geyik bizim işimiz

Ben icimden geldiği gibiyim genelde kibar ve hanim hanimcik oldugum söylenir gercekten oyle çılgın yönlerim yoktur somut düşünen, biraz sabit fikirliyimdir aslan oglak kombinasyonu :) ama oyle alımlı ya da flortoz degilimdir ya da taktik bilmem dümdüz bir insanim yani hoşlanmadığım seyi de söylerim aman alttan alayim falan demem çünkü hic bir erkeğin beni alttan aldığını görmedim

Aybush canım. şimdı kımdır nedır. bu adam ne yer ne ıcer ayasmı. degılmi. yas kac. bekar ya evlenmiş boşanmişmı evı arabası varmı oncelıkle bızı kızı mutlu etmek için ne yapar elı iş tutuyormu bızım kızımız prenses bacım oyle ıs falan bılmez

sen de dostmusun düşman mı bir karar ver.iş bilmez bile dedin ayollll.

tv8 de az sonra tekrarı başlar doya doya moda.bir iki bölüm izle sonra konuşalımmmm
Ay kilolu olmama rağmen o programi sevmiyorum hepsi ayri tip miymiy tipler kavga gürültü cirkeflik diz boyu 5 dk dayanamam ben salon kadiniyimdir is yerinde bile ne sert usluplar doner de ben cizgimi hic bozmam, mottom şudur: klasımı/seviyemi düşüremem.

Diyare ingilizcede hastaliklar bizdeki gibi halk diliyle soylenmez direkt diyare derler yanlis bisey yok da burada tum sifatlar dökülmüş
Beni çıldırttılar çünkü
En iyisi sulu bok o zaman

Circiri bilmiyom ki ben

Kibar olayim demiştim ama illa içimdeki mahalleliyi cikarttirdilar dışarıya

Sıçabiliyorsanız iyi gençler katısını sıvısını boşver in

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…