- 9 Eylül 2020
- 5.504
- 7.717
- 118
- 29
- Konu Sahibi Heytttt be
-
- #6.341
bende ban yedim cogu kez. bazılarını hak ettim sımdı bazılarını hak etmedımSenle ilk konuşmaya başladığımız konu vardı ya orda ikimiz ban yemiştik. Aslında hakaret falan etmedik sadece tartıştık diye ban yedik o mesela çok gereksiz gelmişti bana.
nereye bacıpolo33 buralar sana emanettt gözünü dört aççç. üyelere sahip çık başka mecralara kaçmasınlar
sabah canlı ders var erken kalkacağım.nereye bacı
Tamam bacım rabbım rahatlık versin sanasabah canlı ders var erken kalkacağım.
Nereye bakimpolo33 buralar sana emanettt gözünü dört aççç. üyelere sahip çık başka mecralara kaçmasınlar
Oh my godBende sahte konuyu piyasaya çıkarttım.. Ondan kızdı Bana birde diyor ki sitede 3 ' 5 doğrucu var uyuz oluyorum git Esra Erol seyret diyor
Evet polemikten yedik. Ama aslında konuyla ilgili sohbetti. Normal konusma yeri zaten burası tabii karşıt görüşler olacak ama hakaret vs hic etmedik. Kol gibi hakaret Yememize ragmen bizim banlar cok sonra açıldı hakaret edendenSenle ilk konuşmaya başladığımız konu vardı ya orda ikimiz ban yemiştik. Aslında hakaret falan etmedik sadece tartıştık diye ban yedik o mesela çok gereksiz gelmişti bana.
iki yerde de kaynana görümce evden kaçan koca ve karı konuları varrr amaaaaaBende sahte konuyu piyasaya çıkarttım.. Ondan kızdı Bana birde diyor ki sitede 3 ' 5 doğrucu var uyuz oluyorum git Esra Erol seyret diyor
Ha demi hele ben ne hakaretler yemiştim o konudaEvet polemikten yedik. Ama aslında konuyla ilgili sohbetti. Normal konusma yeri zaten burası tabii karşıt görüşler olacak ama hakaret vs hic etmedik. Kol gibi hakaret Yememize ragmen bizim banlar cok sonra açıldı hakaret edendenbu seferkinde de sadece admin az oldugundan etiketle çağırdım ondan ban yedim. Bir kişi yetmiyor iste biz ne bilelim site sahibinin etiketlenmek istemediğini. Cok kişi aktif kullanıyor 1 kişi banlayinca cogu zaman kol gibi hakaretler yeyince banlaniyorlar.
Ben hemen banlaniyorum nasil oluyor bende anlamadım
Simdi ucurmasinlar gene bizi kız. Aç gelelim sen biliyosan açmayıBende sahte konuyu piyasaya çıkarttım.. Ondan kızdı Bana birde diyor ki sitede 3 ' 5 doğrucu var uyuz oluyorum git Esra Erol seyret diyor
Yaza ancaSimdi ucurmasinlar gene bizi kız. Aç gelelim sen biliyosan açmayıtoplasalim öyle yiyelim
Nereye gidiyorum
Hangi bölümde o yahu
Ne.mutlubiz
aslında hep bırbırımızın eksıklerını tamamladık. ben onun olmadıgı zamanları varmiş gıbı hep yaptım oda bana asla saygısını bozmadı. o bende bey dıye kayıtlı bende onda hatundum. sen bıxım aynı evde yasadıklarımı gor gulmekten yarılırdın. o utangac. ben rahat davranmaya caliştıkca batan.
Ahahaha simdi o benim vekilim olunca ben de sustumİşte bekarız diyorlar erkek gösteriyoruz beğenmiyor lar.. Hele polo götümüzden donumuzu alacak neredeyse yahu
Ahahaha koptum yaa gece gece de sesim cok yanki yapıyor komsular uyancakçoktakıçımda. Com Acacağım ben
Allah Allah konuyu ifsa ettin diye ceza mi yedinBende sahte konuyu piyasaya çıkarttım.. Ondan kızdı Bana birde diyor ki sitede 3 ' 5 doğrucu var uyuz oluyorum git Esra Erol seyret diyor
Allah razı olsun bacım. sen bakmaNe.mutluRabbim huzurunuzu mutlulugunuzu daim etsin
Ahahaha simdi o benim vekilim olunca ben de sustumhani aileler konuşur kiza da siz nasıl uygun gorurseniz demek duser ya o hesap ben uslu uslu takildim :)
Ahahaha koptum yaa gece gece de sesim cok yanki yapıyor komsular uyancak
Allah Allah konuyu ifsa ettin diye ceza mi yedin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?