattın gerek yok! Acikca denmese de imalar bu yöndeHangi kurumda çalışıyorsun? Neresi bu kadar yoğun yahu?
Çok köpek var çayırda 10 dan fazladır. O yüzden pek rahat edemiyoruzKim kitlenmek isterki
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?