geyik bizim işimiz

Yine patatesi kafamda kizartiyormusum gibi olmuş saçlarım.
Yağlanmis yine
Habire yaglaniyor bıktım ya

Herzaman yanlız olmak iyi değil ama bazanda gerekiyor .

ogluma bugun şipariş ettiklerim geldı masası. yazı tahtası ve oyuncakları için saklama dolabı geldı beraber kurduk tabı ben kurdum oda oturdu mınık pasam. bıde annem dıyor oyy anne gurban olsun sana ne guzel bısey dogurmusum ayyy yerım kendımı

Bahsettiğim bana sırtını dönen arkadaşım ultra güzeldi ya onunla aramızda bı kıskançlıkda yoktu yanlış anlaşılmak istemem.onunla arkadaşlığımız bozulunca diğerleri de beni zaten hazmedemeyen insanlardı onlarla da ben arkadaş olmak istemedim onlarda istemediler gerçi .öyle yalnız takiliyodum son donemde

bacım adam ipsiz sapsız bosver onu sen
Kiz daha net bir sey denmedi hakkinda ne is yaptığını bile hatırlamıyorum aklima mini cooper arabasi oldugu için top.muhabbeti geçtiğini hatirliyorum sadece
Ahaha bi de kadinlara para avcisi derler halbuki kendileri cimri

ev Internetınde sıkıntı var bugun ya sadece bendemı acaba bu sorun bazen cekmıyor
Havalardan olabilir yagmur yaginca bizim burada uydu da gidiyor internet de
tam tersi biraz fazla ipli saplı.benim gibi fakirlerin de elit akrabaları olabiliyor sen bakma benim fakirliğime işsizliğime akrabalar sosyetik
Ahahaha aman hiç sosyetik ortamim olmadi fazla mutevazı yetistik ama bana arkadaslarim cok elitsin der
ben olurum her yere sen dert etmeeeeee.üniversitede bile her yerde liderdim içimde ruhumda varrrr
Ne burcusun?
Ya herkes ne güzel üniversite yıllarını anlatıp duruyor . Benim niye öyle anlatacak hikayelerim olmadı , kıskanıyorum valla
Benim de yok maalesef ne guzel hayallerim vardi uniden aklimda kalan tek sey iki senede yaslandigim ve ne kadar cile cektigim
Insanlar ben merkezci o yüzden ben de mesafeliyim insanlara ama tek basina yaşamak da mucadele vermek de zor insan iki sohbet edecegi insanlar ariyor
özelden nasıl yazayım babasının adını da kendinin adını da google ya yazınca seceresi çıkıyor bizim gibi sıradan değiller biz bak sadace nick ten ibaretizzz
Ahahaha ne bileyim kiz sen de cetrefilli dedin babasinin siyasi olmasi evlenmesine mi engel? Ozelden yaz derken ciddiydim ama :)
benım gıbı yanlızlıgı sevenler için mükemmel.
Ben de severim de uzun sureli olunca sıkıcı hal alabiliyor

Allah bagislasin ahaha kendini ovmeden de gecemedi polocuk

sen cok takılma o adama topmuş ıste.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…