geyik bizim işimiz

Helal olsun ben hayatimda da böyleyim . Baktim haksizlik var yirtik dondan çıkar gibi çıkarım. Davasi olan ceker gider ben kavga ederim . Rezalet

Helal olsun ben hayatimda da böyleyim . Baktim haksizlik var yirtik dondan çıkar gibi çıkarım. Davasi olan ceker gider ben kavga ederim . Rezalet
Mesela sevdiğim biri sevmediğim birine haksızlık yapıyor sırf seviyorum diye haksızı savunmam da hakkı yenenin avukatı kesilirim millet de şaşkın şaşkın bakar

Gecen gun bende yemek yaktım oturup tam aglayacaktim baktik tadi bozulmamis iki goz yaşı döktüm sonra tuttum kendimi. gozlerimden yas akiyor ben yiyorum falan
Bu arada esime sariyorum. Onun yüzünden temizlik yapamıyorum işi dolayisiyla o gidince de geç oluyor gene yapamıyorum . Sanki her an dogurcagim ve dunya alem gorecekmis gibi evimi strese giriyorum
Bide o cok stresli gozukmuyor ona tav oluyorum biraz.

Haksızlık ve saygısızliga tahammülum yok aslında ama sesini çıkaran daha haksiz sayılıyor ben daha pasif agresif tavır sergiliyorum yeri gelince de lafimi kibarca söylüyorum bu hale gelene kadar epey torpulendik tabii
Mesela mudurumle cok tartisiriz o sert çıkar aslinda istediği ona karsilik vereyim ve suclu cikayim ama ben lafimi net ama kibar sekilde söylerim ardina da benim amacim tartismak degil buna gerek yok derim o yuzden mecbur alttan alır daha doğrusu istediğini vermem

Hem yerim hem ağlarım ben de kız normalde salarım ev işlerini ama ya doğuma gidersem kalır diye hamarat oldum. Eşime arada sarıyorum bişey yapmasına gerek yok ben bahane bulurım

Mesela sevdiğim biri sevmediğim birine haksızlık yapıyor sırf seviyorum diye haksızı savunmam da hakkı yenenin avukatı kesilirim millet de şaşkın şaşkın bakar
Aynen bende oyleyim
Misal markette bile 10 kisi kuyruk var görüyorum kimse gorevli cagirmiyor hemen ben atlarim cagiririm. Gelmez gene kimse ses etmez. Sonra gene pardon bakar mısınız diye seslenirim.
Biri kaldirima park eder. Hop hop kardesim kaldirim burasi diye atlarim
Duyarsiz insan cok ama ya. Onunde olay olsa millet kafayi ceviriyor ayıp.

Bana dokunmayan yılan bin yaşasın mantığı işte.

Hem yerim hem ağlarım ben de kız normalde salarım ev işlerini ama ya doğuma gidersem kalır diye hamarat oldum. Eşime arada sarıyorum bişey yapmasına gerek yok ben bahane bulurım
Hic sorma benim işler duruyor ifrit oluyorum. Gece yarısı toz aldim yerleri supurmeyince yok fayda gene tozlancak hafta sonu artik tabana kuvvet. Halilari falan yikattim hepsi dikili kaldi öyle bu ara doğuramam yani

Kızlar 15 gündür memelerim acıyor sancı giriyor? Siz adet sendromu için içtiğiniz çay varmı?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…