- 10 Nisan 2014
- 43.956
- 116.721
- 798
- Konu Sahibi Heytttt be
-
- #6.201
tv8 de az sonra tekrarı başlar doya doya moda.bir iki bölüm izle sonra konuşalımmmmNasıl yani? Ben onu tanımıyorum
Cimri asla değilsigara alkol ü var mı çapkın mı?cimri mi bunlar önemli konular
sen de dostmusun düşman mı bir karar ver.iş bilmez bile dedin ayollll.Aybush canım. şimdı kımdır nedır. bu adam ne yer ne ıcer ayasmı. degılmi. yas kac. bekar ya evlenmiş boşanmişmı evı arabası varmı oncelıkle bızı kızı mutlu etmek için ne yapar elı iş tutuyormu bızım kızımız prenses bacım oyle ıs falan bılmez
onla aynı yerde gezdınmı. kredi kartlarını kullandınmı en pahalı hedıyemı aldı nerden bılıyorsunCimri asla değil
prenses da bızım kızımız. ha yardımcı tutsun kızımıza geleceğin kayınvalıdesıyımsen de dostmusun düşman mı bir karar ver.iş bilmez bile dedin ayollll.
Ay kilolu olmama rağmen o programi sevmiyorum hepsi ayri tip miymiy tipler kavga gürültü cirkeflik diz boyu 5 dk dayanamamtv8 de az sonra tekrarı başlar doya doya moda.bir iki bölüm izle sonra konuşalımmmm
Beni çıldırttılar çünküDiyareingilizcede hastaliklar bizdeki gibi halk diliyle soylenmez direkt diyare derler yanlis bisey yok da burada tum sifatlar dökülmüş
kardeşi kadının.polo seni azledeceğim ağalıktan az kaldı.mikser gibisin bu gonla aynı yerde gezdınmı. kredi kartlarını kullandınmı en pahalı hedıyemı aldı nerden bılıyorsun
Halamın oğluonla aynı yerde gezdınmı. kredi kartlarını kullandınmı en pahalı hedıyemı aldı nerden bılıyorsun
20 bılezık altı kemer 4set trapzon olanlardan 2tane su damlası gerdanlık ev araba tapuları. ıstıyoruz. prenses dugun.Halamın oğlu2 bin TL lik canta hediye edermi kuzenine cimri olsa?
vaşşş daha benim 2000 tl lik çantam olmadııı.Halamın oğlu2 bin TL lik canta hediye edermi kuzenine cimri olsa?
Ishal daha kibardi sankiBeni çıldırttılar çünkü
En iyisi sulu bok o zaman
Circiri bilmiyom ki ben
Kibar olayim demiştim ama illa içimdeki mahalleliyi cikarttirdilar dışarıya
hava atıyor bıze caktırmavaşşş daha benim 2000 tl lik çantam olmadııı.
Tamam ben abime söylerim donumuzu bırakırız şuraya20 bılezık altı kemer 4set trapzon olanlardan 2tane su damlası gerdanlık ev araba tapuları. ıstıyoruz. prenses dugun.
Burada da gerçek hayattaki gibi dümdüz davranirsam nerede eglenecem benIshal daha kibardi sankisen baya uçlarda takiliyon ahahaha Allahtan burasi geyik topigi hersey serbest
serbest te tuvaletıde katmayın gurban oldugum. da yenı yemek yedım haIshal daha kibardi sankisen baya uçlarda takiliyon ahahaha Allahtan burasi geyik topigi hersey serbest
bızım kızımız kıymetlı. bılıyonmu.. prenses oTamam ben abime söylerim donumuzu bırakırız şuraya
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?