- 9 Eylül 2020
- 5.504
- 7.717
- 118
- 29
- Konu Sahibi Heytttt be
-
- #5.501
Aa ne güzel . Keske bende becerebilsemEee baska neler yapıyorsunuz kizlar?
Mesela ben bu aksam örgüye basladim normalde örgü bilmem, alizenin kendinden ilmekli ipinden aldim :) bos durmayayim.diye oyalaniyorum bebek yelegiyle basladim yarısını ördüm bile
Allah yar ve yardımcın olsun canım. tasınmak demeyın banaAa ne güzel . Keske bende becerebilsem. Kızlar Yakında taşınacağım, yavaş yavaş toparlanmaya başladım. Taşımamaktan da nefret ediyorum , insallah bu son olur
Normalde Calısıyormusun peki ?ben gun içinde pasayla ilgileniyorum. aksamda lif. havlu yazma örgu öruyorum. tabı bunlar farklı zaman dılımlerınde
Sorma bıktım valla . Daha 4 ay önce taşımıştım oysakiAllah yar ve yardımcın olsun canım. tasınmak demeyın bana
söyle inşallah oglum 1cı sınafa basladıgında baslıyacagım işeNormalde Calısıyormusun peki ?
Hayırlısı olsunsöyle inşallah oglum 1cı sınafa basladıgında baslıyacagım işe
nıye cıkıyorsun canSorma bıktım valla . Daha 4 ay önce taşımıştım oysaki
Tesekur ederim canım inşallahHayırlısı olsun
Ev Sahibi çıkartıyor . Ayrılınca apart topar taşındım , sonra saçma prosedürler yüzünden çıkmak zorundayım. Zaten ev kücüktü en fazla bir sene kalırım diye düşünüyordumnıye cıkıyorsun can
Rabbım yar ve yardımcın olsun canım. Bu ev sahıblerı bır gün bende ıyı bır dayak yıyeceklerde ama ne zamanEv Sahibi çıkartıyor . Ayrılınca apart topar taşındım , sonra saçma prosedürler yüzünden çıkmak zorundayım. Zaten ev kücüktü en fazla bir sene kalırım diye düşünüyordum
eskı ev sahıbımde tek basına yasıyan kadının herseye ıhtıyacı olurmul cekınmeden benı arayabıkırsın dıyorduEv Sahibi çıkartıyor . Ayrılınca apart topar taşındım , sonra saçma prosedürler yüzünden çıkmak zorundayım. Zaten ev kücüktü en fazla bir sene kalırım diye düşünüyordum
Şirket aslında , oda prosedürleri uyguluyor. Yapacak bişey yok... ama böylesi daha hayırlı oldu , şimdiki evim hem daha büyük hemde bahçesi çok büyükRabbım yar ve yardımcın olsun canım. Bu ev sahıblerı bır gün bende ıyı bır dayak yıyeceklerde ama ne zaman
Yaaa ne guzelben gun içinde pasayla ilgileniyorum. aksamda lif. havlu yazma örgu öruyorum. tabı bunlar farklı zaman dılımlerınde
Konu basligini gordum de acip.okumak istemedimbırı konu acmış anası babası gece beraberlık yasıyorlarmiş ses cıkarıyorlarmiş bu haspamda psikolojisı bozulmuş. sevgılısınden ayrılmiş. ama seksıde biliyo masallah
Benim.de her evimde hem.banyo vardi hem ayrı alaturka tuvaleten nefret ettiğim klozet ama ger defasında tasındıgım evlerde suprız cıkıyor karsıma. malesef. bende yıkar hırpalarım onu sonra..
Ben de beceremiyorum da iste merak ettim.Aa ne güzel . Keske bende becerebilsem. Kızlar Yakında taşınacağım, yavaş yavaş toparlanmaya başladım. Taşımamaktan da nefret ediyorum , insallah bu son olur
Rahat edersin ya hosuna giderse oturursun uzun sureŞirket aslında , oda prosedürleri uyguluyor. Yapacak bişey yok... ama böylesi daha hayırlı oldu , şimdiki evim hem daha büyük hemde bahçesi çok büyük
Çok iyi biriymiş . Şanslısıneskı ev sahıbımde tek basına yasıyan kadının herseye ıhtıyacı olurmul cekınmeden benı arayabıkırsın dıyordu
Evet evet aynen. Hem çocukların okuluna falanda çok yakın. Üstelik çok ucuza aldın diyor herkesRahat edersin ya hosuna giderse oturursun uzun sure
tabı herzaman xanım youtube den ögrendım vende herseyıYaaa ne guzelben de lif ormeyi öğrenmek istiyorum pek bilmedigim icin en kolayindan baslayayim dedim o asamaya gelirsem senden yardim isterim
Konu basligini gordum de acip.okumak istemedim
Benim.de her evimde hem.banyo vardi hem ayrı alaturka tuvalet
Ilk kez bu evimde tek banyo var ve klozet o yuzden misafir gelmesi sıkıntı
Bir kez bir erkek girdi o da ekim gibiydi tam da korona ortasi, kombi tamiri icin usta abla kullanabilir miyim.demisti ardindan ben de once temizleyip oyle kullanmıştım
Ben de beceremiyorum da iste merak ettim.
Ben de ev tasimayi sevmiyorum topla tasin yerles bir de ev sahibi ile anlas, abonelikler, depozitosu boyasi nakliyesi aman aman valla taşınma lafini duymak bile beni korkutuyor Rabbim kolaylik versin neden tasiniyorsun 4 ay olmus yazi bekleseydin keske
tabı kast ettıgı seyı pantolununa dokonunca fark ettım bendeÇok iyi biriymiş . Şanslısın
Normalde sozlesmen varsa cikartamaz 1 yıldan önceEv Sahibi çıkartıyor . Ayrılınca apart topar taşındım , sonra saçma prosedürler yüzünden çıkmak zorundayım. Zaten ev kücüktü en fazla bir sene kalırım diye düşünüyordum
Benimki de kira bir gun gecikse sorar ama evde sorun varsa usta çağırma ben gonderecegim der gondermez ben yaptiririm.kiradan dusemezsin der ben de yazin çıkmayı dusunuyorum simdiden stresi sardıeskı ev sahıbımde tek basına yasıyan kadının herseye ıhtıyacı olurmul cekınmeden benı arayabıkırsın dıyordu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?