geyik bizim işimiz

Benimki turizm ci amerikada sahte evlilik yaptı vatandaşlık aldı sonra boşandı. Bi Amerika da bir Brezilya da bir colombia da burak abim benim aşkiletom gibidir çok minnoşşşş özledim hee
erkek olmayaydı hemen tanışırdım tam aradığım arkadaşşşşş.çok ortak yönümüz var

evett gorucu usulu evlendık ve hıc elimi tutmadı. bıxım utangac. ve hatta bana polo hanım dıye mesaj atıyırdu
Yaa şu hanimli hitaba hastayım
Ne kadaaaan kibar
Benim.de karsima hemen ismimle hitap edenler çıkıyor yani ben basta bey derim tanistirildigim insanlara tanidikca samimiyet kurarim mesafe candir ama bence sizin ilişkide o sakin ılımlı sen daha baskin tarafsindir :)

biz aslında hep bırbırımızın eksıklerını tamamladık. ben onun olmadıgı zamanları varmiş gıbı hep yaptım oda bana asla saygısını bozmadı. o bende bey dıye kayıtlı bende onda hatundum. sen bıxım aynı evde yasadıklarımı gor gulmekten yarılırdın. o utangac. ben rahat davranmaya caliştıkca batan.

kızımın arkadaşları kar topu oynamış kayak yapmışlar ama ben hasta olur diye çıkarmadım üzüldü biraz
Ama kaçırmasın öyle yağmuru çamuru karı
Güzelce giydirirdin neden engelledin .

Hosgeldn

Oydar doğum az kaldı diye biraz sıkıntılı
Sen nasilsin
Evet banladilar. Hakaret yedim şikayet ettim ertesi gun baktim banli degil etiketledim adminleri gözünüzden kacti mi diye. Site sahibinden azar yedim şaka gibiydi once Allaha sonra mune ye yolladı beni. Sonra banladilar. Sebep etiket keşke muadili bir platform olsa orada bulussak grupca.
Ben iyiyim sagol bende de heyecan stres karşti birbirine bazen bomba gibiyim pimi çekilmiş

Allah peygamber efendimizin yanında sizleri kavuştursun

Ya haykırdım ya popcorn tuzu içine çeksin diye tarif bakıyodum .

Karsilastigim şeye çok guldum

boşver onları vizyonsuzlar bakkk.ben severimmm dünya insanlarınııııı en faydalı arkadaş ve akrabalardır çünkü .onlar benim ebay larım amazonlarımmmmm
İşte bekarız diyorlar erkek gösteriyoruz beğenmiyor lar.. Hele polo götümüzden donumuzu alacak neredeyse yahu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…