- 17 Ocak 2020
- 28.161
- En iyi cevaplar
- 1
- 40.911
- 598
- Konu Sahibi Heytttt be
-
- #6.541
Herzaman yanlız olmak iyi değil ama bazanda gerekiyor .bosver ya o onu begenmedı o ona laf ettı o onu cekıstırıyor. eyy yeter en ıyı arkadasım yoldasım yanlızlık konusur anlatır aglarım ama kımse yuzume vurmaz hos kımsenın yanında aglamam oda ayrı mesele tabı. ben ve benım kurallarım işte
benım gıbı yanlızlıgı sevenler için mükemmel.Herzaman yanlız olmak iyi değil ama bazanda gerekiyor .
Doğru şampuanı kullanıyormusun? Ayrıca çok sık yıkamaman lazım , yoksa çok çabuk yağlanırYine patatesi kafamda kizartiyormusum gibi olmuş saçlarım.
Yağlanmis yine
Habire yaglaniyor bıktım ya
Bahsettiğim bana sırtını dönen arkadaşım ultra güzeldi ya onunla aramızda bı kıskançlıkda yoktu yanlış anlaşılmak istemem.onunla arkadaşlığımız bozulunca diğerleri de beni zaten hazmedemeyen insanlardı onlarla da ben arkadaş olmak istemedim onlarda istemediler gerçi .öyle yalnız takiliyodumİşte insanların bu kıskançlık ve hazmsızlıgını anlayamıyorum. Benim çok güzel bir arkadaşım olda ki olmadı şimdiye kadargurur duyardım hem onunla hemdw kendimle böyle bir arkadaşım var diye . En iyi arkadaşım bir yabancı ve benden 20 yaş büyük. Ama inan çok iyi anlaşıyoruz . Ailem yok burda ama ailemin yokluğunu arattırmadı . Çocuklarım elinde büyüdü. Her zaman arar sorar ve hiç bir zaman öyle düşünce karmaşası yaşamadık .
Doğru şampuanı ben ne bilem nasıl bilemDoğru şampuanı kullanıyormusun? Ayrıca çok sık yıkamaman lazım , yoksa çok çabuk yağlanır
Bak üzerinde yazar yağlı saçlar için diyeDoğru şampuanı ben ne bilem nasıl bilem
Kiz daha net bir sey denmedi hakkinda ne is yaptığını bile hatırlamıyorumbacım adam ipsiz sapsız bosver onu sen
Ahaha bi de kadinlara para avcisi derler halbuki kendileri cimriHaklısın valla , 7 sinde neyseler 70 dede öyleler. Benim ex’ e yazdım akşam git benim yeni evin bir kaloriferlerini kontrol et bana ters geliyor sen her gün önünden geçiyorsun diye , oda kem küm gidemem falan dedi. Bende iyi Ozaman yer gelmişken hesap yaptım her ay bana 200 euro ödemen gerek diyince adam 360 derece döndü. Sabahtan beri mesaj atıp duruyor gel yemek yaptım , gel çay yaptım içelim diye
Havalardan olabilir yagmur yaginca bizim burada uydu da gidiyor internet deev Internetınde sıkıntı var bugun ya sadece bendemı acaba bu sorun bazen cekmıyor
Ahahaha aman hiç sosyetik ortamim olmadi fazla mutevazı yetistik ama bana arkadaslarim cok elitsin dertam tersi biraz fazla ipli saplı.benim gibi fakirlerin de elit akrabaları olabiliyor sen bakma benim fakirliğime işsizliğime akrabalar sosyetik
Ne burcusun?ben olurum her yere sen dert etmeeeeee.üniversitede bile her yerde liderdim içimde ruhumda varrrr
Benim de yok maalesefYa herkes ne güzel üniversite yıllarını anlatıp duruyor . Benim niye öyle anlatacak hikayelerim olmadı , kıskanıyorum valla
Insanlar ben merkezci o yüzden ben de mesafeliyim insanlara ama tek basina yaşamak da mucadele vermek de zor insan iki sohbet edecegi insanlar ariyorBen arkadaşlarla alakalı olduğunu düşünmeden atladım sordum .sayfayı ilerlettikce arkadaş sorunuymus anladımm.
