geyik bizim işimiz

Senle ilk konuşmaya başladığımız konu vardı ya orda ikimiz ban yemiştik. Aslında hakaret falan etmedik sadece tartıştık diye ban yedik o mesela çok gereksiz gelmişti bana.
Evet polemikten yedik. Ama aslında konuyla ilgili sohbetti. Normal konusma yeri zaten burası tabii karşıt görüşler olacak ama hakaret vs hic etmedik. Kol gibi hakaret Yememize ragmen bizim banlar cok sonra açıldı hakaret edenden bu seferkinde de sadece admin az oldugundan etiketle çağırdım ondan ban yedim. Bir kişi yetmiyor iste biz ne bilelim site sahibinin etiketlenmek istemediğini. Cok kişi aktif kullanıyor 1 kişi banlayinca cogu zaman kol gibi hakaretler yeyince banlaniyorlar.
Ben hemen banlaniyorum nasil oluyor bende anlamadım

Ha demi hele ben ne hakaretler yemiştim o konuda işte bi adaletsizlik dönüyor bazen garip anlayamadım

Ne.mutlu Rabbim huzurunuzu mutlulugunuzu daim etsin
İşte bekarız diyorlar erkek gösteriyoruz beğenmiyor lar.. Hele polo götümüzden donumuzu alacak neredeyse yahu
Ahahaha simdi o benim vekilim olunca ben de sustum hani aileler konuşur kiza da siz nasıl uygun gorurseniz demek duser ya o hesap ben uslu uslu takildim :)
çoktakıçımda. Com Acacağım ben
Ahahaha koptum yaa gece gece de sesim cok yanki yapıyor komsular uyancak
Bende sahte konuyu piyasaya çıkarttım.. Ondan kızdı Bana birde diyor ki sitede 3 ' 5 doğrucu var uyuz oluyorum git Esra Erol seyret diyor
Allah Allah konuyu ifsa ettin diye ceza mi yedin

Allah razı olsun bacım. sen bakma Aybush sa adamın hıc bıseyı yok bıze hava atıyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…