- 9 Eylül 2020
- 5.504
- 7.717
- 118
- 29
- Konu Sahibi Heytttt be
-
- #6.801
Simdi kış ya bir sey olmaz ama yaza kalirsa tabii kurtlaniyor/ip ip oluyor. Ben de yeni aldim 2 kg kapali paket hic acilmadi. Bir de 5 kiloluk paketin dibinde var kullanirken eleyip kullaniyorum zaten mutfagi yakmiyorum serin tarafta tutuyorumİzmir nemli galiba.ondan boceklenmis olmalı
Hayirli aksamlar hoşgeldinhayırlı aksamlar kızlar
Ooo bursaEki Görüntüle 2762638
Allahıma çok şükür kızlar kaaaar yağıyorrrr
Neredesin lilim ?Bizim de burada kar yagiyor
Buzdolabında saklamaya başladımSimdi kış ya bir sey olmaz ama yaza kalirsa tabii kurtlaniyor/ip ip oluyor. Ben de yeni aldim 2 kg kapali paket hic acilmadi. Bir de 5 kiloluk paketin dibinde var kullanirken eleyip kullaniyorum zaten mutfagi yakmiyorum serin tarafta tutuyorum
Hayirli aksamlar hoşgeldin
Hoşgeldinhayırlı aksamlar kızlar
hos bulduk can nasılsınSimdi kış ya bir sey olmaz ama yaza kalirsa tabii kurtlaniyor/ip ip oluyor. Ben de yeni aldim 2 kg kapali paket hic acilmadi. Bir de 5 kiloluk paketin dibinde var kullanirken eleyip kullaniyorum zaten mutfagi yakmiyorum serin tarafta tutuyorum
Hayirli aksamlar hoşgeldin
Hosbulduk canım nasılsınHoşgeldin
Kocaelideyim.Neredesin lilim ?
Bu arada bı tanıdığımin adı ciddi ciddi lilifer biliyomusun .
Nüfus memuru yanlış kaydetmiş öyle diyorlar
Sukur iyiyim.sen nasılsın canimhos bulduk can nasılsın
benmı gızKocaelideyim.
Adim.nilufer degil ama bir ablam var ona da bazı insanlar lilufer diye hitap eder :)
Nufus memurlari ne cok yanlis yapmışlar benim.komsumun adi Safiye ama nufusta Sefiye yaziyormus :) gerci belki ismi yazdiran kisinin dili donmediginden de yanlış telaffuzlar olabilir. Bizde polo nufus memuruydu diye hatirliyorum
cok sukur ıyıyım can el işlerıne devam geneSukur iyiyim.sen nasılsın canim
Kocaelideyim.
Adim.nilufer degil ama bir ablam var ona da bazı insanlar lilufer diye hitap eder :)
Nufus memurlari ne cok yanlis yapmışlar benim.komsumun adi Safiye ama nufusta Sefiye yaziyormus :) gerci belki ismi yazdiran kisinin dili donmediginden de yanlış telaffuzlar olabilir. Bizde polo nufus memuruydu diye hatirliyorum
Ay oyle hatirliyorum aybush muydu yoksa 25 yaşında nufus memuruyum.diye yazilmistibenmı gız
Kahve yapıyorummm iyiyim şükür .Hosbulduk canım nasılsın
Aha da buldum hafizam zehir mübareknufus memuru.
25 yasındayım evlıyım 1cocuk sahibiyim
O dalga konusuydu diye biliyorum canım.Ay oyle hatirliyorum aybush muydu yoksa 25 yaşında nufus memuruyum.diye yazilmisti
El islerini yapmana hayranim ben bir istikrar saglayamiyorum yaa ama yapmak da istiyorum
Heee ben meslek olarak algilamisim pardonO dalga konusuydu diye biliyorum canım.
Hani adı ne yaşı kaç diye sorguya çekiyordu
Nüfus memuru dediler
neye gıPolo33 el at bu ise
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?