- 23 Ağustos 2020
- 6.758
- 12.731
- 248
- Konu Sahibi Heytttt be
-
- #5.541
Zaten ülkeyi yönetseydim yapacağım ilk icraat o olacaktı . Tecavüzcüleri ve sapıkları hadım ettirmekseylerını keseceksın ibret dıye asacaksın
sen oyunu koy ben veririm sana bacımZaten ülkeyi yönetseydim yapacağım ilk icraat o olacaktı . Tecavüzcüleri ve sapıkları hadım ettirmek
Yok kız kimse oy vermez bana . Daha dün işyerinde tartıştım birileriyle . Biraz sevimsiz bir yanım var huyum çıksınsen oyunu koy ben veririm sana bacım
benım sende kalır yanım yok herkese herseyı pat dıye soylerım yalan yok bende derım hele bırı benım ve oglumun hakkında dedikodu yapsın o siler ve bıdaha o defterı acmam. oo cok kıncıyım. bu yolda ablalarımı sılen ınsanımYok kız kimse oy vermez bana . Daha dün işyerinde tartıştım birileriyle . Biraz sevimsiz bir yanım var huyum çıksın
Ben kin tutmam ama senin gibi icimdede bırakmam. Yaglamayı bi türlü beceremedim gitti. Salaklara yada salak takılanlara hiç tahammülde edemem. Ama son zamanlarda farkettimki çok fazla tepki veriyorum herseye. Ya bende sorun var yada iş arkadaşlarım başka iş arkadaşlarını dışlamaya başladı ... benim gösterdiğim saygıyı onlardanda görmek istiyorum yoksa kullanılmış gibi hissediyorum kendimi .benım sende kalır yanım yok herkese herseyı pat dıye soylerım yalan yok bende derım hele bırı benım ve oglumun hakkında dedikodu yapsın o siler ve bıdaha o defterı acmam. oo cok kıncıyım. bu yolda ablalarımı sılen ınsanım
bız duz insanlarız oyle kımseyı hoplatıp sımartamayız bıze gelen kısı net olacak arkadaş. ya cokmu zor bunu yapmakBen kin tutmam ama senin gibi icimdede bırakmam. Yaglamayı bi türlü beceremedim gitti. Salaklara yada salak takılanlara hiç tahammülde edemem. Ama son zamanlarda farkettimki çok fazla tepki veriyorum herseye. Ya bende sorun var yada iş arkadaşlarım başka iş arkadaşlarını dışlamaya başladı ... benim gösterdiğim saygıyı onlardanda görmek istiyorum yoksa kullanılmış gibi hissediyorum kendimi .
Demi. Hele şu yabancıların sürekli aaa haklısın anlıyorum hak veriyorum demeleri beni uyuz ediyor . Arkadaş dediğin doğrularını da yanlışlarını da yüzüne söyleyebilmeli. Bı kız var iş yerinde , çok göze çarpıyor . Sürekli her işe koşuyor ve biraz abartılı çalışıyor , o yüzdende sevmiyorlar onu resmen dışlıyorlar . Dün bizimle çalıştı kimse tek kelime etmedi hatta gelip yanımızda bile oturmadılar o yanımda oturuyor diye . resmen tüm gece zehir oldu . Bu gün hastane şefini arayıp anlatmak istedim ama cevap yermedi telefona . Yarın muhakkak arayıp anlatacağım olan bitenibız duz insanlarız oyle kımseyı hoplatıp sımartamayız bıze gelen kısı net olacak arkadaş. ya cokmu zor bunu yapmak
dedim ve tlfonu kapattım ayy haspalarım namus bekçileri olmuşlarbenım hayatıma mudahale ederse. herseye maydanoz olursa benden sakın olmam
mesela 2gun önce amcamın esı. ve amcam bana tlfon acmişlardı senın cocugunla erkek kuaföründe ne işin vardı diye hesap soruyorlardı.
