geyik bizim işimiz

Bu konuda düşüncelerimiz aynı

Ben genel olarak ic ice aile iliskilerine karsiyim :) yani illa ki görüşülür ama her gun anami gorecem diyen adam otursun anasinin dizinin dibinde
Sorma bende sevmem
Eşim annenler buraya taşınsin demişti (dubleks ev yaptırıyoruz da o ara birlikte yaşayalım demişti)

Çok rahatsız oldum mesela kendi anam babam olmasına rağmen
Niye dedim iç içe ?
İstemem konuyu açma annemlere

Yani belki kimisine burada vicdansız hayırsız gibi gelcem de - yok ben tatsizlasiyorum tahammulsuzlesip kalp kıran birine dönüyorum öyle habire habire yanyana

Amerika ve colombia arası hayat yaşamak isterse Abim var Size gösterdiğimin 1 ufağı oda bekar deli gibi calısıyor onun mal varlığını emin olun sayamam
amerikada kuzen bende de var genetik mühendisliği okudu okul bitince de kaçtı amerikaya evlendi bir daha dönmez sanırım

ayyy bende elektrik almadım demiştım eşim jeneratör getıreyım demiltı
Ahaha gorucu usulü mu evlendiniz
Aybush mesajı almişsındır inşallah ayrı ev uzak sehır istıyoruz
Ahaha ayri ev evet tabii ki yalniz yasayan biri olarak ayni evde biriyle yasama fikri bile zor oyle koloni gibi yasamak bana göre değil ama uzak sehir olmasa da olur benim.ailem uzakta bazen insan etrafinda ihtiyac duydugunda yaninda olacak insanlar olsun ister

Kesinlikle anam babam canım cıgerım ama ablalarımla xok içli dıslı degılımdır

evett gorucu usulu evlendık ve hıc elimi tutmadı. bıxım utangac. ve hatta bana polo hanım dıye mesaj atıyırdu

Ben de aileme gidince 3 gunden sonra afakanlar basar
Benim.kardesim de kayınvalidesi geldiğinde dogumdan sonra 3 ay kaldi pandemi de girince mecbur kaldi gidemedi kiz basbasa kalalim isterken bizimki (damat) annem gitmesin kalsin dedi. Kardesim kayinailesini istiyor düşün
Ben aile apartmanina karsiyim cok sık gidip gelmelere de. Ben icimden gelecek de gideceğim oyle gorev gibi olmamali

amerikada kuzen bende de var genetik mühendisliği okudu okul bitince de kaçtı amerikaya evlendi bir daha dönmez sanırım
Benimki turizm ci amerikada sahte evlilik yaptı vatandaşlık aldı sonra boşandı. Bi Amerika da bir Brezilya da bir colombia da burak abim benim aşkiletom gibidir çok minnoşşşş özledim hee

Benimki turizm ci amerikada sahte evlilik yaptı vatandaşlık aldı sonra boşandı. Bi Amerika da bir Brezilya da bir colombia da burak abim benim aşkiletom gibidir çok minnoşşşş özledim hee
bızde evlenecek kız yok bacım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…