- 10 Nisan 2014
- 43.939
- 116.684
- 798
- Konu Sahibi Heytttt be
-
- #6.501
sen de gaz vere vere bekarları yüz yıl bekar bırakacaksın evlileri boşatacaksın hadibea nın da başının belaya girmesini sağlayacaksın ha gayrettttttsen axcok tanıdın benı gereken herseyı saydır nefretimi dok ortaya ohhh içim rahatlasın
sen az degılsın valla gıttıgın anda o kral 2gun sonra meftah olur tek kral sen olursun olda bızde gelek oralara tanıdıgımız kral derız artıkınben olurum her yere sen dert etmeeeeee.üniversitede bile her yerde liderdim içimde ruhumda varrrr
kız evın ıcınde desın adamın yuzunr karsımı desın dedımsen de gaz vere vere bekarları yüz yıl bekar bırakacaksın evlileri boşatacaksın hadibea nın da başının belaya girmesini sağlayacaksın ha gayretttttt
seni buraya ağa yaptım daha ne istiyorsunn otur oturduğun yerdesen az degılsın valla gıttıgın anda o kral 2gun sonra meftah olur tek kral sen olursun olda bızde gelek oralara tanıdıgımız kral derız artıkın
agayım tamam ha bende işvece gelem haseni buraya ağa yaptım daha ne istiyorsunn otur oturduğun yerde
Ya herkes ne güzel üniversite yıllarını anlatıp duruyor . Benim niye öyle anlatacak hikayelerim olmadı , kıskanıyorum vallaben olurum her yere sen dert etmeeeeee.üniversitede bile her yerde liderdim içimde ruhumda varrrr
sıranı bekle henüz ben gidemedim sana noluyorrrrrrragayım tamam ha bende işvece gelem ha
kız kıskanma bacım benımde yokYa herkes ne güzel üniversite yıllarını anlatıp duruyor . Benim niye öyle anlatacak hikayelerim olmadı , kıskanıyorum valla
Seninde mi iyi arkadasların olmadı yoksa ?kız kıskanma bacım benımde yok
bekle benı işvec men gelırem. nasıl gıdıyorduk hele tarıf et gısıranı bekle henüz ben gidemedim sana noluyorrrrrrr
yok bacım hıc olmadı..Seninde mi iyi arkadasların olmadı yoksa ?
beni de dedem okutmayacaktı sadece kendi ilimdeki üniversite olur dedi.ama ben isyan ettim kıllığına o zamanın en pahalı okuluna kaydoldumm beş para vermedi ama ceza olarak.beni çok asi bulurduuuuu aynı filmlerde ki ağa dedeler var ya baskıcı tastamam öyleydi erkek çocuğu ve torunları değerliydi sadeceYa herkes ne güzel üniversite yıllarını anlatıp duruyor . Benim niye öyle anlatacak hikayelerim olmadı , kıskanıyorum valla
Benimde olmadı en son lisede vardı , sonra üniversite herkes kendi halinde . Kimse içten arkadaşlık kurmuyor birbiriyle ...yok bacım hıc olmadı..
Niye olmadi hemşire hanimYa herkes ne güzel üniversite yıllarını anlatıp duruyor . Benim niye öyle anlatacak hikayelerim olmadı , kıskanıyorum valla
hadibea duymamazlıktan gel he de gitsinnn peşime düşecek yoksaaaaa ben gelirkennbekle benı işvec men gelırem. nasıl gıdıyorduk hele tarıf et gı
Aynen oyle bacımBenimde olmadı en son lisede vardı , sonra üniversite herkes kendi halinde . Kimse içten arkadaşlık kurmuyor birbiriyle ...
Arkadaşlarımın çoğu İsveçliyi. Onlarlada samimi arkadaşlık kurması zor , anca dersle ilgili bişeyler konuşunca konuşurlar . Suan bile kimler vardı hatırlamamNiye olmadi hemşire hanim
vişş bacım sen menı istemırsen yoksa hahadibea duymamazlıktan gel he de gitsinnn peşime düşecek yoksaaaaa ben gelirkenn
He de geçhadibea duymamazlıktan gel he de gitsinnn peşime düşecek yoksaaaaa ben gelirkenn
önce tek gideceğim ortamları beğenirsem seni de aldırırım yanımavişş bacım sen menı istemırsen yoksa ha
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?