geyik bizim işimiz

cıtten oyle seyler yaslayıp ogrenınce ayrılanlar var bilmiyor tamam kabul ettım nıle bıle lades etmek nedır be arkadaş.
Ben bundan 3 5 sene önce psikolog ilkim özün bir kitabi vardi ayni yatakta ucumuz diye, onu okumuştum orada da üç tane ikinci kadin olarak iliski yaşayan kadınlardan bahsediyordu
Genelde baba kiz iliskisi sorunlu olanlar o sekilde iliskiler yasiyor ya yasca buyuk evli adamlarla, sahiplenme hissini yasamak istiyorlar
Ya tecavüze uğruyor ve bu artik zamanla bagimliliga ya da aliskanliga dönüşüyor kadin siniyor kaderine razi oluyor ki gecen buna benzer bir konu vardi adam is yerindendi hem tecavüz etmis hem de kadina deger vermiyor isini goruyor falan
O kiz da babasizdi mesela
Ya da zayif kisilikten, o da kokeninde bence kopuk aile iliskisine dayanıyor
Bir de adamin aldattığını bilip evliliğini devam ettirenler ve erkektir aman nikahı bende diyenler var ki bu da ayri bir patoloji bence

olsun saygım sonsuz sizlere bızde gectı o yollarda. ben reklamlara bıle aglardım
Aslında pek ağlamadım bu zamana kadar bugün şeye ağladım iki su şişesini poşetle birbirine sarmışlar ayırmaya çalışırken birini kıçından deldim oturup baya ağladım

Bende 2010 yılından beri eski nick im Ayran ve Ayran16 ahahahhah
Benim ilk bu. Yazin 1 ay mi ne ban aldigmda yeni acmistim banladilar bulup 1 hafta dayanmadi banlaninca falan unutunca nasil aciliyor ki? Bakiyom millette takir takir bir ton var ben acinca pat kapaniyor ilk ve son bu yani baska kabul ettiremedim.

Aslında pek ağlamadım bu zamana kadar bugün şeye ağladım iki su şişesini poşetle birbirine sarmışlar ayırmaya çalışırken birini kıçından deldim oturup baya ağladım
Sinirinden mi ağladın?

Bende bu ay ota boka ağladım sinirlendim sonra duygusallık yükseldi Sonra birden mutlu neşeli bu ay garibim ben kızlar

Bende 2010 yılından beri eski nick im Ayran ve Ayran16 ahahahhah
Ha bu yeni hesabın anlasildi şu an ifsa grubuna döndü burasi benim ilk ve tek hesabim kkda hatta bir ara ikinci bir hesap açmıştım is yerinde ama kisa surede şifresini unuttum evde lilyden giriyordum iste farkli olsun istemistim ama unuttum valla nicki bile
benımde cok eski bır hesabım vardı kaybettim bende nede cok can dostum olmuştu orda
Hadi yaa nick neydi?
Helal olsun be nasil başardın üstat
Valla 2-3 sene pek giremedim zaten onun haricinde de cok uç noktada yorum yapmadım polemige de pek girmedim normal hayatımda da öyleyim öfkemi bile kontrollü yansitirim bu yönümü epey geliştirdim sanırım ondan. Kizsam da ya usulünce cevap veririm ya da kaale almam direkt şikayet eder gecerim
Biz bursa merkezde toplanmıştık ablalara en güçlükleri bendim 7 kişi
Kkdan mi

Ben bir günde 3 mevsim yaşadım yahu neden dengesiz benim hormonlarım

Evett

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…