- 24 Ekim 2014
- 59.306
- 330.156
- 698
- Konu Sahibi Heytttt be
-
- #5.561
Sağlam polemiğe girmiş. sonuna kadar gitmiş valla helalAy sorma yaaa polo33 de gitmiş ban yemiş
Nerde girmiş görmedim.Sağlam polemiğe girmiş. sonuna kadar gitmiş valla helal
anne ve babamın yatak ..... konusuNerde girmiş görmedim.
Çok iyi olurdu , fakat kendi kendime yapamam kiBen yapıyorum hacamat ogreteblrm sana
Ne işi varmış şaşkının elalemin yatak odasındaanne ve babamın yatak ..... konusu
Polonun işi yokmuş, birine dert olmuş da anne babasının yatak odası.Ne işi varmış şaşkının elalemin yatak odasında
Biliyorum canım , zaten mecazi anlamda söyledimPolonun işi yokmuş, birine dert olmuş da anne babasının yatak odası.
Evli mısın esin yapsın ben sana ogretırım sende ona ogret istersen yaz bana ozel denÇok iyi olurdu , fakat kendi kendime yapamam ki
Yaa neden diyecektim de yazmışsin o da konuya iyice takmıştı bosver elalemi dedik amaSağlam polemiğe girmiş. sonuna kadar gitmiş valla helal
Canı sıkılıyordu zaten , neyse güzelce kafa tatili yaparYaa neden diyecektim de yazmışsin o da konuya iyice takmıştı bosver elalemi dedik amao da eksildi aramizdan
aklima.keloglandaki sahne geldi herkes yanlis cevap verince tek kaliyor yao hesap "buralar pek bi tenhalasti canim"
Hadi yaa ama en azindan iki sohbet ediyorduk şuradaCanı sıkılıyordu zaten , neyse güzelce kafa tatili yapar
Ceycey kurtulmus sanirim gri degil alintidan gordugum kadariylaKızlar selam ben gittim geidim ve C ceycey3416bebeklinick halen yoklar mı? Müebbet mi verdiler varluklu kadın olmasını mı cekemediler ceyceyin yoksa
H Heytttt be yanlış etiketlemişsinKızlar selam ben gittim geidim ve C ceycey3416bebeklinick halen yoklar mı? Müebbet mi verdiler varluklu kadın olmasını mı cekemediler ceyceyin yoksa
Napayım kksız günlerde vurdum temizliğin gözüne resmen ev ışıldadı@LaylonCorap
Hosgeldin naber yaa görünmüyorsun ne zamandır nasil gidiyor hayat
Bir firemiz daha var polo da ban yemis
Nassın katibemH Heytttt be yanlış etiketlemişsin
Dün çok zorlandım.Nassın katibemseni dirayetli gördüm ban konusunda hıh
Ben de hic ev isini sallamiyorumNapayım kksız günlerde vurdum temizliğin gözüne resmen ev ışıldadıbir de bi gergınlık var üstümde atamadığım sebepsız.. Kimseyi göresim gelmiyor tuhafım.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?