- 9 Eylül 2020
- 5.504
- 7.717
- 118
- 29
- Konu Sahibi Heytttt be
-
- #6.241
Dur bacı bu zengın gosterıyor ama galıba hıc bıseyı yok caktırmaTamam sen vekilim ol sustum hocam
Ağız tadı versin AllahKocamanın kuru takalaklarınıkimse birşey takmadı
gorunceyıSende yokmu gi gorumce mi ne öyle bişey yazdın ya orasını anlamadım tatlim
maaş bordrosunun resmini atsın evin tapusu ve arabanın ruhsatı da lazımmmDur bacı bu zengın gosterıyor ama galıba hıc bıseyı yok caktırma
Allah'tan bu ara topiclerde renk yokedebimizle oturalım şurada bdv ye kaçarsak gene çenemizi tutamaz ban yeriz biz
aklını seveyim senınmaaş bordrosunun resmini atsın evin tapusu ve arabanın ruhsatı da lazımmm
Gerçi dün biri akıntısının resmini atmış niye atıyorsun filan yazdım da.edebimizle oturalım şurada bdv ye kaçarsak gene çenemizi tutamaz ban yeriz biz
sasırdılar artık tovbe estağfurullahGerçi dün biri akıntısının resmini atmış niye atıyorsun filan yazdım da.
Allah'ım sonra gittim kaç kez kustum vc de.
Cidden kustum
Öyle tabiki eşim ile evleneceksem bu sene evlenmem lazımmış benimAğız tadı versin Allah
Önemli değil hiç biri
Yok bende görümce 3 erkekler...gorunceyıAybush sa yazdım bacım
Ooo çabuk sıkılmışsinÖyle tabiki eşim ile evleneceksem bu sene evlenmem lazımmış benimyada boşver evlenmesemde olurmuş salakmışım
Minicoper arabası demir den plastikten bi araçmaaş bordrosunun resmini atsın evin tapusu ve arabanın ruhsatı da lazımmm
Hmm alkol olmasa iyiydiCevap verdim aslında sigarası var ama sürekli içmez alkol da fırsatı olup arkadaşları ile giderse oda sadece 1 double en çok 2
aynen zengin değilim ama çevrem hep zengin gözünden tanırım onlarııılily86 bacım buda kactı demekkı zengin degıl can zengin olsa H Heytttt be kesın anlardı gozundekı ısıgı neyde yolumuza devam edelim
Benim adam Olgun değil de ondanOoo çabuk sıkılmışsin
kadın arabası o niye almış ki?Minicoper arabası demir den plastikten bi araç
artık sende onlardansın bacım onların olan senındır senın olan zaten senındıraynen zengin değilim ama çevrem hep zengin gözünden tanırım onlarııı
Bende de yok çok şükürYok bende görümce 3 erkekler...
Şimdi adamı tanimiyoruz ben yuz yuze konustugumda adamın icini disini analiz ederim bakisindan beden dilinelily86 bacım buda kactı demekkı zengin degıl can zengin olsa H Heytttt be kesın anlardı gozundekı ısıgı neyde yolumuza devam edelim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?