- 28 Mayıs 2019
- 8.403
- 17.153
- 198
- Konu Sahibi Heytttt be
-
- #6.401
Helal olsun ben hayatimda da böyleyim . Baktim haksizlik var yirtik dondan çıkar gibi çıkarım. Davasi olan ceker gider ben kavga ederim . RezaletHa bu yeni hesabın anlasildi şu an ifsa grubuna döndü burasibenim ilk ve tek hesabim kkda hatta bir ara ikinci bir hesap açmıştım is yerinde ama kisa surede şifresini unuttum evde lilyden giriyordum iste farkli olsun istemistim ama unuttum valla nicki bile
Hadi yaa nick neydi?
Valla 2-3 sene pek giremedim zaten onun haricinde de cok uç noktada yorum yapmadım polemige de pek girmedim normal hayatımda da öyleyim öfkemi bile kontrollü yansitirim bu yönümü epey geliştirdim sanırım ondan. Kizsam da ya usulünce cevap veririm ya da kaale almam direkt şikayet eder gecerim
Kkdan mi
Bursadasin o zaman :)
Bugün 28 günüm 29 veya 30 günde bir olurum bilmiyorum kiHamile.misin
Mesela sevdiğim biri sevmediğim birine haksızlık yapıyor sırf seviyorum diye haksızı savunmam da hakkı yenenin avukatı kesilirim millet de şaşkın şaşkın bakarHelal olsun ben hayatimda da böyleyim . Baktim haksizlik var yirtik dondan çıkar gibi çıkarım. Davasi olan ceker gider ben kavga ederim . Rezalet
İstiyor musunBugün 28 günüm 29 veya 30 günde bir olurum bilmiyorum ki
Evet en güzel ilçesindeBursadasin o zaman :)
Gecen gun bende yemek yaktım oturup tam aglayacaktim baktik tadi bozulmamis iki goz yaşı döktüm sonra tuttum kendimi.İyi geldi ama
Şu aralar bilmiyorum desemİstiyor musun
Haksızlık ve saygısızliga tahammülum yok aslında ama sesini çıkaran daha haksiz sayılıyor ben daha pasif agresif tavır sergiliyorum yeri gelince de lafimi kibarca söylüyorum bu hale gelene kadar epey torpulendik tabiiHelal olsun ben hayatimda da böyleyim . Baktim haksizlik var yirtik dondan çıkar gibi çıkarım. Davasi olan ceker gider ben kavga ederim . Rezalet
Ha anlasildi pms donemleriBugün 28 günüm 29 veya 30 günde bir olurum bilmiyorum ki
Hem yerim hem ağlarımGecen gun bende yemek yaktım oturup tam aglayacaktim baktik tadi bozulmamis iki goz yaşı döktüm sonra tuttum kendimi.gozlerimden yas akiyor ben yiyorum falan
Bu arada esime sariyorum. Onun yüzünden temizlik yapamıyorum işi dolayisiyla o gidince de geç oluyor gene yapamıyorum . Sanki her an dogurcagim ve dunya alem gorecekmis gibi evimi strese giriyorum
Bide o cok stresli gozukmuyor ona tav oluyorum biraz.
Pms dönemidir kesin 15 gündür memelerim acıyorHa anlasildi pms donemleri
Hakkında hayırlısıŞu aralar bilmiyorum desem
Acep hangisi? Ben Bursayi severim Iznik'e de gitmistim Osmangazi zaten merkez ilçeEvet en güzel ilçesinde
Aynen bende oyleyimMesela sevdiğim biri sevmediğim birine haksızlık yapıyor sırf seviyorum diye haksızı savunmam da hakkı yenenin avukatı kesilirim millet de şaşkın şaşkın bakar
İznik teyimAcep hangisi? Ben Bursayi severim Iznik'e de gitmistim Osmangazi zaten merkez ilçe
Yaa ozlemisim iki seneyi geçti gitmeyeli
Bana dokunmayan yılan bin yaşasın mantığı işte.Aynen bende oyleyim
Misal markette bile 10 kisi kuyruk var görüyorum kimse gorevli cagirmiyor hemen ben atlarim cagiririm. Gelmez gene kimse ses etmez. Sonra gene pardon bakar mısınız diye seslenirim.
Biri kaldirima park eder. Hop hop kardesim kaldirim burasi diye atlarim
Duyarsiz insan cok ama ya. Onunde olay olsa millet kafayi ceviriyor ayıp.
Hic sorma benim işler duruyor ifrit oluyorum. Gece yarısı toz aldim yerleri supurmeyince yok fayda gene tozlancak hafta sonu artik tabana kuvvet. Halilari falan yikattim hepsi dikili kaldi öyle bu ara doğuramam yaniHem yerim hem ağlarımben de kız normalde salarım ev işlerini ama ya doğuma gidersem kalır diye hamarat oldum. Eşime arada sarıyorum bişey yapmasına gerek yok ben bahane bulurım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?