- 25 Temmuz 2019
- 9.310
- 16.214
- 198
- 35
- Konu Sahibi Heytttt be
-
- #6.261
Toptur belkikadın arabası o niye almış ki?
Çılgın seniBenim adam Olgun değil de ondan
eskiden bana iyi bakıyorlardı ama evlenince kestiler namıssızlar.lanet olsun içimdeki akraba sevgisineeeeartık sende onlardansın bacım onların olan senındır senın olan zaten senındır
Yok onu senin icin dedi abin var ya sen de görümce oluyorsun ona vurgu yapmışYok bende görümce 3 erkekler...
benım var 2 kayın 1gorumce şimdı eltı geldı. nişanlılar ama. kız galıba sesimi begenmedı hayırlı olsun dedım tesekur ederim dedı bay dedıBende de yok çok şükür
Hiç sevmem görümce elti filan
Şansıma tek kocamla ben varım
araba senin kardeşinin değil mi ?ben mi yanlış anladım yahuuu ne topuuu?Toptur belkiNe bileyim Kı ben neden aldı
ayyy bende elektrik almadım demiştım eşim jeneratör getıreyım demiltıŞimdi adamı tanimiyoruz ben yuz yuze konustugumda adamın icini disini analiz ederim bakisindan beden diline
En son gorustugum bana sevgi saygi dedi ama saygisizligi kendi yaptı yani bir insani tanimak icin 5-10 dk muhabbet etmem yeterli :) Allah herkesin gönlüne göre versin ne diyelim
Kuzen olarak abisidiraraba senin kardeşinin değil mi ?ben mi yanlış anladım yahuuu ne topuuu?
Benden görümce olmazYok onu senin icin dedi abin var ya sen de görümce oluyorsun ona vurgu yapmış
dogru soyle o nasıl bırıToptur belkiNe bileyim Kı ben neden aldı
Ben genel olarak ic ice aile iliskilerine karsiyim :) yani illa ki görüşülür ama her gun anami gorecem diyen adam otursun anasinin dizinin dibindeBende de yok çok şükür
Hiç sevmem görümce elti filan
Şansıma tek kocamla ben varım kayinvalidemler için
sen nıye savunuyorsun adam topmuş. haKuzen olarak abisidir
Ben genel olarak ic ice aile iliskilerine karsiyim :) yani illa ki görüşülür ama her gun anami gorecem diyen adam otursun anasinin dizinin dibinde
futbolcu yanii real madrid de oynuyormuşsen nıye savunuyorsun adam topmuş. ha
bu arada top ne gız
senle bız bırbırımıze benzıyoruz. huy onlarakbenim abim olmadığından 2 kuzenim abimdir 3.sünü hiç sevmem yıllardır görmedimmmm
Savunmuyorumsen nıye savunuyorsun adam topmuş. ha
bu arada top ne gız
topcuya kızmı verecegız. anam yok ayas kumarcı kız ayakları oluyor onların katıyen rızam yokturfutbolcu yanii real madrid de oynuyormuş
Ben de gorumceyim, gelinimizle iyiyiz o bizim.aileye uzak duruyor biraz ama konustugumuzda sogukluk yok hatta anneme bile gelin olarak degil evlat olarak bak derim ben tek kizim derim ki benim esim senin 3. Oğlun olacak, gelinlerin de 2 ve 3. Kizlarin olacak el kizi/oglu dersen baskalari da beni el kizi oğullarını el oglu gorur derim hatta magazaya girdik beraber kardesim de alsin öyle öderiz dedim meselaBenden görümce olmazbenim kendi erkek kardeşim var evli 2 senelik gelin asla demem kardeşim derim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?