- 9 Eylül 2020
- 5.504
- 7.717
- 118
- 29
- Konu Sahibi Heytttt be
-
- #5.521
mutlu huzurlu. guzel anılar bırıktırırsınız inşallahEvet evet aynen. Hem çocukların okuluna falanda çok yakın. Üstelik çok ucuza aldın diyor herkes
Yuhhh ciddi olamazsın. Yoksa tahmin ettiğim seymi?tabı kast ettıgı seyı pantolununa dokonunca fark ettım bende
yok cıttten bu ev sahiblerı cok kotuler yaNormalde sozlesmen varsa cikartamaz 1 yıldan önce
Benimki de kira bir gun gecikse sorar ama evde sorun varsa usta çağırma ben gonderecegim der gondermez ben yaptiririm.kiradan dusemezsin der ben de yazin çıkmayı dusunuyorum simdiden stresi sardı
Sözleşme süresiz , zaten istesede çıkartmaz kafasına göre ama ben bu stresi yaşamak istemiyorum. Mahkeme vs yorucu süreçler bunlarNormalde sozlesmen varsa cikartamaz 1 yıldan önce
Benimki de kira bir gun gecikse sorar ama evde sorun varsa usta çağırma ben gonderecegim der gondermez ben yaptiririm.kiradan dusemezsin der ben de yazin çıkmayı dusunuyorum simdiden stresi sardı
cıtten igrenc igrenc ısmımı anarak. soyluyor. sıktır ol gıt kopek. senın...... taparım ha. serefsız kYuhhh ciddi olamazsın. Yoksa tahmin ettiğim seymi?
Bence taşın ordan. Nerde yaşıyorsun ? İstanbul ?cıtten igrenc igrenc ısmımı anarak. soyluyor. sıktır ol gıt kopek. senın...... taparım ha. serefsız k
kız yok erzıncanBence taşın ordan. Nerde yaşıyorsun ? İstanbul ?
Ben de basta kotu niyetle dusundum yalniz kadınsın lafi baska yere gidiyor diye sonra arkadas sanslisin diyince kendime kızdım ne art niyetli dusunmusum diyetabı kast ettıgı seyı pantolununa dokonunca fark ettım bende
tasındım zaten ama ona pahalıya patladı kendını emniyette buldu. kopekBence taşın ordan. Nerde yaşıyorsun ? İstanbul ?
Ailende mi orda yaşıyor ?kız yok erzıncan
Sen nerede yasiyorsun canim?Sözleşme süresiz , zaten istesede çıkartmaz kafasına göre ama ben bu stresi yaşamak istemiyorum. Mahkeme vs yorucu süreçler bunlar
Pislik , herkesi kendisi gibi ucuz sanıyor asagık köpektasındım zaten ama ona pahalıya patladı kendını emniyette buldu. kopek
İsveçSen nerede yasiyorsun canim?
evett seker . aılemde burdaAilende mi orda yaşıyor ?
ben daha yapardımda gerekenı fazlasıyla yapmışlar. bana gerek kalmadıPislik , herkesi kendisi gibi ucuz sanıyor asagık köpek
En azından güveneceğin insanlar var yakınında .evett seker . aılemde burda
şükür babam annem can dostum. oglumu tek onlara emanet ediyorum baska kımse yaklaşamaz oglumaEn azından güveneceğin insanlar var yakınında .
Hadım etmek lazım böylesi igrenc yaratıklarıbenı tanıyan bır memur var esımın arkasıydı. yenge adama kufur eden senmıydın dıyor adam oyle seyler anlattıkı kulaklarıma ınanamadım
seylerını keseceksın ibret dıye asacaksınHadım etmek lazım böylesi igrenc yaratıkları
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?