geyik bizim işimiz

Aa şu korona olup biturlu iyilesemeyen di mi

O ben gibi rahat durmuyo, yapmıştır bişey ama hadibea kuzu gibi yazık onun banlanmasina sasiririm
bu hafta akıllı uslu takılalım şurda bdv de de ponçik ponçik yazalım.malum haftasonu yasak var gene banlanırsak çatlarız evde hem bana en az 10 ün veriliyor

bu hafta akıllı uslu takılalım şurda bdv de de ponçik ponçik yazalım.malum haftasonu yasak var gene banlanırsak çatlarız evde hem bana en az 10 ün veriliyor
Sabıka kaydin çok galiba .ondan olsa gerek katlanarak geliyo cezalar benimde az aşağı değil 7 gündü beraber banlandigimizda.
Şimdiki on olur

Sabıka kaydin çok galiba .ondan olsa gerek katlanarak geliyo cezalar benimde az aşağı değil 7 gündü beraber banlandigimizda.
Şimdiki on olur
geyikten banlanıyorum hep.bdv deki saçma akıllara zarar konu olunca dayanamıyorum napayımmm konu normalmi ki yorumum normal olsunnn

Hani aybush abisini ayarliyordu ya sen olmaz dedin ben de ona ex gorumce aday adayı dedim ceycey de ne ara ex oldu diyor
benim kuzenin fırtınalı çetrefilli bir hayatı var sen hanım hanımcıksınnnn
Himmm yok bana şöyle akilli uslu biri lazim kimsenin cetrefilli hayatını toplamaya ugrasamam
Bana yontacak odun degil kendini yontmus artik akillanmis uslanmis biri lazim

çetrefilli kadın olayı değil ama ne olduğunu yazarsam deşifre neyim olurum belki.babası eski bir siyasi diyeyim 90 larda tanınıyordu şimdi evde uyukluyorrr ama yaşlandıııı

Arkadaşlar yakın arkadaşıma kitap seti hediye edicem doğum günü geliyor

Yalnız netten sipariş edeceğim için faturayı filan ispiyonlar gibi hediye gidecek kişinin adresine yollayan siteler var
Fatura adresini farklı girmeme rağmen.

Sizin tecrübe ettiğiniz siapris siteleri var mi

netten test kitabı hariç hiç kitap almadım bilenler cevaplasın

Ama burdayım sapasağlam . 3 saatlik saçma sapan toplantıdan Gazi çıkabildim çok şükür
boşver toplantıyı da görürsen kralınıza söyle pandemi bitsin isveç e gelip ben kral olacağımmmm kadın da olsam kral olacağımmm daha havalııı.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…