- 9 Eylül 2020
- 5.504
- 7.717
- 118
- 29
- Konu Sahibi Heytttt be
-
- #6.381
eden olsa ızlenırmı bunlarEsra Erol + Kk +Gelinim mutfakta aynı içerikhiç mi fark etmedi bu millet
Bende 2010 yılından beriBen 9.5 yillik kk uyesiyim bugune kadar ban almadim cok şükürama tabii etiketlemek de ban sebebiyse yapmayız zamanında yapıyorduk diyelim
benımde cok eski bır hesabım vardı kaybettim bendeBen 9.5 yillik kk uyesiyim bugune kadar ban almadim cok şükürama tabii etiketlemek de ban sebebiyse yapmayız zamanında yapıyorduk diyelim
Hic sorma. Teşekkür ederimolsun saygım sonsuz sizlere bızde gectı o yollarda. ben reklamlara bıle aglardım
Helal olsun be nasil başardın üstatBen 9.5 yillik kk uyesiyim bugune kadar ban almadim cok şükürama tabii etiketlemek de ban sebebiyse yapmayız zamanında yapıyorduk diyelim
rica ederim canHic sorma. Teşekkür ederim
Biz bursa merkezde toplanmıştık ablalara en güçlükleri bendimbenımde cok eski bır hesabım vardı kaybettim bendenede cok can dostum olmuştu orda
Ben bundan 3 5 sene önce psikolog ilkim özün bir kitabi vardi ayni yatakta ucumuz diye, onu okumuştum orada da üç tane ikinci kadin olarak iliski yaşayan kadınlardan bahsediyorducıtten oyle seyler yaslayıp ogrenınce ayrılanlar var bilmiyor tamam kabul ettım nıle bıle lades etmek nedır be arkadaş.
Aslında pek ağlamadım bu zamana kadar bugün şeye ağladım iki su şişesini poşetle birbirine sarmışlar ayırmaya çalışırken birini kıçından deldim oturup baya ağladımolsun saygım sonsuz sizlere bızde gectı o yollarda. ben reklamlara bıle aglardım
Benim ilk bu. Yazin 1 ay mi ne ban aldigmda yeni acmistim banladilar bulup 1 hafta dayanmadiBende 2010 yılından berieski nick im Ayran ve Ayran16 ahahahhah
Sinirinden mi ağladın?Aslında pek ağlamadım bu zamana kadar bugün şeye ağladım iki su şişesini poşetle birbirine sarmışlar ayırmaya çalışırken birini kıçından deldim oturup baya ağladım
Iyi patlamissinAslında pek ağlamadım bu zamana kadar bugün şeye ağladım iki su şişesini poşetle birbirine sarmışlar ayırmaya çalışırken birini kıçından deldim oturup baya ağladım
Şeyden ağladım şişe katili oldum diyeSinirinden mi ağladın?
Ha bu yeni hesabın anlasildi şu an ifsa grubuna döndü burasiBende 2010 yılından berieski nick im Ayran ve Ayran16 ahahahhah
Hadi yaa nick neydi?benımde cok eski bır hesabım vardı kaybettim bendenede cok can dostum olmuştu orda
Valla 2-3 sene pek giremedim zaten onun haricinde de cok uç noktada yorum yapmadım polemige de pek girmedim normal hayatımda da öyleyim öfkemi bile kontrollü yansitirim bu yönümü epey geliştirdim sanırım ondan. Kizsam da ya usulünce cevap veririm ya da kaale almam direkt şikayet eder gecerimHelal olsun be nasil başardın üstat
Kkdan miBiz bursa merkezde toplanmıştık ablalara en güçlükleri bendim7 kişi
İyi geldi amaIyi patlamissin
EvettHa bu yeni hesabın anlasildi şu an ifsa grubuna döndü burasibenim ilk ve tek hesabim kkda hatta bir ara ikinci bir hesap açmıştım is yerinde ama kisa surede şifresini unuttum evde lilyden giriyordum iste farkli olsun istemistim ama unuttum valla nicki bile
Hadi yaa nick neydi?
Valla 2-3 sene pek giremedim zaten onun haricinde de cok uç noktada yorum yapmadım polemige de pek girmedim normal hayatımda da öyleyim öfkemi bile kontrollü yansitirim bu yönümü epey geliştirdim sanırım ondan. Kizsam da ya usulünce cevap veririm ya da kaale almam direkt şikayet eder gecerim
Kkdan mi
Hamile.misinBen bir günde 3 mevsim yaşadım yahu neden dengesiz benim hormonlarım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?