geyik bizim işimiz

Arkadaşlarımın çoğu İsveçliyi. Onlarlada samimi arkadaşlık kurması zor , anca dersle ilgili bişeyler konuşunca konuşurlar . Suan bile kimler vardı hatırlamam
aman cok ınsan herzaman dert ya bosver. burda yazdıklarıma bakma normalde duygusuz derler bana benım duvarlarım var kımse gecemiyor yanlızlık guzel

Arkadaşlarımın çoğu İsveçliyi. Onlarlada samimi arkadaşlık kurması zor , anca dersle ilgili bişeyler konuşunca konuşurlar . Suan bile kimler vardı hatırlamam
Ben arkadaşlarla alakalı olduğunu düşünmeden atladım sordum .sayfayı ilerlettikce arkadaş sorunuymus anladımm.
Türkiye de olunca da bişey degismeyecekti inan

Bir arkadasim vardı bana o kadar ama o kadar düşkündü ki
Hayatımda yüzü fiziği o kadar güzel o kadar narin ve huyu bı o kadar tatlı bı insan tanimamistim

Birgün ya sadece birgün bir anlasmazliga düştük ve benim için gözyaşları döken mezun olunca sensiz napcam gitme bu şehirden diye ağlayan kız o gün beni terk etti

İlk defa bir arkadaşıma beni dinler misin ? Dedim ben ve o beni dinlemedi.

Ben birileriyle sorunum olunca ay yürü git çok lazımsın sanki diye restimi çeker tüm iletisimi koparır ikinci şansı asla vermem .
Hep böyle olmuştu bı tek ona karşı farkliydim o beni bıraktıktan sonra da sınıftaki diğer insanların benim için bı önemi yoktu
güzel olduğum için de kiskanilir hazmedilemezdim zaten .
Bende işe girdim okuldan sonra işe gittmeye başladım madem arkadaş yok işle meşgul olayım .iş yerinde de arkadaş olamadım kimseyle

Sonuç olarak bugün elimde 5 arkadaşım kaldı
Birgün bı doğum yapsam kim çiçek yollar
Bı derde düşsem kim koşar
Hamile kalsam kim bana dokuz ay boyunca içten bı nasılsın der kestiremiyorum

Artık kimseye güvenmiyorum çok sevsem de arkadaşlarımı beklentim sıfır.

Dimi, kavga gürültü ne o öyle , erkenden yaşlandırır insanı
bosver ya o onu begenmedı o ona laf ettı o onu cekıstırıyor. eyy yeter en ıyı arkadasım yoldasım yanlızlık konusur anlatır aglarım ama kımse yuzume vurmaz hos kımsenın yanında aglamam oda ayrı mesele tabı. ben ve benım kurallarım işte

çetrefilli kadın olayı değil ama ne olduğunu yazarsam deşifre neyim olurum belki.babası eski bir siyasi diyeyim 90 larda tanınıyordu şimdi evde uyukluyorrr ama yaşlandıııı
Ozelden yazaydin kimmis neciymis :)
Kiz adam o zaman hiç evlenemez neyin çetrefili ben anlamiyor sen ne diyor (meryem uzerli aksani ile)
Aslinda fatura ve kargo adresleri farklı olabiliyor ben cok kitap satin alirim da bazısı mail atar sadece
Araştırmak lazim emin olmak icin
Mesela kitapyurdu direkt üstüne ekliyor faturayı

Yaaa kitapbulutuna bakayım bide

sen fedakarlık yaparsın ama aynısını gormezsın hıc gerek yok varlıgın nekı yoklugunda o olsun herkes yoluna der gecersın

sen fedakarlık yaparsın ama aynısını gormezsın hıc gerek yok varlıgın nekı yoklugunda o olsun herkes yoluna der gecersın
Allah var ben ne kadar yaptıysam o da o kadar yaptı
Darbe günü bile beni ailesiyle korudular kolladilar evlerini açtılar
Canım benim derim halen hatırladıkça yolu bahtı açık olsun onun.kpss kazanması için mücadele vermiştim bende
Başarmıştı
Benim sayemde demek istemem ama benim sayemde başardı

İşte insanların bu kıskançlık ve hazmsızlıgını anlayamıyorum. Benim çok güzel bir arkadaşım olda ki olmadı şimdiye kadar gurur duyardım hem onunla hemdw kendimle böyle bir arkadaşım var diye . En iyi arkadaşım bir yabancı ve benden 20 yaş büyük. Ama inan çok iyi anlaşıyoruz . Ailem yok burda ama ailemin yokluğunu arattırmadı . Çocuklarım elinde büyüdü. Her zaman arar sorar ve hiç bir zaman öyle düşünce karmaşası yaşamadık .

özelden nasıl yazayım babasının adını da kendinin adını da google ya yazınca seceresi çıkıyor bizim gibi sıradan değiller biz bak sadace nick ten ibaretizzz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…