- 23 Ağustos 2020
- 6.758
- 12.731
- 248
- Konu Sahibi Heytttt be
-
- #5.821
İnsallah canım. Keşke birazda becerikli olsaydım . Boya badana işleri var onları nasıl yapacagım diye kara kara düşünüyorumÇok iyi düşünmüşsün
İcine sineerek yaşarsın inşallah yeni evinde
Aynen hepsı de oyle sonradan gorduler mal mulk gurban oldugum babam hıc oyle degıl. aza sukur der. elhamdülillahParayı görünce dahada paragöz olmuş demek . Amcan Sonradan görme sanırım
Ayy en sevdiğim.İnsallah canım. Keşke birazda becerikli olsaydım . Boya badana işleri var onları nasıl yapacagım diye kara kara düşünüyorum
yapan usta yokmu bacım. yakın olsaydık ben cok ıyı yaparımİnsallah canım. Keşke birazda becerikli olsaydım . Boya badana işleri var onları nasıl yapacagım diye kara kara düşünüyorum
Kardeş bile olsalar her insan bir olmuyor . Bizde hiçbirimiz birbirimize benzemiyoruz ...Aynen hepsı de oyle sonradan gorduler mal mulk gurban oldugum babam hıc oyle degıl. aza sukur der. elhamdülillah
Keşke burda olsaydın kız , sen boyayı yapar bende sana yemek ve kahve servisi yapardımAyy en sevdiğim.
Ben boyarim
bızde benzemiyoruz hatta ablamlarımla konusuyorum bıle cok aynı ortama bıle cok gırmemKardeş bile olsalar her insan bir olmuyor . Bizde hiçbirimiz birbirimize benzemiyoruz ...
Var tabi ama saatlik bilmem ne kadar ücret istiyorlar . Gene ne varsa eski kocada var ondan yardım isteyeceğim büyük ihtimalyapan usta yokmu bacım. yakın olsaydık ben cok ıyı yaparım
neye yarıyorlar ıste gelsın yapsınVar tabi ama saatlik bilmem ne kadar ücret istiyorlar . Gene ne varsa eski kocada var ondan yardım isteyeceğim büyük ihtimal
Aynen , bunca zaman bi gününü görmedik boşandıktan sonra görürüz belkineye yarıyorlar ıste gelsın yapsın
Ozaman tatlınoluyoruz onlara gı bu erkekler akılsız vallaAynen , bunca zaman bi gününü görmedik boşandıktan sonra görürüz belki
Keşke burda olsaydın kız , sen boyayı yapar bende sana yemek ve kahve servisi yapardım
oylemi oluypr oralar. gıbahçende kahve ağacı var mı
Haklısın , bi görsen son zamanlarda bir yardımlar bir iltifatlar evliyken bile bunların yarısını bile görmedim .Ozaman tatlınoluyoruz onlara gı bu erkekler akılsız valla
Yok kız isvecte kahve ağacı ne ararbahçende kahve ağacı var mı
haspam dıyeydın kazma onceden o fındık beynın nerdeydı. erkeklere olan nefretim nıye bitmiyor acabaHaklısın , bi görsen son zamanlarda bir yardımlar bir iltifatlar evliyken bile bunların yarısını bile görmedim .
oylemi oluypr oralar. gı
Artistlik yapıyorum yaoylemi oluypr oralar. gı
eger oyleyse bende tasınacagım demiştimArtistlik yapıyorum ya
Güney amerikada yetişiyor diye biliyorum ben
Tropik sahalarda
Kız fındığa niye hakaret ediyorsun , gübre beyinli ohaspam dıyeydın kazma onceden o fındık beynın nerdeydı. erkeklere olan nefretim nıye bitmiyor acaba
Ne biliyim benim için belki ne yapar ne eder yetistirirsin sanmıştımYok kız isvecte kahve ağacı ne ararama elma , armut ve bolca böğürtlenler var .
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?