- Konu Sahibi Heytttt be
-
- #6.441
Sagol canim yolum uzun ama olsun adim.adim ulaşacağım insallahİdeal kilona ulasirsin inşallah
yumurtlamada olabilir belki, bende regl ve yumurtlama donemlerinde elim ayagim buz gibi olur sırtım donar, kapilari kapatin su kombiyi yukseltin yaa moduna girerim kat kat corap sirtima havluyla gezerimYok degil gecti
Regl donemlerinde iki tane demir hapi kullaniyorum zaten doktorum oyle demisti
Normalde kansizlik var zaten de birden urperti seklinde geldi üsüdum :)
Rabbım şifa versın bacım dıkkatlı ol bak.Kansızlık var zaten ama ben cok usuyen biri degilimdir arada sirtim üşür boyle
Meyve yasak bu haftaki listemde yok :) ben de olumlu sonuc uğruna diyetisyenime uyuyorum :) simdi daha iyiyim şükür
Bugun hava cok soguk ondan sanirim camı actim havalansin diye ama buz gibi kar havasi var disarida
Günaydın size :) tabii gecelere aktik sohbet ettik o kadar haliyle geç kalkiyoruz
Yok yok grip belirtisi degil cok şükür
Kahvaltida peynir yumurta yedim iyi geldi sekerim bile düşmüş olabilir :) hastaneye haftaya gidecegim 6 aylik kontrolum var
Polikistik over mibıde ben regl olsaydım rahatlayacagım ohh kisitler yuzunden sureklı gecıkmelı oluyorum
evet canPolikistik over mi
Bende de varevet can
Ben de camlari acarim bugun de acmamistim simdi ortaligi siliyorum kurusun diye actim iyiyimyumurtlamada olabilir belki, bende regl ve yumurtlama donemlerinde elim ayagim buz gibi olur sırtım donar, kapilari kapatin su kombiyi yukseltin yaa moduna girerim kat kat corap sirtima havluyla gezerim
zor yaBende de var
Aleyna Aleykume selam canımSelam kızlar
aa banlandı mı ?neden acaba?
Niye banlandıkı oHadi bea banlanacak biri değildi bea noldu acaba
Bilmiyorum ki. Profili de kapalıNiye banlandıkı o
bilmiyorum ki hemşire arkadaş da bugün banlanmışNiye banlandıkı o
Banlanmadi mi acaba . Bende etiketlenmiyor da kendisiaa banlandı mı ?neden acaba?
Hemşire arkadaş kim ceyo?bilmiyorum ki hemşire arkadaş da bugün banlanmış
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?