laflarına dıkkat et yoksa olacaklardan sorumlu olmam ben. asabımı bozma benım sana burayı dar ederım. kapat telefonu şimdı. akbaba
Onlara neymiş. Gelsin kendileri götürsün ozamanbenım hayatıma mudahale ederse. herseye maydanoz olursa benden sakın olmam
mesela 2gun önce amcamın esı. ve amcam bana tlfon acmişlardı senın cocugunla erkek kuaföründe ne işin vardı diye hesap soruyorlardı.
laflarına dıkkat et yoksa olacaklardan sorumlu olmam ben. asabımı bozma benım sana burayı dar ederım. kapat telefonu şimdı. akbaba
Yaa ne guzel en azindan ev olayi bizimki gibi değildir bir duzen vardir burada neler neler dönüyor verilen sozler tutulmuyor evi duzgun verdim deniyor tasindiktan sonra puruzler çıkıyor onca masraf ediyorsun vs baya zor isler anlayacağın
Ay evet duz olmak yaramıyor arkasindan ne halt yerse yesin insanlara canım balim modunda olanlar yaraniyorbız duz insanlarız oyle kımseyı hoplatıp sımartamayız bıze gelen kısı net olacak arkadaş. ya cokmu zor bunu yapmak
ben 40 erkege bedelım. onlar kendı evlatlarına baksin sonra bana o dılı uzatsınlar hos keserım o dılı ben geneOnlara neymiş. Gelsin kendileri götürsün ozaman
anlat nence icinde bırakma hıc bıseyıDemi. Hele şu yabancıların sürekli aaa haklısın anlıyorum hak veriyorum demeleri beni uyuz ediyor . Arkadaş dediğin doğrularını da yanlışlarını da yüzüne söyleyebilmeli. Bı kız var iş yerinde , çok göze çarpıyor . Sürekli her işe koşuyor ve biraz abartılı çalışıyor , o yüzdende sevmiyorlar onu resmen dışlıyorlar . Dün bizimle çalıştı kimse tek kelime etmedi hatta gelip yanımızda bile oturmadılar o yanımda oturuyor diye . resmen tüm gece zehir oldu . Bu gün hastane şefini arayıp anlatmak istedim ama cevap yermedi telefona . Yarın muhakkak arayıp anlatacağım olan biteni
Ben de amcami bir konuda uyarmistim.ama o kadar kibarca konustum ki, ona ragmen kustuler arayip sormazlar ama arkamdan lily oralarda gezip tozuyor diyorlarmis evden ciktigim yokbenım hayatıma mudahale ederse. herseye maydanoz olursa benden sakın olmam
gurban olsunlar sana banada polonun dılı cok uzun derler vıde erkek annesı . diyorlar. ehlıyet onu neyıne. ustalarla nıye muhattap oluyor. o anne kocası tok okul okunun neyıne dıyıp duruyorlarda takan yokBen de amcami bir konuda uyarmistim.ama o kadar kibarca konustum ki, ona ragmen kustuler arayip sormazlar ama arkamdan lily oralarda gezip tozuyor diyorlarmis evden ciktigim yokkardesim de babamın kardesi diye onu savunur herkesle iyi olayim etliye sutluye karismayim modunda ama o kaale alinir erkek diye ben kiz evlat oldugum icin cok dikkate alinmam
konudaki herkes banlı bacımC Calcifer @KatipsondanbirHadi bea @1sadekahve ve hatırlayamadığım tur kk arkadasları. olmaz boyle bura umutulamaz. toplanın geyıge devam yoksa ben patlıyacagım sıkıntıdan
Ben yapıyorum hacamat ogreteblrm sanaBurda yapan kimseyi bulamam sanırım
Kiz sen de ban yemissin ne diye şeytana uyuyon grup bize kaldi deseneKadın benı banlatmk için ugrasıyor rsen sabır polo sabır
Ay sorma yaaa polo33 de gitmiş ban yemişkonudaki herkes banlı bacım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?