- 25 Temmuz 2019
- 9.310
- 16.214
- 198
- 35
- Konu Sahibi Heytttt be
-
- #6.361
EvetNe.mutluRabbim huzurunuzu mutlulugunuzu daim etsin
Ahahaha simdi o benim vekilim olunca ben de sustumhani aileler konuşur kiza da siz nasıl uygun gorurseniz demek duser ya o hesap ben uslu uslu takildim :)
Ahahaha koptum yaa gece gece de sesim cok yanki yapıyor komsular uyancak
Allah Allah konuyu ifsa ettin diye ceza mi yedin
Direkt mesaji sikayet et en temizi bak ben de bilmiyordum etiketin ban sebebi oldugunuEvet polemikten yedik. Ama aslında konuyla ilgili sohbetti. Normal konusma yeri zaten burası tabii karşıt görüşler olacak ama hakaret vs hic etmedik. Kol gibi hakaret Yememize ragmen bizim banlar cok sonra açıldı hakaret edendenbu seferkinde de sadece admin az oldugundan etiketle çağırdım ondan ban yedim. Bir kişi yetmiyor iste biz ne bilelim site sahibinin etiketlenmek istemediğini. Cok kişi aktif kullanıyor 1 kişi banlayinca cogu zaman kol gibi hakaretler yeyince banlaniyorlar.
Ben hemen banlaniyorum nasil oluyor bende anlamadım
oyle olmuyor artık buraya gelen çıkamazNereye gidiyorumhem ben özgür bir kadınım istediğim yere giderim hıh
Yok ya şimdi gene ifşa ederim ban yerim durduk yerekımse konu acmıyor kımse banlanmıyor hamiş olan arkadaslarımız bebıslerıne kavusuyor gerıde kalanla uslu uslu takılıyor ansıldımı grup
Mesaji sikayet ettim aradan saatler gecti kadin hakaret etmiş elim kolum bagli duruyorum ban yemeyim diye . Çağırınca yedikDirekt mesaji sikayet et en temizi bak ben de bilmiyordum etiketin ban sebebi oldugunu
Aynen canlar ya bosverın sınırımızı bozuyorlar zaten ben nerde evlı erkekle konusan konu acanı gordıgum anda tepem atıyor benım sinirlerim zıplıyorYok ya şimdi gene ifşa ederim ban yerim durduk yereburası iyi
İçimdeki asiyi çıkartacaksın zorlaoyle olmuyor artık buraya gelen çıkamaz
rahatlayacaksan cıkar canİçimdeki asiyi çıkartacaksın zorla
Ahahaha eksilmeyelim birbirimizi boyle uyaralimbırı konu acmiş hem cınslerınde hoslanıyormuş sakın yazmayın banlanorsın kesin orda
Tamam muhtarımkımse konu acmıyor kımse banlanmıyor hamiş olan arkadaslarımız bebıslerıne kavusuyor gerıde kalanla uslu uslu takılıyor ansıldımı grup
Ahaha valla ben malda mülkte degilim Allah saglik versin çalışıp alinir her sey de, huzur olsunAllah razı olsun bacım. sen bakmaAybush sa adamın hıc bıseyı yok bıze hava atıyor
Şimdi burda iki artistlik yapıcam diye ban yerim gerek yokrahatlayacaksan cıkar can
Aman yalan sahte şeylerde var bozma moreliniAynen canlar ya bosverın sınırımızı bozuyorlar zaten ben nerde evlı erkekle konusan konu acanı gordıgum anda tepem atıyor benım sinirlerim zıplıyor
Aynen bacı etiketlemekte yasakmişAhahaha eksilmeyelim birbirimizi boyle uyaralim
Tamam muhtarım
Ahaha valla ben malda mülkte degilim Allah saglik versin çalışıp alinir her sey de, huzur olsun
Yaa simdi basta bekar bilip sonradan ogrense hadi asigim zorlaniyorum dese teselli edilir de bile isteye yasamak basta kendine saygisizlik diger kadini gectimAynen canlar ya bosverın sınırımızı bozuyorlar zaten ben nerde evlı erkekle konusan konu acanı gordıgum anda tepem atıyor benım sinirlerim zıplıyor
zaten aklı olan yazarmı bacı bunlarıAman yalan sahte şeylerde var bozma morelini
Hayal ürünü konular dolu kuzum..
Suan bizim hormonlar nirvana ya ondan heprahatlayacaksan cıkar can
cıtten oyle seyler yaslayıp ogrenınce ayrılanlar var bilmiyor tamam kabul ettım nıle bıle lades etmek nedır be arkadaş.Yaa simdi basta bekar bilip sonradan ogrense hadi asigim zorlaniyorum dese teselli edilir de bile isteye yasamak basta kendine saygisizlik diger kadini gectim
Esra Erol + Kk +Gelinim mutfakta aynı içerikzaten aklı olan yazarmı bacı bunları
olsun saygım sonsuz sizlere bızde gectı o yollarda. ben reklamlara bıle aglardımSuan bizim hormonlar nirvana ya ondan hep
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?