- 9 Eylül 2020
- 5.504
- 7.717
- 118
- 29
- Konu Sahibi Heytttt be
-
- #6.281
sen kız tarafısın agırlıgını koySavunmuyorum
ihtimalleri sıralıyorum
benim marjinal fikirlerim var amaaasenle bız bırbırımıze benzıyoruz. huy onlarak
Nasıl marjinal o nedır.benim marjinal fikirlerim var amaaa
Amerika ve colombia arası hayat yaşamak isterse Abim varAybush mesajı almişsındır inşallah ayrı ev uzak sehır istıyoruz
burda yazmammmmmNasıl marjinal o nedır.
buyuk kart sıze kalsın kucugu dusunuruz bızAmerika ve colombia arası hayat yaşamak isterse Abim varSize gösterdiğimin 1 ufağı oda bekar deli gibi calısıyor onun mal varlığını emin olun sayamam
Bu konuda düşüncelerimiz aynıBen de gorumceyim, gelinimizle iyiyiz o bizim.aileye uzak duruyor biraz ama konustugumuzda sogukluk yok hatta anneme bile gelin olarak degil evlat olarak bak derim ben tek kizim derim ki benim esim senin 3. Oğlun olacak, gelinlerin de 2 ve 3. Kizlarin olacak el kizi/oglu dersen baskalari da beni el kizi oğullarını el oglu gorur derim hatta magazaya girdik beraber kardesim de alsin öyle öderiz dedim mesela
Sorma bende sevmemBen genel olarak ic ice aile iliskilerine karsiyim :) yani illa ki görüşülür ama her gun anami gorecem diyen adam otursun anasinin dizinin dibinde
amerikada kuzen bende de var genetik mühendisliği okudu okul bitince de kaçtı amerikaya evlendi bir daha dönmez sanırımAmerika ve colombia arası hayat yaşamak isterse Abim varSize gösterdiğimin 1 ufağı oda bekar deli gibi calısıyor onun mal varlığını emin olun sayamam
Ahaha gorucu usulü mu evlendinizayyy bende elektrik almadım demiştım eşim jeneratör getıreyım demiltı
Ahaha ayri ev evet tabii ki yalniz yasayan biri olarak ayni evde biriyle yasama fikri bile zor oyle koloni gibi yasamak bana göre değil ama uzak sehir olmasa da olur benim.ailem uzakta bazen insan etrafinda ihtiyac duydugunda yaninda olacak insanlar olsun isterAybush mesajı almişsındır inşallah ayrı ev uzak sehır istıyoruz
Kesinlikle anam babam canım cıgerım ama ablalarımla xok içli dıslı degılımdırSorma bende sevmem
Eşim annenler buraya taşınsin demişti (dubleks ev yaptırıyoruz da o ara birlikte yaşayalım demişti)
Çok rahatsız oldum mesela kendi anam babam olmasına rağmen
Niye dedim iç içe ?
İstemem konuyu açma annemlere
Yani belki kimisine burada vicdansız hayırsız gibi gelcem de - yok ben tatsizlasiyorum tahammulsuzlesip kalp kıran birine dönüyorum öyle habire habire yanyana
evett gorucu usulu evlendık ve hıc elimi tutmadı. bıxım utangac. ve hatta bana polo hanım dıye mesaj atıyırduAhaha gorucu usulü mu evlendiniz
Ahaha ayri ev evet tabii ki yalniz yasayan biri olarak ayni evde biriyle yasama fikri bile zor oyle koloni gibi yasamak bana göre değil ama uzak sehir olmasa da olur benim.ailem uzakta bazen insan etrafinda ihtiyac duydugunda yaninda olacak insanlar olsun ister
Ben de aileme gidince 3 gunden sonra afakanlar basarSorma bende sevmem
Eşim annenler buraya taşınsin demişti (dubleks ev yaptırıyoruz da o ara birlikte yaşayalım demişti)
Çok rahatsız oldum mesela kendi anam babam olmasına rağmen
Niye dedim iç içe ?
İstemem konuyu açma annemlere
Yani belki kimisine burada vicdansız hayırsız gibi gelcem de - yok ben tatsizlasiyorum tahammulsuzlesip kalp kıran birine dönüyorum öyle habire habire yanyana
Çözsün coronanin genini.ne oturuyor bosbosamerikada kuzen bende de var genetik mühendisliği okudu okul bitince de kaçtı amerikaya evlendi bir daha dönmez sanırım
Benimki turizm ci amerikada sahte evlilik yaptı vatandaşlık aldı sonra boşandı. Bi Amerika da bir Brezilya da bir colombia daamerikada kuzen bende de var genetik mühendisliği okudu okul bitince de kaçtı amerikaya evlendi bir daha dönmez sanırım
sızın aıle tekın gelmedı banaBenimki turizm ci amerikada sahte evlilik yaptı vatandaşlık aldı sonra boşandı. Bi Amerika da bir Brezilya da bir colombia daburak abim benim aşkiletom gibidir çok minnoşşşş özledim hee
bızde evlenecek kız yok bacım.Benimki turizm ci amerikada sahte evlilik yaptı vatandaşlık aldı sonra boşandı. Bi Amerika da bir Brezilya da bir colombia daburak abim benim aşkiletom gibidir çok minnoşşşş özledim hee
kolombiya dedi ben de şüphelendimmmmsızın aıle tekın gelmedı bana
suan yagmur yagıyor ohh mıs gıbıarabamın üstündeki karlar erimemiş hala .fazla kar da yağmadı oysa.bu sene hiç kar temizlemedim alışmışım rahata .
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?