geyik bizim işimiz

Ben de kasada beklerken çağırırım
Insanlar duyarsizliktan degil de boşvermişlik var kimse hak ariyim.ya da sesim çıksın demez çıkan suçlu ilan edilir biraz toplumda hak aramada pasiflik var ya da direkt siddet, ortası yok maalesef
Evettttt cok sevdim ben orayi 1 gunde neredeyse her yerini gezdim

Hic sorma benim işler duruyor ifrit oluyorum. Gece yarısı toz aldim yerleri supurmeyince yok fayda gene tozlancak hafta sonu artik tabana kuvvet. Halilari falan yikattim hepsi dikili kaldi öyle bu ara doğuramam yani
Dur çocuğum anan temizliği bitirsin öyle gel

Kimseyi cagirmiyor söyleniyor bos bos ayar oluyorum.
Dedigin gibi ayarsizlik var ya ses çıkmıyor ya kavga cikiyor.
Bu posetler parali olunca ay ne hakaretler ediyorlardi musterler calisanlara ne zaman gorsem mudahale ettim. Buna hakkiniz yok onlarin da ekmek parasi burasi sanki cebine mi giriyor diye.
Sacma sapan seylerde sacma sapan kisilerden hak ariyorlar. Yozluk çok dedigin gibi

hıc hatırlamıyorum kı nıckını

gunaydın kızlar dun erken ayrıldım. gök gurleyınce benım pasa oglum korktu agladı uykuda onunla beraber sakınleştık işte bunu benden almiş şimsekten korkuyor

Selammmm günaydın tunaydin
Kizlar bugun cok usuyorum ellerim ayaklarim buz sirtimdan soguk hava dalgasi geciyor battaniyeye sarildim ama üşüyorum yine de

Kizlar bugun cok usuyorum ellerim ayaklarim buz sirtimdan soguk hava dalgasi geciyor battaniyeye sarildim ama üşüyorum yine de
Allah Allah
Hemen kendine muz elma artık ne varsa doğrayıp bal döküp üstüne ceviz kıvırıp dök kaşıkla

Uğraşamam diyosan da pekmez iç yarım çay bardağı

Kanin düşmüş bugün

Günaydın yeni uyaniyoruz bizdeee, halen çok çok uykum var

dıkkatlı grıp olma hastanelerın halı bellı zaten bacım

Allah Allah
Hemen kendine muz elma artık ne varsa doğrayıp bal döküp üstüne ceviz kıvırıp dök kaşıkla

Uğraşamam diyosan da pekmez iç yarım çay bardağı

Kanin düşmüş bugün
Kansızlık var zaten ama ben cok usuyen biri degilimdir arada sirtim üşür boyle
Meyve yasak bu haftaki listemde yok :) ben de olumlu sonuc uğruna diyetisyenime uyuyorum :) simdi daha iyiyim şükür
Bugun hava cok soguk ondan sanirim camı actim havalansin diye ama buz gibi kar havasi var disarida
Günaydın yeni uyaniyoruz bizdeee, halen çok çok uykum var
Günaydın size :) tabii gecelere aktik sohbet ettik o kadar haliyle geç kalkiyoruz
dıkkatlı grıp olma hastanelerın halı bellı zaten bacım
Yok yok grip belirtisi degil cok şükür
Kahvaltida peynir yumurta yedim iyi geldi sekerim bile düşmüş olabilir :) hastaneye haftaya gidecegim 6 aylik kontrolum var

İdeal kilona ulasirsin inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…