- Konu Sahibi Heytttt be
-
- #6.601
Sana yazdiktan sonra baktim baya indirimli urun varHadi canim
Ay kiyamam yaa oyle düşünme bende hem clinique ürünleri var hem gratis 5-350 lira arasi değişiyor elimdeki ürünlerÖyle deme ya kendimi ezik hissederim
Sana yazdiktan sonra baktim baya indirimli urun var
Ay kiyamam yaa oyle düşünme bende hem clinique ürünleri var hem gratis 5-350 lira arasi değişiyor elimdeki ürünler
Ksksjsjdndnndnd
İki senedir beklediğim dizinin yeni sezonu çıkmış ona bakıyordumHadi bea vay be seninde artık kendince mesguliyetlerin var peki öyle olsun
Ne oooo.zulus mu yazdiKsksosoejebeb dnx xmslsllspwpepeken x x
Yaaİki senedir beklediğim dizinin yeni sezonu çıkmış ona bakıyordum
İyi seyirler :)İki senedir beklediğim dizinin yeni sezonu çıkmış ona bakıyordum
hangi dizi?ben ispanyol dizilerine bayılıyorum ama hemen taklit etmiş bizimkiler .alev alev adıyla çakmasını yapmışlar.berbat bir kopya olmuşşşşİki senedir beklediğim dizinin yeni sezonu çıkmış ona bakıyordum
Discovery of witchesYaa
Bizde şimdi baslicaz
The black list izliyoruz ikinci sezona geçtik sanırım
Seninki ne ?
Luciferin yeni sezonunu bekliyorum aynı zamanda
Aybush | Aybush | Aybush | Aybush | DeLirdi Delirdi Dellendi |
Discovery of witches . İlk sezon su gibi geçti , bakalım bu sezonda o kadar akıcı mıhangi dizi?ben ispanyol dizilerine bayılıyorum ama hemen taklit etmiş bizimkiler .alev alev adıyla çakmasını yapmışlar.berbat bir kopya olmuşşşş
Teşekkürlerİyi seyirler :)
Züloş u düşünüyorum kafayı yedim artıkNe oooo.zulus mu yazdi
dün gece gilmore girls i tekrar izledim 2 3 bölüm.çok eğlenceli bir diziDiscovery of witches . İlk sezon su gibi geçti , bakalım bu sezonda o kadar akıcı mı
Komediyi sevmiyorum. Benimki fantastik bilim kurgu ve korku olucakdün gece gilmore girls i tekrar izledim 2 3 bölüm.çok eğlenceli bir dizi
Dark ve witchers var onlarda çok güzel meseladün gece gilmore girls i tekrar izledim 2 3 bölüm.çok eğlenceli bir dizi
Korku filmi miKomediyi sevmiyorum. Benimki fantastik bilim kurgu ve korku olucak
Yok be onlar korku sayılmaz . Ruhlar bölgesi serisi var o çok güzel onu izle benceKorku filmi mifredy ve çaky den sonra bir daha izlemedim ben
Ben Realist ciyim Macera aksiyon ve komedi..Yok be onlar korku sayılmaz . Ruhlar bölgesi serisi var o çok güzel onu izle bence
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?