geyik bizim işimiz

indirimlerde ben de organix alırım gratisten .tony guy da güzeldir.market şampuanları saçları mahvediyor uzun vadede.
Bana da sadece dove iyi geliyor market sampuanlarindan
Diğerleri sac derimi cok tahris ediyor
Ogx de almistim da kokusu cok sekerliydi bitirene kadar epey zorlandim (kahverengi shea butter olan) ama temizlemesi falan güzeldi az kopurup cabuk ariniyor
Fiyati epey uçtu

dove sabunu seviyorum ben sadece diğer ürünlerini kullanmam.saça urban markasının saç toniğini şiddetle tavsiye ederim hem uygun fiyatlı boyutu büyük hem de saçları 1.5 kat fazla uzatıyor diplerdeki kaşıntıyıda geçirdi benim

Ogx kahverengi olan Brezilya fonu için olan şampuan değil mi

babaya çekmiş babası üniversite sınavında derece yapmış adamdır.ama ben de sıfırdır matematik para saymak dışında hiçççç sevmemmmmmm
Bende bende eşimde dereceli .
Ben matematikten çok iyi anlarım da geometri fizik kimya sıfır

Lisede zaten ne diyo la bu diye dinlerdim fizik kimya geometri hocalarini. hiç asamadim bunu

Bende bende eşimde dereceli .
Ben matematikten çok iyi anlarım da geometri fizik kimya sıfır

Lisede zaten ne diyo la bu diye dinlerdim fizik kimya geometri hocalarini. hiç asamadim bunu
kimyam çok iyiydi severim. fizik matematik hep kötüydü benim ortaokulda takdir alabilmem için matematik notumu müdürüm yükselttirirdi .diğer hocalar beni dehaa matematikçi de gerizekalı sanırdı çünkü hep 1 ya da 2 alırdımmmm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…