- 17 Ocak 2020
- 28.163
- En iyi cevaplar
- 1
- 40.911
- 598
- Konu Sahibi Heytttt be
-
- #6.221
Bak bak sigara alkol ve capkinligi es gecp sadece cimrilige cevap vermişsinCimri asla değil
cumku hepsı var sen yokmusun gı gorumceBak bak sigara alkol ve capkinligi es gecp sadece cimrilige cevap vermişsin
Kiz adam batti ömrü billah toparlanamaz20 bılezık altı kemer 4set trapzon olanlardan 2tane su damlası gerdanlık ev araba tapuları. ıstıyoruz. prenses dugun.
resmen soygunnn20 bılezık altı kemer 4set trapzon olanlardan 2tane su damlası gerdanlık ev araba tapuları. ıstıyoruz. prenses dugun.
benim babam kocamdan birşey istemedi hiçbızım kızımız kıymetlı. bılıyonmu.. prenses o
Anlamadım polocumku hepsı var sen yokmusun gı gorumce
yemek yiyorum şu an konuyu acil değiştirinnnn tıpppp tıppppppBurada da gerçek hayattaki gibi dümdüz davranirsam nerede eglenecem ben
bunu toplamak nedır gı bızım nişanlar 250 bın gıdıyor ayolKiz adam batti ömrü billah toparlanamaz
Ben de icimdeki deliyi burada ifsa edebiliyorumBurada da gerçek hayattaki gibi dümdüz davranirsam nerede eglenecem ben
Aman geri evlenince onlar adama gidiyor.Kiz adam batti ömrü billah toparlanamaz
bacım ıckı kumar var bunda dedımAnlamadım polone dedin kuzum ?
ne taktılar hele bi onu anlatbenim babam kocamdan birşey istemedi hiçne yaparsan kendi şanına dedi bıraktı acaba babam bana üvey evlat muamelesi mi yaptı?
Afiyet bal şeker olsun kader ortağım mapus arkadasimyemek yiyorum şu an konuyu acil değiştirinnnn tıpppp tıpppppp
Cevap verdim aslında sigarası var ama sürekli içmez alkol da fırsatı olup arkadaşları ile giderse oda sadece 1 double en çok 2Bak bak sigara alkol ve capkinligi es gecp sadece cimrilige cevap vermişsin
Sende yokmu gi gorumce mi ne öyle bişey yazdın ya orasını anlamadım tatlimbacım ıckı kumar var bunda dedım
amcam kız verdı damat tarafına serefınız namız kadar dugun yapın dediler adamlar kovboy patlaması yasattıbenim babam kocamdan birşey istemedi hiçne yaparsan kendi şanına dedi bıraktı acaba babam bana üvey evlat muamelesi mi yaptı?
ben yedirmedimmmmm kızıma sakladımmmmAman geri evlenince onlar adama gidiyor.
Yada birlikte yiyolar
Kocamanın kuru takalaklarınıne taktılar hele bi onu anlat
Tamam sen vekilim ol sustum hocambunu toplamak nedır gı bızım nişanlar 250 bın gıdıyor ayol2bınlık canta alan adam bu sen sus ben varım burda
edebimizle oturalım şurada bdv ye kaçarsak gene çenemizi tutamaz ban yeriz bizAfiyet bal şeker olsun kader ortağım mapus arkadasim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?