- 17 Ocak 2020
- 28.159
- En iyi cevaplar
- 1
- 40.911
- 598
- Konu Sahibi Heytttt be
-
- #6.561
Habire LEGO aliyosunuz ceyoalışveriş yaptım kızıma karne hediyesi lego aldık .
kadın şaka yapıyordur diye umuyorum aksini düşünmek istemiyorumburaya donun burayı unuttunuz. kokmuş nevresımler yuzunden
emin ol oyledırkadın şaka yapıyordur diye umuyorum aksini düşünmek istemiyorum
Bana da sadece dove iyi geliyor market sampuanlarindanindirimlerde ben de organix alırım gratisten .tony guy da güzeldir.market şampuanları saçları mahvediyor uzun vadede.
hep evde dışarı 2 saat çıkıyor haftada sadece.kendimden kısar ona alırım kıyafetleri de geldi bugün eşofman ve hırkaları küçülmüştü uzamış bu aralarcok ıyı yapmışsın can cocukları mutlu etmek çok kolay
dove sabunu seviyorum ben sadece diğer ürünlerini kullanmam.saça urban markasının saç toniğini şiddetle tavsiye ederim hem uygun fiyatlı boyutu büyük hem de saçları 1.5 kat fazla uzatıyor diplerdeki kaşıntıyıda geçirdi benimBana da sadece dove iyi geliyor market sampuanlarindan
Diğerleri sac derimi cok tahris ediyor
Ogx de almistim da kokusu cok sekerliydi bitirene kadar epey zorlandim (kahverengi shea butter olan) ama temizlemesi falan güzeldi az kopurup cabuk ariniyor
Fiyati epey uçtu
yaş ilerleyince bitiyor yağlanma benim de öyleydi saçım ve cildim.şimdi normale döndüler son 10 yıldaYine patatesi kafamda kizartiyormusum gibi olmuş saçlarım.
Yağlanmis yine
Habire yaglaniyor bıktım ya
ne yapayım çocuk seviyor 900 parçalık legoyu bir günde yapıyor yenisini bekliyor.legolar matematik zekasını geliştiriyor çok faydalılarHabire LEGO aliyosunuz ceyo
Bide kız cocuguuuuu .helal olsun vallahi ufakligane yapayım çocuk seviyor 900 parçalık legoyu bir günde yapıyor yenisini bekliyor.legolar matematik zekasını geliştiriyor çok faydalılar
Ogx kahverengi olan Brezilya fonu için olan şampuan değil miBana da sadece dove iyi geliyor market sampuanlarindan
Diğerleri sac derimi cok tahris ediyor
Ogx de almistim da kokusu cok sekerliydi bitirene kadar epey zorlandim (kahverengi shea butter olan) ama temizlemesi falan güzeldi az kopurup cabuk ariniyor
Fiyati epey uçtu
babaya çekmiş babası üniversite sınavında derece yapmış adamdır.ama ben de sıfırdır matematik para saymak dışında hiçççç sevmemmmmmmBide kız cocuguuuuu .helal olsun vallahi ufakliga
Bende bende eşimde dereceli .babaya çekmiş babası üniversite sınavında derece yapmış adamdır.ama ben de sıfırdır matematik para saymak dışında hiçççç sevmemmmmmm
Bende morfose tuzsuz şampuan alıyorum gratisten 21 TL yarım kiloindirimlerde ben de organix alırım gratisten .tony guy da güzeldir.market şampuanları saçları mahvediyor uzun vadede.
cabuk buyuyorlar. Rabbım hayırlı ömürler versin inşallahhep evde dışarı 2 saat çıkıyor haftada sadece.kendimden kısar ona alırım kıyafetleri de geldi bugün eşofman ve hırkaları küçülmüştü uzamış bu aralar
kimyam çok iyiydi severim. fizik matematik hep kötüydü benim ortaokulda takdir alabilmem için matematik notumu müdürüm yükselttirirdi .diğer hocalar beni dehaa matematikçi de gerizekalı sanırdı çünkü hep 1 ya da 2 alırdımmmmBende bende eşimde dereceli .
Ben matematikten çok iyi anlarım da geometri fizik kimya sıfır
Lisede zaten ne diyo la bu diye dinlerdim fizik kimya geometri hocalarini. hiç asamadim bunu
o markanın maskelerini ve göz kremini kullanıyorum şu an.Dün de bee beauty bin 8 liraya ağda bandıni aldım biyiklarim icin. gratiste indirim vardı .
İlk kez denedim bu markayı
Efsane çekti kılları ( bıyık)
İlahi.diğer hocalar beni dehaa matematikçi de gerizekalı sanırdı çünkü hep 1 ya da 2 alırdımmmm
Vücut spreyi ve saç keratini de var bende. Memnunumo markanın maskelerini ve göz kremini kullanıyorum şu an.
Sevdin mi göz kremini ?o markanın maskelerini ve göz kremini kullanıyorum şu an.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?