geyik bizim işimiz

Mısır tuzu çeksin istiyorsan yap koyup tuz etkiliyor ya hemen yağı ateşe verme iyice içindeki tuzu karışır yağ ile

İşte bekarız diyorlar erkek gösteriyoruz beğenmiyor lar.. Hele polo götümüzden donumuzu alacak neredeyse yahu

ben de kaplıca da havuzda olmak istiyorummm .kese yaptırmak ayak detoksu yaptırmak.jakuzide tanımadığım kadınlarla bağıra çağıra şarkı söylemek istiyorummmm.yüzüme çamur sürmek istiyorummmm istiyorum da istiyorummm

Ben Telefonda kavga ettim

nıye elalemın karılarıyla bagırıyon bacım. evınde yapsana bunları bahcede toprak al camur oldu oldu bıttı bu ne strestır ayol

Direk sahibi ile diyim sen anla ben verim sana no sunu
Ben mail attım dönüş olmadi.
Ay bu ara zaten sinirlerim tepemde tekrar çıksın istemiyorum 12 gün detoks oldu bana siz olmasaydınız gelmezdim.
Zaten bilindik bir sey ya sitede bu durum. Bircok kez okumuştum diğer uyeleri de konusma tarzı olsun bazi konulardaki tavırlar olsun elestirileri. Ama onemsenmiyor sanirim.
Kafa dağıtayim bari dedim oydarla da dertlesiyoz iyi oluyor açıkçası gerginlik var bu ara çünkü

Senle ilk konuşmaya başladığımız konu vardı ya orda ikimiz ban yemiştik. Aslında hakaret falan etmedik sadece tartıştık diye ban yedik o mesela çok gereksiz gelmişti bana.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…