geyik bizim işimiz

Evet

Direkt mesaji sikayet et en temizi bak ben de bilmiyordum etiketin ban sebebi oldugunu

Direkt mesaji sikayet et en temizi bak ben de bilmiyordum etiketin ban sebebi oldugunu
Mesaji sikayet ettim aradan saatler gecti kadin hakaret etmiş elim kolum bagli duruyorum ban yemeyim diye . Çağırınca yedik cagirma sende aklinda olsun. Takilalim kendi halimizde Aybush Bizi misafir edene kadar.

bırı konu acmiş hem cınslerınde hoslanıyormuş sakın yazmayın banlanorsın kesin orda
Ahahaha eksilmeyelim birbirimizi boyle uyaralim
kımse konu acmıyor kımse banlanmıyor hamiş olan arkadaslarımız bebıslerıne kavusuyor gerıde kalanla uslu uslu takılıyor ansıldımı grup
Tamam muhtarım
Allah razı olsun bacım. sen bakma Aybush sa adamın hıc bıseyı yok bıze hava atıyor
Ahaha valla ben malda mülkte degilim Allah saglik versin çalışıp alinir her sey de, huzur olsun

Aynen canlar ya bosverın sınırımızı bozuyorlar zaten ben nerde evlı erkekle konusan konu acanı gordıgum anda tepem atıyor benım sinirlerim zıplıyor
Aman yalan sahte şeylerde var bozma morelini
Hayal ürünü konular dolu kuzum..

Ahahaha eksilmeyelim birbirimizi boyle uyaralim

Tamam muhtarım

Ahaha valla ben malda mülkte degilim Allah saglik versin çalışıp alinir her sey de, huzur olsun
Aynen bacı etiketlemekte yasakmiş
bura ıyı bız bıze yeterız

Aynen canlar ya bosverın sınırımızı bozuyorlar zaten ben nerde evlı erkekle konusan konu acanı gordıgum anda tepem atıyor benım sinirlerim zıplıyor
Yaa simdi basta bekar bilip sonradan ogrense hadi asigim zorlaniyorum dese teselli edilir de bile isteye yasamak basta kendine saygisizlik diger kadini gectim

Yaa simdi basta bekar bilip sonradan ogrense hadi asigim zorlaniyorum dese teselli edilir de bile isteye yasamak basta kendine saygisizlik diger kadini gectim
cıtten oyle seyler yaslayıp ogrenınce ayrılanlar var bilmiyor tamam kabul ettım nıle bıle lades etmek nedır be arkadaş.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…