- 17 Ocak 2020
- 28.163
- En iyi cevaplar
- 1
- 40.911
- 598
- Konu Sahibi Heytttt be
-
- #6.321
hasta olursa doktora götüremem diye.
İşte bekarız diyorlar erkek gösteriyoruz beğenmiyor lar.. Hele polo götümüzden donumuzu alacak neredeyse yahu
Ben Telefonda kavga ettimEvet banladilar. Hakaret yedim şikayet ettim ertesi gun baktim banli degil etiketledim adminleri gözünüzden kacti mi diye. Site sahibinden azar yedim şaka gibiydionce Allaha sonra mune ye yolladı beni. Sonra banladilar. Sebep etiket keşke muadili bir platform olsa orada bulussak grupca.
Ben iyiyim sagol bende de heyecan stres karşti birbirine bazen bomba gibiyim pimi çekilmiş
nıye elalemın karılarıyla bagırıyon bacım. evınde yapsana bunları bahcede toprak al camur oldu oldu bıttı bu ne strestır ayolben de kaplıca da havuzda olmak istiyorummm .kese yaptırmak ayak detoksu yaptırmak.jakuzide tanımadığım kadınlarla bağıra çağıra şarkı söylemek istiyorummmm.yüzüme çamur sürmek istiyorummmm istiyorum da istiyorummm
Kiminle? Yonetimle mi sendeBen Telefonda kavga ettim
tlfon numarasımı gozukuyordu eskıdenKiminle burdaki noyu arayacaktim ben bulamadim bir türlü eskiden gözüküyordu
Direk sahibi ile diyim sen anlaKiminle? Yonetimle mi sendeburdaki noyu arayacaktim ben bulamadim bir türlü eskiden gözüküyordu
sığ düşüncelerrr bunlarrrrrr.sen reiki yoga da yapmıyorsundur şimdiiinıye elalemın karılarıyla bagırıyon bacım. evınde yapsana bunları bahcede toprak al camur oldu oldu bıttı bu ne strestır ayol
NasillllBen Telefonda kavga ettim
keçiye üyelik mi almak istedin ?Direk sahibi ile diyim sen anlaben verim sana no sunu
Meeeeeeekeçiye üyelik mi almak istedin ?
Haksız yere ban yedim o yüzden.. Sonunda ben acacam forum sitesikeçiye üyelik mi almak istedin ?
kozmik yasam enerjisı yapmıyorum bacısığ düşüncelerrr bunlarrrrrr.sen reiki yoga da yapmıyorsundur şimdiii
Ben mail attım dönüş olmadi.Direk sahibi ile diyim sen anlaben verim sana no sunu
keçim ve müridleri olsun adıHaksız yere ban yedim o yüzden.. Sonunda ben acacam forum sitesi
Ac kız valla hemen gelirimHaksız yere ban yedim o yüzden.. Sonunda ben acacam forum sitesi
Senle ilk konuşmaya başladığımız konu vardı ya orda ikimiz ban yemiştik. Aslında hakaret falan etmedik sadece tartıştık diye ban yedik o mesela çok gereksiz gelmişti bana.Ben mail attım dönüş olmadi.
Ay bu ara zaten sinirlerim tepemde tekrar çıksın istemiyorum 12 gün detoks oldu bana siz olmasaydınız gelmezdim.
Zaten bilindik bir sey ya sitede bu durum. Bircok kez okumuştum diğer uyeleri de konusma tarzı olsun bazi konulardaki tavırlar olsun elestirileri. Ama onemsenmiyor sanirim.
Kafa dağıtayim bari dedim oydarla da dertlesiyoz iyi oluyor açıkçası gerginlik var bu ara çünkü
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?