- 25 Temmuz 2019
- 9.310
- 16.214
- 198
- 35
- Konu Sahibi Heytttt be
-
- #6.421
Ben de kasada beklerken çağırırımAynen bende oyleyim
Misal markette bile 10 kisi kuyruk var görüyorum kimse gorevli cagirmiyor hemen ben atlarim cagiririm. Gelmez gene kimse ses etmez. Sonra gene pardon bakar mısınız diye seslenirim.
Biri kaldirima park eder. Hop hop kardesim kaldirim burasi diye atlarim
Duyarsiz insan cok ama ya. Onunde olay olsa millet kafayi ceviriyor ayıp.
Evetttttİznik teyim
Dur çocuğum anan temizliği bitirsin öyle gelHic sorma benim işler duruyor ifrit oluyorum. Gece yarısı toz aldim yerleri supurmeyince yok fayda gene tozlancak hafta sonu artik tabana kuvvet. Halilari falan yikattim hepsi dikili kaldi öyle bu ara doğuramam yani
Ödem varsa bol su ic tuzu azaltKızlar 15 gündür memelerim acıyor sancı giriyor? Siz adet sendromu için içtiğiniz çay varmı?
Kimseyi cagirmiyor söyleniyor bos bos ayar oluyorum.Ben de kasada beklerken çağırırım
Insanlar duyarsizliktan degil de boşvermişlik var kimse hak ariyim.ya da sesim çıksın demez çıkan suçlu ilan edilir biraz toplumda hak aramada pasiflik var ya da direkt siddet, ortası yok maalesef
Evetttttcok sevdim ben orayi 1 gunde neredeyse her yerini gezdim
Adacayi söktürür baya gunde 2 tane icKızlar 15 gündür memelerim acıyor sancı giriyor? Siz adet sendromu için içtiğiniz çay varmı?
hıc hatırlamıyorum kı nıckınıHa bu yeni hesabın anlasildi şu an ifsa grubuna döndü burasibenim ilk ve tek hesabim kkda hatta bir ara ikinci bir hesap açmıştım is yerinde ama kisa surede şifresini unuttum evde lilyden giriyordum iste farkli olsun istemistim ama unuttum valla nicki bile
Hadi yaa nick neydi?
Valla 2-3 sene pek giremedim zaten onun haricinde de cok uç noktada yorum yapmadım polemige de pek girmedim normal hayatımda da öyleyim öfkemi bile kontrollü yansitirim bu yönümü epey geliştirdim sanırım ondan. Kizsam da ya usulünce cevap veririm ya da kaale almam direkt şikayet eder gecerim
Kkdan mi
Oyyy kiyamam minik adama bengunaydın kızlar dun erken ayrıldım. gök gurleyınce benım pasa oglum korktu agladı uykuda onunla beraber sakınleştıkişte bunu benden almiş şimsekten korkuyor
Allah AllahSelammmm günaydın tunaydin
Kizlar bugun cok usuyorum ellerim ayaklarim buz sirtimdan soguk hava dalgasi geciyor battaniyeye sarildim ama üşüyorum yine de
Aynen mıs gıbı kokusunu cektım içimeOyyy kiyamam minik adama benne guzel evladina sarilip uyumussun
dıkkatlı grıp olma hastanelerın halı bellı zaten bacımSelammmm günaydın tunaydin
Kizlar bugun cok usuyorum ellerim ayaklarim buz sirtimdan soguk hava dalgasi geciyor battaniyeye sarildim ama üşüyorum yine de
Kansızlık var zaten ama ben cok usuyen biri degilimdir arada sirtim üşür boyleAllah Allah
Hemen kendine muz elma artık ne varsa doğrayıp bal döküp üstüne ceviz kıvırıp dök kaşıkla
Uğraşamam diyosan da pekmez iç yarım çay bardağı
Kanin düşmüş bugün
Günaydın size :) tabii gecelere aktik sohbet ettik o kadar haliyle geç kalkiyoruzGünaydın yeni uyaniyoruz bizdeee, halen çok çok uykum var
Yok yok grip belirtisi degil cok şükürdıkkatlı grıp olma hastanelerın halı bellı zaten bacım
İdeal kilona ulasirsin inşallahKansızlık var zaten ama ben cok usuyen biri degilimdir arada sirtim üşür boyle
Meyve yasak bu haftaki listemde yok :) ben de olumlu sonuc uğruna diyetisyenime uyuyorum :) simdi daha iyiyim şükür
Bugun hava cok soguk ondan sanirim camı actim havalansin diye ama buz gibi kar havasi var disarida
İdeal kilona ulasirsin inşallahYazdıkların çıkmamış canimbebeklinick
regl doneminiz mi ?Selammmm günaydın tunaydin
Yok degil gectiregl doneminiz mi ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?