- 10 Nisan 2014
- 43.933
- 116.679
- 798
- Konu Sahibi Heytttt be
-
- #6.581
e doğru üniversite sınavında sadece 8 net yaptım matematikten o da zorla sağlama yapa yapa.
denemedim ama deneyenler memnun hep yorumlarda okuyorum bazenBende morfose tuzsuz şampuan alıyorum gratisten 21 TL yarım kilo
çok değil bütçeme göre aldım clinique kullanıyordum zamlardan önce artık gratis candır cannnnnnSevdin mi göz kremini ?
Okuya okuya geldım bi nefeste@LaylonCorap hoşgeldin beybi
geldiğini ben de farkettim de seslenmedim +18 e dalar hemencecik diyeeee@LaylonCorap hoşgeldin beybi
Clinique güzel tahris de etmıyor ama göz kremleri pahalı gercekten.çok değil bütçeme göre aldım clinique kullanıyordum zamlardan önce artık gratis candır cannnnnn
Clinique çok pahalı değil ki canım bence alışılagelmiş düzenini bozma mkal cilinikteçok değil bütçeme göre aldım clinique kullanıyordum zamlardan önce artık gratis candır cannnnnn
Bak yageldiğini ben de farkettim de seslenmedim +18 e dalar hemencecik diyeeee
paralar hep kıza gidiyor son aylarda maalesef her hafta oyuncak ya da lego alıyorClinique çok pahalı değil ki canım bence alışılagelmiş düzenini bozma mkal cilinikte
Sacim cabuk uzar o konuda sorun yaşamıyorum ama urban care keratin serisini cok seviyorum pembe olan, ilk çıktığında cok uygundu fiyati epey kullanmıştım simdi baya arttidove sabunu seviyorum ben sadece diğer ürünlerini kullanmam.saça urban markasının saç toniğini şiddetle tavsiye ederim hem uygun fiyatlı boyutu büyük hem de saçları 1.5 kat fazla uzatıyor diplerdeki kaşıntıyıda geçirdi benim
Pardon ya ben Clinique pahalı değil diyorum sephoraymis benim dediğim.çok değil bütçeme göre aldım clinique kullanıyordum zamlardan önce artık gratis candır cannnnnn
estee lauder serum da süper ama onun da fiyatları uçtuuuPardon ya ben Clinique pahalı değil diyorum sephoraymis benim dediğim.
Al al yarın ben gidip tezgahtaki diğerlerini de alcam.kocamin yüzüne de yapiyom çünkü ağda. İndirimdeyken indireyim tezgahiOkuya okuya geldım bi nefestegratise gitmem lazım acılen. Alayım o bantlardan.
siperliği çok güzel bulursan al bir taneee çok rahatt ve şıkAl al yarın ben gidip tezgahtaki diğerlerini de alcam.kocamin yüzüne de yapiyom çünkü ağda. İndirimdeyken indireyim tezgahi
Ben de kullanmıştım bee beauty Q10 goz kremini, cok hafif ama nemlendirmesini begendimSevdin mi göz kremini ?
Yok o brazilian yazan acik kahverengi benimki koyu kahve rengiydi shea butter olanOgx kahverengi olan Brezilya fonu için olan şampuan değil mi
Ahahaa clinique markasindan gratise fena ucurum var aradaçok değil bütçeme göre aldım clinique kullanıyordum zamlardan önce artık gratis candır cannnnnn
HoşgeldinOkuya okuya geldım bi nefestegratise gitmem lazım acılen. Alayım o bantlardan.
Hadi canimHoşgeldin
Internetten de bakabilirsin bazi aksamlar saat ondan sonra ekstra indirim de oluyor
Öyle deme ya kendimi ezik hissederimAhahaa clinique markasindan gratise fena ucurum var arada
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?