Türkiye de olunca da bişey degismeyecekti inan
Bir arkadasim vardı bana o kadar ama o kadar düşkündü ki
Hayatımda yüzü fiziği o kadar güzel o kadar narin ve huyu bı o kadar tatlı bı insan tanimamistim
Birgün ya sadece birgün bir anlasmazliga düştük ve benim için gözyaşları döken mezun olunca sensiz napcam gitme bu şehirden diye ağlayan kız o gün beni terk etti
İlk defa bir arkadaşıma beni dinler misin ? Dedim ben ve o beni dinlemedi.
Ben birileriyle sorunum olunca ay yürü git çok lazımsın sanki diye restimi çeker tüm iletisimi koparır ikinci şansı asla vermem .
Hep böyle olmuştu bı tek ona karşı farkliydim o beni bıraktıktan sonra da sınıftaki diğer insanların benim için bı önemi yoktu
güzel olduğum için de kiskanilir hazmedilemezdim zaten .
Bende işe girdim okuldan sonra işe gittmeye başladım madem arkadaş yok işle meşgul olayım .iş yerinde de arkadaş olamadım kimseyle
Sonuç olarak bugün elimde 5 arkadaşım kaldı
Birgün bı doğum yapsam kim çiçek yollar
Bı derde düşsem kim koşar
Hamile kalsam kim bana dokuz ay boyunca içten bı nasılsın der kestiremiyorum
Artık kimseye güvenmiyorum çok sevsem de arkadaşlarımı beklentim sıfır.
Ahahaha ne bileyim kiz sen de cetrefilli dedin babasinin siyasi olmasi evlenmesine mi engel? Ozelden yaz derken ciddiydim ama :)özelden nasıl yazayım babasının adını da kendinin adını da google ya yazınca seceresi çıkıyor bizim gibi sıradan değiller biz bak sadace nick ten ibaretizzz
Ben de severim de uzun sureli olunca sıkıcı hal alabiliyorbenım gıbı yanlızlıgı sevenler için mükemmel.
Allah bagislasin ahaha kendini ovmeden de gecemedi polocukogluma bugun şipariş ettiklerim geldı masası. yazı tahtası ve oyuncakları için saklama dolabı geldı beraber kurduk tabı ben kurdum oda oturdu mınık pasam. bıde annem dıyor oyy anne gurban olsun sana ne guzel bısey dogurmusum ayyy yerım kendımı
sen cok takılma o adama topmuş ıste.Kiz daha net bir sey denmedi hakkinda ne is yaptığını bile hatırlamıyorumaklima mini cooper arabasi oldugu için top.muhabbeti geçtiğini hatirliyorum sadece
Ahaha bi de kadinlara para avcisi derler halbuki kendileri cimri
Havalardan olabilir yagmur yaginca bizim burada uydu da gidiyor internet de
Ahahaha aman hiç sosyetik ortamim olmadi fazla mutevazı yetistik ama bana arkadaslarim cok elitsin der
Ne burcusun?
Benim de yok maalesefne guzel hayallerim vardi uniden aklimda kalan tek sey iki senede yaslandigim ve ne kadar cile cektigim
Insanlar ben merkezci o yüzden ben de mesafeliyim insanlara ama tek basina yaşamak da mucadele vermek de zor insan iki sohbet edecegi insanlar ariyor
Ahahaha ne bileyim kiz sen de cetrefilli dedin babasinin siyasi olmasi evlenmesine mi engel? Ozelden yaz derken ciddiydim ama :)
Ben de severim de uzun sureli olunca sıkıcı hal alabiliyor
Haa yazıyor kuzum ona dikkate ediyorum. Tuzsuz şampuan kullanıyorum bideBak üzerinde yazar yağlı saçlar için diye
bazen gerekıyor . da kım övecek beniAllah bagislasin ahaha kendini ovmeden de gecemedi polocuk
bencede. canEn güzeli
indirimlerde ben de organix alırım gratisten .tony guy da güzeldir.market şampuanları saçları mahvediyor uzun vadede.Haa yazıyor kuzum ona dikkate ediyorum. Tuzsuz şampuan kullanıyorum bide
alışveriş yaptım kızıma karne hediyesi lego aldık .ceycey0406 nerde
cok ıyı yapmışsın can cocukları mutlu etmek çok kolayalışveriş yaptım kızıma karne hediyesi lego aldık .
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?