- 9 Eylül 2020
- 5.504
- 7.717
- 118
- 29
- Konu Sahibi Heytttt be
-
- #6.481
bacım adam ipsiz sapsız bosver onu senHani aybush abisini ayarliyordu ya sen olmaz dedin ben de ona ex gorumce aday adayı dedim ceycey de ne ara ex oldu diyor
Himmm yok bana şöyle akilli uslu biri lazim kimsenin cetrefilli hayatını toplamaya ugrasamam
Bana yontacak odun degil kendini yontmus artik akillanmis uslanmis biri lazim
Haklısın valla , 7 sinde neyseler 70 dede öyleler. Benim ex’ e yazdım akşam git benim yeni evin bir kaloriferlerini kontrol et bana ters geliyor sen her gün önünden geçiyorsun diye , oda kem küm gidemem falan dedi. Bende iyi Ozaman yer gelmişken hesap yaptım her ay bana 200 euro ödemen gerek diyince adam 360 derece döndü. Sabahtan beri mesaj atıp duruyor gel yemek yaptım , gel çay yaptım içelim diyeHani aybush abisini ayarliyordu ya sen olmaz dedin ben de ona ex gorumce aday adayı dedim ceycey de ne ara ex oldu diyor
Himmm yok bana şöyle akilli uslu biri lazim kimsenin cetrefilli hayatını toplamaya ugrasamam
Bana yontacak odun degil kendini yontmus artik akillanmis uslanmis biri lazim
yuru dıyeydın ustune dusen vazifelerı yap yemegıne kalmadım dıyeydınHaklısın valla , 7 sinde neyseler 70 dede öyleler. Benim ex’ e yazdım akşam git benim yeni evin bir kaloriferlerini kontrol et bana ters geliyor sen her gün önünden geçiyorsun diye , oda kem küm gidemem falan dedi. Bende iyi Ozaman yer gelmişken hesap yaptım her ay bana 200 euro ödemen gerek diyince adam 360 derece döndü. Sabahtan beri mesaj atıp duruyor gel yemek yaptım , gel çay yaptım içelim diye
Tamam görürsem benimde diyeceklerim var. Uyanık kral girdi deligine çıkmıyor , virüs kaparım diyor zaarboşver toplantıyı da görürsen kralınıza söyle pandemi bitsin isveç e gelip ben kral olacağımmmm kadın da olsam kral olacağımmm daha havalııı.
Aynen valla. 40 yılda bir iyilik istedim onunla g... tü kalktıyuru dıyeydın ustune dusen vazifelerı yap yemegıne kalmadım dıyeydın
onların o canı kıymetlı da adı ustu kralcık onlarTamam görürsem benimde diyeceklerim var. Uyanık kral girdi deligine çıkmıyor , virüs kaparım diyor zaar
tam tersi biraz fazla ipli saplı.benim gibi fakirlerin de elit akrabaları olabiliyor sen bakma benim fakirliğime işsizliğime akrabalar sosyetikbacım adam ipsiz sapsız bosver onu sen
beni de eş kral yapsın ne varrrr beraber yönetirizzzzzz sarayııııonların o canı kıymetlı da adı ustu kralcık onlar
ben onun......... boşlukları doldır sımdı banlanmıyımAynen valla. 40 yılda bir iyilik istedim onunla g... tü kalktı
Yine de ödesinHaklısın valla , 7 sinde neyseler 70 dede öyleler. Benim ex’ e yazdım akşam git benim yeni evin bir kaloriferlerini kontrol et bana ters geliyor sen her gün önünden geçiyorsun diye , oda kem küm gidemem falan dedi. Bende iyi Ozaman yer gelmişken hesap yaptım her ay bana 200 euro ödemen gerek diyince adam 360 derece döndü. Sabahtan beri mesaj atıp duruyor gel yemek yaptım , gel çay yaptım içelim diye
Hadi ordan , benmi banlanayımben onun......... boşlukları doldır sımdı banlanmıyım
hurrem olacagım dıyorsun kaleyı ıcten yıkacagım dıyorsunbeni de eş kral yapsın ne varrrr beraber yönetirizzzzzz sarayıııı
gurban oldugum içinden deHadi ordan , benmi banlanayım
hürrem altı üstü haseki yani cariye ben kral olmak istiyorumm yahuuuuhurrem olacagım dıyorsun kaleyı ıcten yıkacagım dıyorsun
Gerekiyor ama ondan da geçtim . Sözde benim araba hala onun adına . O arabanın kaskosunu benim telefon faturamı ödüyor bende onun kredi borcunu, geriye bana 200 euro borçlanıyor . Bende maddi durumunu bildiğim için vermesede ses etmiyordum. Ama böyle bana ters ters cevaplar verince bende hemen bunu başına kakıyorum.Yine de ödesin
Çocuklar için de para ödemesi gerekiyor aylık.oduyormu onu ?
gurban oldugum senı hemen kral etmezler oylehürrem altı üstü haseki yani cariye ben kral olmak istiyorumm yahuuuu
Tamam diyorum zaten , senin içinde derimgurban oldugum içinden de
ben olurum her yere sen dert etmeeeeee.üniversitede bile her yerde liderdim içimde ruhumda varrrroglusum
gurban oldugum senı hemen kral etmezler oyle
sen axcok tanıdın benı gereken herseyı saydır nefretimi dok ortaya ohhh içim rahatlasınTamam diyorum zaten , senin içinde derim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?