- 10 Nisan 2014
- 43.939
- 116.684
- 798
- Konu Sahibi Heytttt be
-
- #6.461
neyapsamkisimdi vardı yaHemşire arkadaş kim ceyo?
Banli degil grilesmemis kirmizi canli kanli masallahHadi bea banlanacak biri değildi bea noldu acaba
1 gecede neden ex oldu adammAleykum selam
Görümce ex aday adayi
Aa şu korona olup biturlu iyilesemeyen di mineyapsamkisimdi vardı ya
Ne bileyim velim1 gecede neden ex oldu adamm
ne gızNe bileyim velimPolo33 uygun gormedi sankim daha devami gelmedi hersey havada kaldi ne senden ne aybushtan bisey çıkmadı
bu hafta akıllı uslu takılalım şurda bdv de de ponçik ponçik yazalım.malum haftasonu yasak var gene banlanırsak çatlarız evde hem bana en az 10 ün veriliyorAa şu korona olup biturlu iyilesemeyen di mi
O ben gibi rahat durmuyo, yapmıştır bişey ama hadibea kuzu gibi yazıkonun banlanmasina sasiririm
benim kuzenin fırtınalı çetrefilli bir hayatı var sen hanım hanımcıksınnnnNe bileyim velimPolo33 uygun gormedi sankim daha devami gelmedi hersey havada kaldi ne senden ne aybushtan bisey çıkmadı
bızım kızımız kıymetlı prensesbenim kuzenin fırtınalı çetrefilli bir hayatı var sen hanım hanımcıksınnnn
kısmet engelleyennn kadın seniiiiiiine gız
Sabıka kaydin çok galiba .ondan olsa gerek katlanarak geliyo cezalarbu hafta akıllı uslu takılalım şurda bdv de de ponçik ponçik yazalım.malum haftasonu yasak var gene banlanırsak çatlarız evde hem bana en az 10 ün veriliyor
geyikten banlanıyorum hep.bdv deki saçma akıllara zarar konu olunca dayanamıyorum napayımmm konu normalmi ki yorumum normal olsunnnSabıka kaydin çok galiba .ondan olsa gerek katlanarak geliyo cezalarbenimde az aşağı değil 7 gündü beraber banlandigimizda.
Şimdiki on olur
Hani aybush abisini ayarliyordu ya sen olmaz dedin ben de ona ex gorumce aday adayı dedim ceycey de ne ara ex oldu diyorne gız
Himmm yok bana şöyle akilli uslu biri lazim kimsenin cetrefilli hayatını toplamaya ugrasamambenim kuzenin fırtınalı çetrefilli bir hayatı var sen hanım hanımcıksınnnn
çetrefilli kadın olayı değil ama ne olduğunu yazarsam deşifre neyim olurum belki.babası eski bir siyasi diyeyim 90 larda tanınıyorduHani aybush abisini ayarliyordu ya sen olmaz dedin ben de ona ex gorumce aday adayı dedim ceycey de ne ara ex oldu diyor
Himmm yok bana şöyle akilli uslu biri lazim kimsenin cetrefilli hayatını toplamaya ugrasamam
Bana yontacak odun degil kendini yontmus artik akillanmis uslanmis biri lazim
Kim bağlanmış ? Benmi?Hadi bea banlanacak biri değildi bea noldu acaba
Ortalığı ayağa kaldıran benim.seni etiketleyemeyince ban yedin sandımKim bağlanmış ? Benmi?
Ama burdayım sapasağlam . 3 saatlik saçma sapan toplantıdan Gazi çıkabildim çok şükürOrtalığı ayağa kaldıran benim.seni etiketleyemeyince ban yedin sandım
netten test kitabı hariç hiç kitap almadım bilenler cevaplasınArkadaşlar yakın arkadaşıma kitap seti hediye edicem doğum günü geliyor
Yalnız netten sipariş edeceğim için faturayı filan ispiyonlar gibi hediye gidecek kişinin adresine yollayan siteler var
Fatura adresini farklı girmeme rağmen.
Sizin tecrübe ettiğiniz siapris siteleri var mi
boşver toplantıyı da görürsen kralınıza söyle pandemi bitsin isveç e gelip ben kral olacağımmmm kadın da olsam kral olacağımmm daha havalııı.Ama burdayım sapasağlam . 3 saatlik saçma sapan toplantıdan Gazi çıkabildim çok şükür
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?