- 9 Eylül 2020
- 5.504
- 7.717
- 118
- 29
- Konu Sahibi Heytttt be
-
- #5.841
gubre işe yarıyorda ya bu beyınsızler ne olacak bız ondan gelişmiyoruz cumku etrafımız beyınsızlerle doluKız fındığa niye hakaret ediyorsun , gübre beyinli o
Allah senı ne yapmasınNe biliyim benim için belki ne yapar ne eder yetistirirsin sanmıştım
Antalya’da da yetişecek artıkArtistlik yapıyorum ya
Güney amerikada yetişiyor diye biliyorum ben
Tropik sahalarda
Valla onu beceremem , zaten onu yapabilsem gider boyamıda kendim yaparım daNe biliyim benim için belki ne yapar ne eder yetistirirsin sanmıştım
Ben tavuk gübresi demek istemiştimgubre işe yarıyorda ya bu beyınsızler ne olacak bız ondan gelişmiyoruz cumku etrafımız beyınsızlerle dolu
haaa onu acıklayıcı yaz dıger gubrelere hakaret ettımBen tavuk gübresi demek istemiştim
Olur insallah . Şu pandemi geçsin benim kuzenin oğluda gelecekti buraya . Kendine yediden bir hayat kurmak istiyor , bende elimden geldiği kadar yardımcı olamaya çalışacağım .hep hayalim inşallah oglum yurt dısında. master yapması
cok guzel olur kıx Rabbım senden razı olsunOlur insallah . Şu pandemi geçsin benim kuzenin oğluda gelecekti buraya . Kendine yediden bir hayat kurmak istiyor , bende elimden geldiği kadar yardımcı olamaya çalışacağım .
gel sohbete gız orda gızlı gızlı takıp etmeGizli gizli takip ediyorum muhabbeti
Modum düşük galiba biraz doğum yaklaştıkça korkmaya başladımgel sohbete gız orda gızlı gızlı takıp etme
Rabbım inşirah ferahlıgı versin. bacım korkma sakın olModum düşük galiba biraz doğum yaklaştıkça korkmaya başladım
Amin. Aslında korkmuyordum ama son günlerde garip bi şekilde stres yapmaya başladımRabbım inşirah ferahlıgı versin. bacım korkma sakın ol
sakin ol hıc bişey yok aslında cıtttenAmin. Aslında korkmuyordum ama son günlerde garip bi şekilde stres yapmaya başladım
Zaten korksam da korkmasan da olacak yani kaçış yoksakin ol hıc bişey yok aslında cıttten
sen sakın ol. Ve rahatla...hersey guzel olurZaten korksam da korkmasan da olacak yani kaçış yok
İnşallah. Teşekkür ederimsen sakın ol. Ve rahatla...hersey guzel olur
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?